Inlägg

Inlägg som Enax har skrivit i forumet
Av Enax

Css server port problem

Hejsan, Hostar tre stycken hlds css servrar, när jag ska starta tredje så börjar den vela med portarna, säger att portar jag inte äns valt är upptagna så den måste välja andra (se tre sista raderna i bild nedan)

jag har låst upp portarna i routern och i windows brandvägg och jag har googlat, fått fram några med samma problem men dock inte förstått hur dom löst det....
tacksam för hjälp!

http://i50.tinypic.com/9gdmx1.jpg

Av Enax

löste problemet, efter ytligare någon timmes googling och ett antal försök

Av Enax

CSS hlds server, Rcon fel?

Hej, Har precis fixat mig en css server, Av hlds varianten. grejat lite med server.cfg filen men jag lyckas inte få till rcon commands, och ja jag har googlat!

Vill ha dom standard rcon commands som "rcon start" och "rcon warmup"

det närmsta jag kom på mina googlingar var denna serverconfigen (se nedan). så nu är jag ett steg närmare men när jag skriver rcon start så kommer det upp lite text i console som det ska, men den hittar även två unknown commands:

Unknown command "mp_forcechasecam"
Unknown command "sv_restart"

Någon som vet va jag ska lägga till i config(server.cfg) för att få detta att funka ?

tacksam för hjälp!

net_clientRemoteConsoleAddress <server IP address>
net_clientRemoteConsolePassword <rcon password>

alias wt0 "wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait"
alias wt1 "wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0;wt0"
alias wt2 "wt1;wt1"
alias wt3 "wt1;wt1;wt1"

alias begin "mp_startmoney 800;mp_maxrounds 0;mp_timelimit 0;mp_roundtime 1.75;mp_freezetime 7;mp_forcechasecam 2;mp_forcecamera 2"

alias warmup "mp_startmoney 16000;mp_maxrounds 0;mp_timelimit 0;mp_freezetime 0;mp_roundtime 1.75;say Warmup Settings have been loaded;sv_restart 1"

alias start "say *** Get ready to start;wt1;say *** 1rs then game is live! ***;wt2;begin;wt0;sv_restart 3;wt2;wt2;wt2;wt2;wt2 ;wt2;wt2;wt2;wt2;wt2;wt2;say *** Game is ON ***;wt1;say *** Good Luck Have Fun! ***"

warmup

alias "r60" "exec r60.cfg"
alias "fragbite" "exec fragbite.cfg"
alias "clanbase" "exec clanbase.cfg"
alias "clanbase_overtime" "exec clanbase_overtime.cfg"
alias "clanbase_regular" "exec clanbase_regular.cfg"
alias "cpl" "exec cpl.cfg"
alias "nattcup" "exec nattcup.cfg"
alias "zligan" "exec zligan.cfg"
alias "doed" "exec doed.cfg"
alias "wh-ligan" "exec wh-ligan.cfg"

Av Enax
Skrivet av BareHipster:

Ram minnen avger väldigt lite värme faktiskt, så kör på tipset jag gav dig.

Dem billigaste du gillar utseendet på.
Corsair minnen med livstid garanti kan jag ju rekommendera

Okej men jag beställer dom "low profile" med tanke på att jag inom kort framtid ska skaffa Luftkylare, Och då kanske det blir en stor. Så vi kör safe style

Av Enax
Skrivet av BareHipster:

Minnen som minnen, köp dem billigaste som du gillar utseendet på.

Men ram minnen avger väl hyffsat mycket värme, Behöver man då den med högre kylflänsar eller blir det så liten skillnad så det spelar ingen roll ?

Av Enax
Skrivet av BareHipster:

Absolut inte.

Man köper dem ifall man absolut vill ha Vengeance minnen från Corsair men inte kan ha den höga modellen pga stor CPU kylare.

Men rekommenderar du några andra 16gigs minnen istället efter som du skrev "absolut" ?

Av Enax
Skrivet av BareHipster:

Riktiga lowprofile minnen är mycket lägre än vad vanliga minnen är, det Corsair menar med Low Profile är en låg profils variant av Vengeance modellen.

Men det är väll inget "sämre" med dom ?

Av Enax

Corsair Vengeance 16gig normal vs "low profile"

Tjenare.

Skulle precis beställa http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=618011 Men så såg jag att dessa fanns http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=641128 (low profile)

(fast det knepiga är att det står att det är low profil fast samtidigt som dom säger att det inte är det, wut?)

Men frågan är om man ska köpa low profile eller dom vanliga ? vad jag kan see så är det inte någon skillnad men man har ju hört folk som inte får platts med minnen pga av stora kylare, Så då kanske man ska köpa low profile ? Just nu kör jag men vanligt hedlig orginal intel kylare... Men det kommer ske en förändring snarast! så då kanske man ska köpa low profile ? eller får dom vanliga platts ?

Av Enax

tack

Av Enax

datorn hitta inte ena hårddisken?

Hej, byggde ihop en dator idag, Med en SSD och en vanlig hårddisk. kompisen installerade Windows på SSD. Men när w7 installationen var klar så hittar han inte den andra hårddisken ? vad kan felet vara?

tacksam på förhand

Av Enax
Skrivet av Tandborste:

Så jävla drygt när problemen är så uppenbart enkla skönt att det löste sig!

ja, tack för hjälpen iaf

Av Enax

behöver man instalera skivan som man fick emd grafik kortet ? för w7 fixar ju drivrutiner när man formaterar så det är väll inte nödvändigt ? eller ?

Av Enax
Skrivet av fermia:

Ta ner svenskt språkpaket på win update

ajuste, tack

Av Enax
Skrivet av fermia:

hehe händer nog oss alla

btw hur va det man ändrade w7 till svenska ?

Av Enax
Skrivet av fermia:

har du en tv inkopplad som blir primär skärm har hänt mig flera gånger och vart galen innan jag fattade vad det va för fel lol

ne du skojar, ÅHHH VA JAG ÄLSKAR DIG. vill du veta en hemsk sak ? jag gjorde samma fel för något år sedan... hahahah fy fan va pinsamt! men tack för all hjälp iaf

Av Enax
Skrivet av Enax:

ja, startat om den flerae ggr, kört felsäkert läge, (fast jag vet inte vad jag ska göra i felsäkert så) men när jag kör i felsäkert så startar den, allt kommer upp som vanligt (bara väldigt låg upplösning ) men när man ska klicka på någon ikon så står det att filer saknas, så ska försöka formatera om den igen, men hur...

jag hinner boota den --> cdrom --> sen så kommer det upp något snabbt (hinner inte se) sen kommer starting windows, sen börjar den instalera (shitt såhärlångt brukar man inte komma! (fast det ser lite annorlunda ut ) sen kör det automatsik restart, sen auto bootar den w7 installen --> Sen kommer den bilden upp, flaggan med blå bakrund (där som jag brukar fastna) och nu står det still...

Av Enax
Skrivet av Tandborste:

Aha. Det var ju lite svårare att lista ut, tankeläsare är rätt sällsynta har jag för mig tänk på att vara så utförlig som möjligt så blir det enklare att hjälpa
Men har du testat att starta om datorn?

ja, startat om den flerae ggr, kört felsäkert läge, (fast jag vet inte vad jag ska göra i felsäkert så) men när jag kör i felsäkert så startar den, allt kommer upp som vanligt (bara väldigt låg upplösning ) men när man ska klicka på någon ikon så står det att filer saknas, så ska försöka formatera om den igen, men hur...

Av Enax
Skrivet av Tandborste:

Standard bakgrund..? Eller äre jag som är totalt blind och inte kan se nåt fel med bilden? Om du inte får upp startmenyn och menyraden så *windows*tangnet+R sen skriver du Explorer så bör den ploppa upp. Annars standard åtgärd för Windowsbaserade grejer. Reboota datorn.

nej men asså jag hittade inte någon bild som såg exakt lika dan ut, precis innan man ska skriva in lösen (om man har n¨ågot) som kommer ju den bilden upp, sen fastnar den där, det går inte att göra något

Av Enax

Problem, formatering!

Hej jag formaterde om min dator med w7 (har gjort flera ggr) men denna gången va det något som hänt, efter jag instalerat drivrutinerna för modekortet så kommer bara denna bild upp, (Bara flaggan och blå bakgrunden inte det abdra) http://www.google.se/imgres?q=windows+7&um=1&hl=sv&safe=off&b...

va kan vara fel, tacksam för snabb hjälp!

Av Enax
Skrivet av WoXeR123:

Vad är det för märke på nätagget och vad har du mer för delar i burken?

har kvar en lapp (som satt på agget) och det står massa saker men kan det heter "power man" ? och somsakt 460w
har radeon hd 5770, intel i5-760, någon random hårdisk på 500g, gigabyte p55 usb3 (minns inte exakt) modekort. A-Data 4GB (2x2048MB) CL9 1333Mhz.