Inlägg

Inlägg som LTF har skrivit i forumet
Av LTF

Rba, tackar för svar, bra tips, jag ska testa avancerade WUs. 10 grader bör jag klara, har fläktar i chassits alla platser

Av LTF

Jag installerade just ett ATI 5450 tillsammans med min i5:a också. 5450:an sitter i tills jag vet mer om nya kommande nVidia kort och hur dom står sig mot AMDs i folding-sammanhang, då blir det nytt. Men då kanske det är lika bra att låta bli 5450, eller? i5:an tuffar på bra ändå verkar det som.

Av LTF

GPU+CPU i samma rigg=BAD PPD

Hallå, läste någonstans här i forumet för ett tag sedan om att det inte var optimalt att folda GPU+CPU i samma rigg, PPD:n droppade tydligen. Någon som kan klargöra om detta stämmer? Jag har foldat ett tag nu men inte satt mig in i några djupare teknikaliteter

Jag foldar med följande:

GTX460+PhenomIIX4 i samma rigg
i5 2500K (oc 4.8GHz)
i3

/LTF

Av LTF

Här är en variant med AMD processor:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1290953/2011-12-27

Av LTF

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1290879/2011-12-27

Med windows 7 och grafikkort, är nog svårt att komma undan billigare, iaf från inet. Jag skulle kunna montera den gratis åt dig och du kan få köpa en i3:a 2100 3.1GHz av mig för 500 spänn istället för från inet. Då hamnar du på 4369kr.

Av LTF

hårddiskarna må vara dyra till stationära, men det gör inte så mycket eftersom det knappt finns några att köpa ändå, dom som sitter i laptopsen har väl suttit monterade ett tag antar jag, innan översvämningarna i asien.

Av LTF

Ram minnet får du vänta på hos inet, men du skulle kunna köra dessa 1600Mhz istället:

http://www.inet.se/produkt/5308685/corsair-8gb-2x4096mb-cl9-1...

Personligen skulle jag kräma på med 16GB nu när minnena är så billiga, underbart att kunna göra en ram-disk som du sedan kan installera favo-spelet på eller liknande.

Av LTF

MSE + Peerblock

Av LTF

Jag har kört trådlöst i ca 2 år och inte tappat signal någon gång, så bor du någorlunda "normalt" så är nog inte det ett stort problem. Annars är sv.wikipedia.org/ en bra start om man undrar vad något betyder

Av LTF

Oh no! The RoboRabbits are coming! Run away!

Av LTF

Vad menar du egentligen? Du bör klargöra att det inte handlar om en "crackad" win7, annars försvinner tråden illa kvickt.

Ok, så du han ändra ditt inlägg, men du hade ordet crackat med innan du redigerade inlägget.

Av LTF

Men varför bara 1gb när minnen är så billiga? Är inte speciellt insatt i hur dessa surfplattor fungerar eller deras os, är det någon begränsning där som gör att 1gb är max minne?

Av LTF

Du kan få mina 5.1 för 200 spänn om du kommer och hämtar dom i Gnesta (södermanland)

http://www.inet.se/artikel/6606123/logitech-z506-5-1

Av LTF

Inet, snabbt, överskådlig webbutik med bra filtermöjligheter, fraktfritt, godis, bra lagerföring, schysst support, produkt kommentar systemet, oftast bra konkurrenskraftiga priser... skulle inte förvåna mig om alla i personalen alltid är nydushade också...

Av LTF

Singularity tyckte jag var skoj.

Av LTF

Fick du med en massa Trial software och program som ligger i bakgrunden och själ processorkraft, testa avinstallera dessa om du har det.

Av LTF

Och du har avinstallerat korrekt, och installerat VLC på nytt?

Kolla programhanteraren om det är någon process där som skjuter i höjden när du spelar film.

Av LTF

Är det all film som laggar? eller bara en viss upplösning, typ 1080p?

Av LTF

Börja med att kolla att du inte har en massa onödiga backgrundsprogram körandes, uppdatera codecs, http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm. Gjorde du något speciellt med datorn för en vecka sedan? Installerat något program då?

Av LTF

Känner du ingen du kan låna och testa av? Du kan även kolla begagnade marknaden efter en 500D (eller 550D). 500D kan du få under 5000 med objektiv och kanske ett minneskort. Kolla Fotosidan.se och deras marknad.

Exempel:

http://www.fotosidan.se/classifieds/view.htm?ID=160223