Inlägg

Inlägg som xdrive har skrivit i forumet
Av xdrive
Skrivet av serverfel:

Streaming är framtiden.

Skickades från m.sweclockers.com

@serverfel: oavsett man vill eller inte

Av xdrive

@Mega-Dark: Hej, tack för svar. Just FFXIV Online är ett av de spelen som faktiskt stöder mus och tangentbord bra på ps4. Men jag kom på att jag har ett gammalt tangentbord / mus kombo som går via usb dongle, och de funkade så jag klarar mig väl på dem. Inte de skönaste, men frågan är om alla usb donglar funkar i ps4 ifall man skulle köpa nytt.

Av xdrive

bluetooth Tangentbord och Mus PS4

Hej
Jag lirar Final Fantasy XVI Online både på PC och PS4.
Men jag gör det helst med tangentbord och mus.
Dock så skulle jag vilja ha något trådlöst och PS4 har stöd för bluetooth.
Jag har just nu Microsoft Designer bluetooth desktop (https://www.microsoft.com/accessories/sv-se/products/keyboard...)
Men när jag försöker ansluta dem till PS4 så tycker PS4an att den inte stöder dessa bluetooth tillbehör.
Någon som vet ett sätt att få igång det tangetbordet och musen jag har på PS4? Eller någon som känner till bra bluetooth tangentbord och mus som funkar med PS4?
Dröm scenariot vore ju bluetooth, mekansikt, multidevice tangentbord och mus, men jag skulle nöja mig om de funkar till PS4an och är hyfsat bekväma samt finns att köpa här i Sverige.

Tack för eventuella tips på förhand.

Av xdrive

De behövde väl kanske inte bry sig så mycket, Epic har ju redan sett till att det blivit en succé genom att betala för exklusivitet. Om Remedy fick 100 miljoner så fick nog inte Gearbox mindre.

Av xdrive

Oj, nu kanske Epic har tagit fram stora plånboken

Av xdrive

Har en CD32 SX1 modul, men ingen CD32, så vet ej om den funkar.

Av xdrive

@unzane: Jag kör en Sony TV 55" 4k, 60hz dock. Men jag tycker det är riktigt trevligt. De flesta tycker jag är galen, men man ser detaljer på ett helt annat sätt. Men jag spelar oftast RPG osv, jag förstår att det kanske inte är det bästa när man kör PVP shooters osv.

Av xdrive

Undra om det betyder att fläktkontrollern faktiskt funkar? Körde alla mina fläktar på den, och det var slumpen om fläktarna startade. Missade en gång att de inte startade och satt och spelade, datorn krashade när CPUn var uppe i 115c. Nu sitter det en corsair commander i den istället.

Av xdrive

Har du bluetooth så kan du köpa en av de nya XBOX One kontrollerna, dvs de som kom med och efter XBOX One S.

Av xdrive

Man får vad man betalar för. Om Epic tar mindre pengar för försälningen, så har de mindre pengar att investera i att göra storen användbar, och till slut bättre. Just nu råkar ju Fortnight betala kalaset, men förhoppningsvis sinar de pengarna också.

De som undrar vad steam gör bättre? En av de avgörande saker för mig är Cloudsaves. Sedan är det en principsak de ska försöka tvinga mig att använda deras launcher, jag föredrar att försöka ha alla spel på ett ställe, ju fler stores det blir, ju mer blir våra pengar utspridda, och konkar något företag så drar det med spelen ner I avgrunden.

Av xdrive

@elajt_1: förmodligen 60fps på PC ja, samt så är det väl inte lika optimerat för specifik hårdvara på PC som på PS4 gissar jag på.

Av xdrive
Skrivet av kniven:

Berätta gärna hur det passar och skillnad i temps

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har ej hårdvaran att stoppa i chassit ännu så kan tyvärr inte rapportera temps.
Dock kan jag berätta detta.
Filtret på botten sitter inte bra och släpper om man kör med något fäst där, som typ hårddisk vaggan som följer med. Detta pga. att filtret ligger utanpå skruvarnas huvud som sticker ut nedåt.

Sidofiltren går inte fästa med magneterna på filtret, utan man måste använda ramen som följer med och fästa den med dubbelhäftande tejp och sedan fästa filtret på denna, då sidorna inte är magnetiska. Jag är lite skeptiskt till att fästa ramen då jag inte vet om den går ta bort utan att det blir fult. Topp filtret funkar dock utmärkt.

Filtren kostade 500-600kr någonting, men sedan fick jag tull avgift efteråt på 200kr, då de tydligen skickat paketet från Sydafrika. Så blev rätt dyra filter. (beställde med fedex)

Av xdrive
Skrivet av kniven:

Kikade på dem och ser man på hemsidan verkar de ha uppdaterat formen för att passa bättre. Däremot skriver någon användare om ökning av cpu temp med 10 grader vilket låter som galet mycket...

Skickades från m.sweclockers.com

Jag skrev och frågade dem om den är uppdaterad och fick följande svar.

"Hi Jimmy

All the issues has been resolved with this kit.

Please see this link

https://www.demcifilter.com/louqe-ghost-s1 "

Så har beställt ett sådant kit för att prova.

Av xdrive

@Infiniti:

Vid något tillfälle så var nog tanken att man skulle få med en platform med varje tophat, men verkar som de skrotat den idén. Hade gjort det mer möjligt att få in mer i burken.

från deras kickstarter FAQ.
"The platform is included with the TopHats and can be placed both on top of the TopHats and in the bottom. Placing the platform in the top (with TopHat in top possition) could be used for separating an AIO, with fans underneath and exposed radiator on top."

Av xdrive
Skrivet av Usling:

Sätter du SSD'n bakom nätagget räcker 5 cm...
Längst ner i chassit så räcker det med 30cm.

Ok, tack så mycket, då vet jag vilken längd man bör köpa.

Av xdrive

Hur långa sata kablar bör man köpa till ghost s1, 30cm eller 60cm? når 30cm garanterat? går det kanske gömma 60cm bättre? Har ej köpt moderkort än, så jag får tänka att det är så långt till sata kontakterna det kan vara i chassit.

Av xdrive

@Icte: Heh, nej, men det känns bra att ha drag i nätdelen, och vem vet, kanske använder den till ett annat bygge i framtiden, är ju 7års garanti på den så.

Av xdrive

@Falukorvig: Jo, det är ju trevligt, men jag tror jag håller mig till Corsair. Dessutom kan jag använda en 750w nätdel till en hel del mer än en 450w. Man vet aldrig vad man gör i framtiden :), men tack för tipset.

Av xdrive

Nu är SF750 listad i en del butiker.
https://www.prisjakt.nu/#rparams=ss=corsair%20sf750

Tänkte införskaffa den till Ghosten. Hade för mig att jag läste någonstans att fläkten håller sig passiv mer på denna än tex, SF450,SF600.

Av xdrive

hmm ok

Från F.A.Q
The platform is included with the TopHats and can be placed both on top of the TopHats and in the bottom. Placing the platform in the top (with TopHat in top possition) could be used for separating an AIO, with fans underneath and exposed radiator on top.

Var inte det en stor grej att man kunde bygga på, och stoppa i fler drivar osv med hjälp av top hats och platforms?