Inlägg

Inlägg som hygea har skrivit i forumet
Av hygea
Skrivet av xZistence:

Kan kolla när jag äe hemma. Tror jag hade en sån. Kommer inte beställa något på ett bra tag

Awesome!

Av hygea

Tar väldigt gärna en 50kr rabattkod om någon har!

Av hygea
Skrivet av Kr^PacMan:

Han kan ju börja med att logga in på routern och kika i loggarna där, till och med enkla konsumentroutrar brukar ha någon form av loggfunktion.

Jag var inne och kikade förut och det enda alternativet är trafikövervakare för totalanvändning. Finns ingenting för specifika ip adresser så vitt jag kunde se

Av hygea
Skrivet av Forze:

Om det är många enheter inkopplade samtidigt, koppla väck samtliga förutom hans dator och prova då?

Jo men det är just det som är problemet hehe, blir ett jävla liv om någon "saknar" sitt internet. Och eftersom hans spikes kommer lite sporadiskt behöver man utvärdera över tid om man inte har någon mjukvara dvs.

Av hygea

Nätverksövervaknings mjukvara?

Hejsan! Min bror har fruktansvärda problem med lagspikes som vi försöker hitta felet på. Han bor hemma där det är väldigt många enheter inkopplade så att göra en felsökning är inte det lättaste. Undrar om någon vet om det finns någon programvara att föra statistik över vilka ip-adresser från routern som tar emot/skickar information över tid då de känns som att någon dato/pryl hemma är det som snor bandbredd.
Han sitter på ADSL uppkoppling med en vit Thomson router som jag inte har modellen på för tillfället..

Av hygea

Lånar tråden lite och passar på att fråga ifall det finns något sätt att "kopiera" simkortet så att man kan ha sitt vanliga simkort på mobilen för att ringa och surfa med. Samt samma abonnemang på paddan men där räcker det att kunna surfa för min del.

Av hygea
Skrivet av DreamLighter:

Finns det något sätt att få denna trevliga tråd som RSS?

Går att bevaka tråden så du får mail varje gång någon skriver något iaf

Av hygea
Skrivet av anden12:

Daisy chain såklart...

Antar att du menar raidhårddiskar och javisst, det fungerar såklart att komma upp i hastigheter på så sätt, men syftet med 1st 2tb extern hdd med thunderbolt?

Av hygea

Vad är Syftet med Thunderboltadaptern till dessa hårddiskar? Vad ska man med 10Gbit Transferrate när hårddiskarna bara har 5400/7200Rpm? Den överföringshastigheten cappar väl ändå inte en vanlig sata3/6?

Av hygea

Nu har jag ju inte kontroll på volten med min fläktkontroller så vet faktiskt inte. men har märkt att det är när de gå långsamt och "knappt" går runt som knorret uppkommer. Hade detta problem när jag körde den inbyggda h80 kontrollern också då snurrade de nästan inte alls utan stod mest och knorrade :/

edit: kanske är som RainesX säger att de kräver väldigt hög startvolt. Prövade att stanna fläkten lite försiktigt med fingret och om jag har den nerdragen via fläktkontrollern så startar inte fläkten upp igen alls tills att jag gå upp till 80-90% fläktspeed

Av hygea

Air penetrators 120mm - "Knorr" vid lågt varvtal

Hejsan, haft mina Air penetrators ett tag nu och valde att köpa till en fläktkontroller för att dra ner lite på hastigheten. Köpte en "NZXT Sentry 2 LCD Fan Controller". Men när jag sänker hastigheten på mina airpenetrators som sitter som push and pull på min h80 så börjar fläktarna "knorra" och låta svajande. Något som är ganska irriterande... Undrar då om någon vet vaför de gör såhär och framförallt om man kan göra något åt det?

Av hygea

om någon har en 50kr rabattcheck som man får till övers så tar jag väldigt gärna den!

Av hygea

Om någon har en 50kr rabattkod som inte lär användas innan den går ut tar jag den väldigt gärna

Av hygea

Men kan man aktivera produktnyckeln via steam så att man har den i sin spellista?

Av hygea
Skrivet av ExtremPixel:

Ang. ljudnivå på nätagg: Jag öppnade upp mit Corsair TX-750w (gen1) för ca: 3 år sedan och satte på en zalman fläktkontroller. Har den satt till lägsta hela tiden och då snurrar inte fläkten överhuvud taget. den står helt still, har funkat hur bra som helst och aldrig haft problem. Innan så tyckte jag att det förde allt för mkt oväsen. Jag rekomenderar egentligen alla att göra det så länge man inte är garanti-nojjig eller har ett system som kräver alltför mkt kräm.
Det blir väldigt varmt utan fläkten igång men jag har spelat bla. crysis 2 i flera timmar utan fläkten igång i nätagget och det funkar hur bra som helst. har för övrigt bara en zalman 9500 på cpu:n som jag har satt en likadan fläktkontroller på så att den snurrar i 800rpm bara = ca 70c vid 100% load på cpu:n. Har en arctic cooling s1 med 2st noctua 120mm som båda går i 800rpm på gpun.

Alltså: helt ok att stänga av fläkten i sitt nätagg om man har lite koll bara och vet ungefär hur mkt systemet drar samt har ett bra agg , finns ändå överhettningsskydd i nätagget som stänger av nätagget och därmed datorn innan det blir för varmt (har dock aldrig hänt mig).
Så: köp ett nätagg som är lite overkill och kör det passivt! -Rekomenderas!

Mitt system: core2quad Q6700 @ 3,2Ghz 1,35v, 9800GTX (G92) @ 800/1150/2000mhz, 2x2tb samsung, 4gb corsair pc6400, asus P5Q-E

Tyckte förut att mitt nätagg lät lite väl mycket också så köpte mig ett 850AX som är helt underbart. Det blir inte varmt alls och fläkten snurrar aldrig! Kändes verkligen värt att köpa ett lite overkill agg bara för att som sagt kunna köra den helt passivt.

Av hygea

CPU: i5 2500k @ 4,6Ghz
GPU: ASUS 7970 @ 1125/1575 @ 1174mV
OS: Windows 7 x64
Test: Performance
Score: P9123
ORB: http://3dmark.com/3dm11/2883492

Av hygea

Geeee

Av hygea

Still nothing?

Av hygea

ingen som hört något än? :/

Av hygea

Tackar så mycket för denna! Bra skit!