Inlägg

Inlägg som Kattfisken har skrivit i forumet
Av Kattfisken
Skrivet av heaglu:

Jo förresten är det stor skillnad på 480i och 480p?

Skillnaden är inte direkt enorm men det ger en aningen tydligare bild. Dessutom är det mycket bättre med 480p om bilden ska skalas up på en HD tv.

Ett bra exempel:
http://www.gamespot.com/features/6162297/p-2.html
(håll musen över bilderna för att se skillnaden)

Av Kattfisken

Conferansen eller vad man vill kalla det gav mig definitivt ett positiv intryck iaf

Av Kattfisken
Skrivet av vinsent10:

tar det bort vapen och level eller bara stats?

Bara Score/Min, W/L Ratio, Accuracy och K/D startas om från början. Time played och alla vapen och ranks är kvar. Skulle säga att detta är mest bra för de som är nya och har svårt i början, så kan de börja om när de känner att de är bra nog.

Av Kattfisken
Skrivet av swenorth1:

Var och hur gör man det? Är det i Origin appen eller på battlefileds hemsida som kommer upp?

Upplever även att mina kulor inte dödar lika bra som motsåndarnas! Jag skjuta headshots på dom utan att de dör.

Man gör det på battlelog (sidan som kommer upp när du startar spelet via Origin). Du går in på din profil och och trycker på ditt användarnamn. (Där man kan se accuracy och K/D osv), Där finns nämligen en knapp som man kan resetta stats på. Detta funkar bara om man har Battlefield Premium dock. :/

Folk dör ganska segt i Battlefield 3 och Bad Company 2. Lustigt nog dör de ibland inte på 1 skott i huvudet om man har ett vapen som inte är speciellt bra. Håll ut så ska du se att du får bättre vapen/perks osv! Spelet är väldigt kul när man kommer igång och får lite flyt! Det hjälper ju inte att dina motståndare har spelat längre än du och har fått bra vapen samt erfarenhet.

Av Kattfisken

Hade liknande problem.. Då var det för att man var tvungen att ta bort filer i AppData som var kvar efter avinstallation. Så jag gjorde en backup på XLive mappen och Rockstar Games mappen som båda ligger i AppData och tog sedan bort dessa. Efter det installerade jag spelet så funkade det. Överförde saves i efterhand.

Av Kattfisken

Kanske kan hjälpa.. Se till att du tagit bort allt GTA IV relaterat från datorn (iklusive det som ligger i AppData och därmed XLive mappen) och prova att ominstallera spelet.

Se till att du gör en backup på XLive bara eftersom man behöver vissa filer där för att kunna spela sina gamla saves(kolla guides). Men om du inte har fler GFWL spel med savegames som du bryr dig om så kan du bara ta bort allt.

Av Kattfisken

Gamecube?

Av Kattfisken

Hade ett problem en gång i tiden som lätt lika dant som ditt, då var det ram minnet som satt fel så jag skulle kolla det.
Det kan ju dock vara något annat också :/

Av Kattfisken
Skrivet av zwete:

Tyckte det flöt på utan problem, och då är min telefon över ett år gammal.

Enda problemet är att hemskärmen inte känns anpassad för den bästa mobilskärmen på marknaden.

Vilken skär är det vi talar om?

Skrivet av grabben!:

Kan man köra appar?

Det är appar man laddar ner, funkar på samma sätt som android och iOS.

Av Kattfisken

Beställde ett chassi och en PSU från er för några dagar sedan. När jag väl fått sms-koden för att hämta ut paketet visar det sig att ni delat upp ordern i två olika paket utan att nämna detta så jag var tvungen att kontakta er support för att få tag i rätt koll-id för att hämta ut nästa paket som dessutom blivit försenat, så jag fick ta ut paketet en dag senare.

När jag väl fått hem chassit så ser allting relativt ok ut, på ovansidan av paketet så hade det tejpats, såg aningen suspekt ut men jag tänkte inte mer på det och öppnade paketet. När jag öppnat paketet och tar ut chassit så ser det ut att vara i bra kvalité och jag börjar montera datorkomponenterna. Inga skruvar ingick i paketet till moderkortet så jag använde några reservskruvar. Sedan får jag dock reda på att det ska ingå skruvar till moderkort osv till chassit. Därmed även en post-beeper till moderkortet, manual, kabelbindare, samt gummiportarna för vattenkylning (dessa visade sig vara monterade redan, vilket som väntat betyder att paketet har öppnats och använts....)

Av Kattfisken

Trist, jag som var taggad på att köpa lite prylar. Får väl vänta.. ännu längre ..

Av Kattfisken

Fattar inte vad folk klagar på tror att det finns många möjligheter med denna kontroll samt det gamla vanliga. Av det jag sett hittils verkar det dessutom som att man inte kommer behöva mer än en av dessa kontroller eftersom konsollen även stödjer wii/classic controllerna och kanske 3ds som i princip har samma möjligheter.

kontrollen verkar inte vara så stor efter det jag sett i filmer osv. och hårdvaran verkar det knappast vara nått fel på.
http://www.youtube.com/watch?v=Sdn2YOKP9RU