Inlägg

Inlägg som BASED GOD har skrivit i forumet
Av BASED GOD
Skrivet av Wezter96:

Detta är mer prisvärt: https://www.inet.se/kundvagn/visa/10362046/
Billigare och bättre prestanda.
Jag kan pressa priset ytterliggare en tusenlapp utan att prestandan påverkas men då blir uppgraderingsmöjligheterna mindre.

Så där vart denna, beställd o klar! tack ska ni ha!

Av BASED GOD
Skrivet av Wezter96:

Detta är mer prisvärt: https://www.inet.se/kundvagn/visa/10362046/
Billigare och bättre prestanda.
Jag kan pressa priset ytterliggare en tusenlapp utan att prestandan påverkas men då blir uppgraderingsmöjligheterna mindre.

Har inte upgradet min dator sedan ja köpte den för 7år sedan, kommer nog aldrig göra det med den här. Du får gärna länka billigare version tack.

Av BASED GOD

Läst igenom allt noga här, o diskuterat med olika så kom ja fram till detta:
https://www.inet.se/kundvagn/visa/10362020/knutolsson
Blir nog bra hur som helst, men kan inte sluta tänka på kanske gå ner på 1060 och ta en i7 istället. hmmmm.

Av BASED GOD
Skrivet av Elvispen77:

tror det lutar åt denna, bestämmer mig efter hockeyn

Av BASED GOD

Är verkligen ingen som bryr sig om maxa i något spel öht, ja spelar runescape för fan! Köra allt på medel i overwatch som mitt 560 klarar nu har ja inge problem med. Vad än ja köper kommer det bli så mycket bättre. Kollade min ordrar och den ja har nu kostade 8773kr o köptes för 7år sedan för att va exakt. Och har tjänat mig väl, är inte kräsen.
På magkänslan känns i7 viktigare än 1060->1070, men ja vet ju ingenting egentligen så. 15k os o montering inkluderat, erat slutgiltiga svar blir?

Av BASED GOD

Så duger mitt bygge? vill beställa fort som fan.

Av BASED GOD

äh fuck it blev nästan 15k, drabbar ingen fattig så att säga.
https://www.inet.se/kundvagn/visa/10361086/torstenbengtsson
Beställer om 10min om ingen stoppar mig!

Av BASED GOD

Speldator för ca 12k

Spelar inge krävande spel direkt, overwatch och runescape är de enda. Dessutom så gillar ja att leka i photoshop ibland. Huvudsaken är att den ska hålla ett tag. Min nuvarande köpte ja för 8år sedan gick på cirka 11k och den håller än (nästan). Så något robust vill ja ha. Min kompis kom fram med detta: https://www.inet.se/kundvagn/visa/10360977/torsten , som ni ser är det över budget så ja behöver få ner den lite. OS och montering måste vara med. Största frågan är om man ska köra i5 eller i7, är kanske bered att lägga på en tusing för en bättre processor om ni tror det behövs.
Tack för er tid.

Av BASED GOD

Hur fick ni studentrabatten att gå igenom? Står bara att ja är ej registrerade som student, vilket så klart stämmer. Men verkar ju som alla får igenom eller har dom fixat skiten?

Av BASED GOD

går inte det är trasigt också

Av BASED GOD

trasig teleon

råka tappa min gamla note 2 i golvet, inga sprickor men skärmen död, efter över 4 års trogen tjänst. Skiter att den är sönder, det viktiga är att ja har en mapp med jätteviktig information jag bara måste ha. Det ligger itne på sd kortet utan i ngn notepad app, är desperat bara måste ha det. Jag antar ja måste gå till någon butik betala 2k och kanske få den lagad för att få tag på infon, men gör ett försök här och frågar om det är ngt man kan göra för att på något sätt komma åt det dokumentet, typ casta till chromecasten genom dator på ngt sätt, jag vet inte, är desperat...

Av BASED GOD

enkel laptop råd

föräldrar ringde o sa dom behövde dator, 4k budget, dom surfar bara inget annat, kollar youtube/streams och annat gamla människor gör. Kom fram till dessa två kanske?:
http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dat...
https://www.dustinhome.se/product/5010962260/ideapad-310-whit...

Vilken är mest prisvärd? Ja som inte kan något tycker acern ser bätte ut, men ja vet inte.

Av BASED GOD

gjort verkligen allt som finns, går inte få ner låtarna från datorn. Och varje gång man trycker på tillgängliga offline så laddar man ner om och om allt igen. Allt är bara sjukt, ska testa med ngn annan mobil i mitt nätverk och min mobil i något annat nätverk det är här är skit.

Av BASED GOD

Problem med spotify

Jag kan inte längre lyssna på mina egna låtar genom offline läge, dom går helt enkelt inte att ladda ner utan det är bara låtarna som finns i spotify som laddas ner varje gång. Har funkat fint förrut men nu är den helt mongo. Gjorde en ny spellista med bara en av min egen låt, så står det bara "Väntar på att hämta", testat med wifi eller 4g. Installerat om appen tömt cahce allting, start om telefon, finns massa plats på telefonen samt sd kortet. Blir galen snart, tack.

Av BASED GOD

Halebop sa att det skulle ta 3veckor att laga skiten, och sa att det med största sannolikhet inte skulle gå på garanti. Dom skulle ha 350kr för att kolla telefonen + mer för att laga den......
Så jag tror jag beställer ett sånt kort, såg ju inte så svårt ut att göra själv , hittade denna vet inget om sidan men den verkar vara legit.
Är fullladdad nu, nu hittar den tom datorn och vice versa, men jag köper en sån ändå då det är stora glapp antar jag.

Av BASED GOD

Var ute o grilla en stund, men nu när jag kom in så vicka jag som fan på kontakten så den laddas nu i väggen, vågar fan inte röra den och se om det går o överföra på datorn, lär ladda den full först.
Som sagt så har den ju tappat laddningen förut, men då var det bara att typ peta på den så laddade den igen. Så det måste ju vara något fel på kontakten.
En annan sak är att inatt så stängdes den av för första gången på flera månader då jag glömde ladda den över natten så den dog imorse hörde jag. Vet inte om det har något med saken att göra. Har inte testat systemåterställningen, men det låter jättedrygt försvinner inte massa saker då?

Av BASED GOD

Nu fungerar det inte ens att ladda, antar att hela jävla usb porten är åt helvete, den har bråkat förut o tappat laddning och så, var väl bara en tidsfråga innan heka skiten gick sönder. Tips på vart man vänder sig att få den lagad? Har ingen lust att skicka den på post till telia, kan inte vara utan telefon i flera veckor....

Av BASED GOD

Var förvånansvärt mycket damm i den där lilla porten, pilla ur allt med en liten nål, men inte hjälpte det. Ingen av av alla usb portar på datorn fungerar att föra över på. Testat olika sladdar osv.

Av BASED GOD

Överföring går ej

Helt plötsligt går det inte att överföra från datorn till mobilen. Sätter in kabeln men då laddar mobilen bara och det går ej att överföra något, ingenting kommer upp på datorn eller mobilen, telefonen är en samsung note2 4g.

Av BASED GOD

Kontaktar dom imorn, lite dåligt att man bara får en sticka sedan står det inget.