Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
82

Intels påkostade referenskylare TS15A

I en djungel av olika monsterkylare tar redaktionen ett steg tillbaka och letar fram Intels nya referenskylare TS15A för att undersöka vad den klarar av.

46

AMD släpper Radeon Software 16.1.1 Hotfix för Rise of the Tomb Raider

Som utlovat levererar AMD en ny version av Radeon Software med finslipad prestanda för Rise of the Tomb Raider. SweClockers sätter den nya mjukvaran på prov.

69

Prestandaintryck från The Division Beta

Efter en lång tid av väntan och förseningar närmar sig lanseringen av The Division, som nu finns tillgängligt för betatestare. SweClockers passar på att samla in prestandaintryck.

52

Qpad DX-20

Efter en lång väntan lanserar svenska Qpad ett nytt pekdon med ambidexter design. Häng med när speldonet DX-20 får en ordentlig genomgång i testlabbet.

197

Snabbtest: Grafikprestanda i Rise of the Tomb Raider

Lara Croft plundrar sig in på PC-plattformen i Rise of the Tomb Raider efter en kort tids konsolexklusivitet. Redaktionen laddar upp testriggen för ett snabbt prestandatest av titeln.

31

Microsoft kan tas till högsta domstolen över Xbox 360

Även efter 10 år får multimediajätten Microsoft stå till svars för den krånglande optiska läsaren i nu pensionerade Xbox 360. Nästa steg är risk för rättegång i högsta domstolen.

57

Oculus verktyg kontrollerar VR-redo hårdvara

Med höga systemkrav väntar uppgraderingar för många som vill hoppa på VR-vågen. Ett enkelt verktyg från Oculus ger snabbt besked huruvida datorn är redo.

65

AMD bekräftar en sockel för alla segment

I slutet av året är det dags för arkitekturen Zen. Under årets CES-mässa lättar AMD på locket och bekräftar tidigare uppgifter gällande plattformen med tillhörande sockeln AM4.

79

AMD visar upp nya processorkylaren Wraith

Med större fläkt och kylfläns siktar AMD på dra ner ljudnivån med en omarbetad design för deras referenskylare.

222

Oculus Rift redo för förhandsbokning

Slussarna är öppna för förhandsbokning av efterlängtade Oculus Rift CV1. VR-headsetet får dock en minst sagt saftig prislapp.

45

Oculus ger ut slutgiltiga Rift till tidiga Kickstarter-finansiärer

Efter år av utveckling börjar Rift CV1 nå ut till konsumenter. Samtidigt passar bolaget på att tacka deras tidiga anhängare med att ge ut en specialutgåva av CV1 gratis.

36

Steelseries visar upp Rival 700 med utbytbar sensor

Danska Steelseries har på senare tid utökat pekdonsfamiljen Rival i olika utföranden, såväl påkostade som lite billigare varianter. Nu lanserar bolaget deras mest avancerade mus hittills, där modularitet är ett av huvudnumren.

164

Förhandsbokning för Oculus Rift börjar imorgon

Den som har väntat på slutversionen av Oculus Rift behöver inte vänta länge till, för redan imorgon öppnas det upp för förhandsbokning.

45

Lenovo lanserar X1 Carbon och X1 Yoga på CES 2016

Innan CES-mässan i Las Vegas har öppnat sina dörrar passar Lenovo på att lansera en hel del produkter, bland annat två nya datorer i ThinkPad X1-serien.

79

SweClockers sammanfattar 2015

I väntan på tolvslaget tar Jonas, Kenneth, Thomas och Emil plats i studion för att blicka tillbaka mot årets största händelser i dator- och teknikvärlden.

12

Silverstone lanserar två kylare i Argon-serien

Välbekanta blåa fläktar och specialdesignade flänsar står på menyn när Silverstone lanserar två nya processorkylare i Argon-serien.

31

Deepcool Captain 240

Med en egenutvecklad plattform tar sig kinesiska Deepcool sig an storföretagen inom slutna vattenkylare. Häng med när Captain 240 tar plats i testlabbet.

18

Cryorig R1 Ultimate

Kylarmakaren Cryorig tar sig an väletablerade aktörer i prestandasegmentet med R1 Ultimate. Häng med när flaggskeppet får bekänna färg i SweClockers testlabb.

103

Corsair Hydro H100i GTX

Med plattform från Asetek och det inbyggda styrsystemet Link hoppas Corsair nå nya framgångar med vattenkylaren Hydro H100i GTX. Häng med när modellen tar plats i testlabbet.

115

Snabbtest: Grafikprestanda i Just Cause 3

Explosioner och tät action står på menyn när svenskutvecklade Just Cause 3 lanseras. SweClockers levererar ett snabbt prestandatest för alla spelsugna.