Inlägg

Inlägg som champiss har skrivit i forumet
Av champiss

Fortsätter att komma in folk då och då.
Det intressanta är hur många vi sjunker med om några dagar.

Av champiss

Blir en stor strid i Götaland under detta dygn. Får hoppas det går vägen.

Av champiss

Först och främst blev en av deras MU flyttade till Sverige(fick svenskt "cs" så att säga), en av anledningarna. Sedan blir det lite win för oss, de kan använda mer buffs i våra strider osv. Vi(läs ett fåtal som snackade) tyckte inte det var några problem att släppa över några finnar, vi har ju snackat med flera av de innan och de verkar trevliga. Var några som inte riktigt gillade det menmen.

Av champiss

Nytt RW i göta där det står 1-1. Kommer vi ha någon region innan nyår?
Litauen är starka men vi har fått ganska bra med stöd från allierade innan.

Av champiss

Har inte varit inne så mycket under helgen, men verkar ju som att vi inte är allt för långt bort vad gäller att kunna vinna strider. Bara lite mer motivation, strategi och fler soldater som behövs.

Larssonc har gjort extremt med skada sista tiden och är snart ikapp jocke i utdelad skada, fler sådana hade vart kul att se.
Tycker btw vi ska ha lite mer krigs-taktiska grupper som är med och slår i strider där det behövs vid rätt tillfälle osv, nattetid etc.

Av champiss

Vi kommer ju attackera Kurzeme om det inte redan har skett, och samtidigt är det RW i svealand, åland samt ngn norsk region antar jag. Lyckas vi väl med fördelning av skada kan vi nog få ngn region till snart. Om inte nu så snart.

Av champiss

Jo det hade ju passat. Kanske kan bli en bra framtid. Allians med Lettland och finland, plus kanske Tyskland skule jag vilja se.

Av champiss

Beror ju helt hur många spelare som tillkommer/slutar.
Kan vara ett par veckor men säkert även fram mot våren, även beroende på Litauens vilja.

Av champiss

Någon som vet, hur stor vår kassa är? Går vi plus eller minus?

Av champiss

Jobba för framtiden istället. Nuet har vi inte mycket att göra i. Men det kommer.

Av champiss

Skulle inte förvåna mig om Litauen själva tar Norge med när de känner att de vill ha lite mer godis.

Av champiss

Köra svart så mycket som möjligt ja.

Sverige har det lite tufft nu. Enda länderna vi får hjälp från är Lettland och Finland. Spanien har kanske varit med på ngt hörn också. Resten har i det närmaste behandlat oss som skit. Nästan läge, enligt mig, att bilda någon typ av allians med Fin+Lett och skita i de andra länderna.

Tror ockupationen kan vara ett tag tyvärr, om Litauen vill. Det krävs att vi gör satsningar som den vi gjorde för någon vecka sedan, fast flera dagar i rad. Att folk verkligen sitter uppe på nätterna och vakar. Då kanske vi kan snacka befrielse.

Norge... de ska vi döda så snart vi kan. Allt som vi har hjälpt de med, hela Norge är byggt av svenskar, och nu bara vänder de ryggen och bidrar indirekt till vår ockupation. Kanske skulle vi aldrig hjälpt de från början...

Av champiss

Jo det blev ganska mycket

Får hoppas vi vinner detta slaget, så har vi en bra fördel.

Av champiss

Har nog skrivit den största noobguiden som någonsins skrivits för e-sim, åtminstone i sverige
Se alla delar här: http://primera.e-sim.org/newspaper.html?id=446

Av champiss

Okej, bara så ni vet, du är kriget på riktigt. Litauen attackerade Gotaland igår. Vi hade en ganska bra start men sedan på kvällen så vann Litauen runda efter runda. Inför DC stod det 6-3 till Litauen. Men, då bestämde vi oss för att jävlas ordentligt med Litauen, samlade ihop ett fåtal gubbar som skulle sitta under natten och vinna rundor åt oss. Vi hade tur och vann DC-rundan precis. Sedan vid 02:20 så lyckades vi vinna igen, nu står det 5-6. 04:20 kommer ett par andra och slår, vi vinner den med, 6-6. Runda 6 så blir det ganska jämt igen, ganska många svenskar då med som tur är. Vi vinner den. 7-6.
Sedan tar det lite stopp tyvärr. Rundan efter och rundan efter det kämpar vi(jag sov tyvärr ) kopiöst men klarar inte av att stå pall. Litauen vinner med 8-7. Besvikelse men ändå mycket bra kämpat, Litauerna svor nog lite åt oss där under natten.

Nu fortsätter de attackerar och det är ett rent ut sagt rövhål med strider hit och dit. Bara att hoppas vi slipper få fler regioner erövrade. Håller tummarna.

Av champiss

Sådär, nu har Litauen attackerat svensk mark.
Dags att ta till svärd och sköld, känns svenska fanans makt och segra för forsterlandet.
Nej men detta kan vi vinna, speciellt om Polen håller sig utanför.

Av champiss

ingen aning, finns ingen anledning att lägga krut på dem.

Av champiss

Vi vann striden
Nu går vi vidare!

Av champiss
Skrivet av Greven1:

Sant vi är ett ganska litet land men vi är inga andra länders knähund heller. Vi är det enda landet som aldrig har slutit någon förnedrande fred där vi ger upp! Eller vet ni om ngt annat land som alltid stått upp?

Vi överlevde10 veckors ockupation av Litauen, man kan nästan säga att vi vann. De var ju helt slutkörda efter allt krigande och statskassan var helt tom för dem. Sedan blev de vipade på 5 dagar av Polen med vår hjälp i våras.

Vi bör ju kunna klara oss denna gången oxå om vi bara vill?

Ska väl kommas ihåg att det var första sista veckorna som vi blev för jobbiga för de, innan var det inte mycket motstånd.
Och så är det ju Polen nu med.

Av champiss

Utan att vara regeringsman skulle jag yrka på att de är alldeles för land-kåta för att kunna kåta bli att attackera.