Inlägg

Inlägg som fLipSidE0001 har skrivit i forumet
Av fLipSidE0001
Skrivet av anon152135:

Skäl att inte tycka om SPIONPROGRAM!

Om du gör vissa privata saker som att ha SEX, eller något sjukt som du gillar som hamnar på film kan den användas mot dig i framtiden om du kanske blir politiker, får makt mm.

Om du råkar uppfinna något, får nya affärs idéer, är inte nöjd med makthavaren mm och när du blir lite BETYDELSEFULL de göra sig av med dig.

Några hackare får tag på dina pinsamma och lägger ut på internet gör narr av dig eller vill ha pengar för de. (fick hjärnsläpp på det där ordet) -.-

Hackare som ser in i ditt hem och sedan planerar att råna dig på dina värdesaker.

ANVÄND hjärnan. Tider förändras, människor förändras, systemet kan kollapsa mm. Sluta vara naiva välmående slavar.

Och skillnaden från idag är? Det är inte precis som att utan Xbox One är det enda sättet att få fram denna information. Om man vill gå helt säker från sånt är det nog bäst att flytta in i skogen och slutar använda det mesta som drivs med elektrictet.

Eller så kan man istället vara bekväm med den man är så vad de än hittar om dig så känner du inte att du har något att gömma

Av fLipSidE0001
Skrivet av Zeuxlarsson:

Tio minuter senare står två av NSA/CIA:s hejdukar från SÄPO och knackar på din dörr.

Tror du själv på det där? Du kan testa när du sitter på Skype/mIRC/Facebook/Twitter och säga hur mycket om bomber eller terrorister utan att SÄPO överhuvudtaget skulle komma och knacka på din dörr.

Det finns idag hur många möjligheter som helst att övervaka intressanta personer, tror inte en sekund på att NSA, FRA, CIA, SÄPO, o.s.v. har ens tänkt tanken att nya Xbox One är det bästa möjligheten för övervakning.

Förstår inte varför alla är så rädda för detta. Om Microsoft hade hållt det väldigt hemligt att Kinecten alltid är igång och att det kommit fram sen, då kunde det ha funnits lite oros tecken. Fast de har aldrig hållt detta hemligt, de var dom som kom med den informationen vilket gör det rätt uppenbart för alla terrorister att man inte ska köpa en Xbox One om man ska planera terrordåd hemma.

Av fLipSidE0001

Jag ser hela tiden referenser till Steams offline läge, men är det någon som faktiskt använder det? Jag tycker det är en bra grej med DRM så länge man tillåter försäljning av begagnade spel vilket Microsoft hade tillåtit. Det ger mer pengar till utvecklarna och dom kan komma med fler bra spel till oss.

Titta bara vad som händer med t.ex. IO Interactive, hade de fått in mer pengar så kanske de kunde fortsatt att göra fler titlar än endast Hitman.

Av fLipSidE0001
Av fLipSidE0001
Skrivet av Sulle82:

Nope hörs ingenting.

Det gör så regelbundet men datorn har ej crashat hittills.

Då är det nog inget att oroa sig för, är inte helt ovanligt med program som ger lite fel info då och då. Har t.ex. själv haft 1000 grader på CPU förr enligt tidigare program, dom får en signal av hårdvaran som dom tolkar lite fel.

Lycka till med datorn och hoppas att den fortsätter att vara felfri.

Av fLipSidE0001

Att fläktarna gick upp till 60 000 var RPM det något du hörde eller var det endast HWmonitor som sa det? För det låter mer som ett feltolkade av HWmonitor än att faktiskt fläktarna gick upp till det.

Av fLipSidE0001

Jag var inne på att gränsen går vid barnporr/barnmisshandel, men efter att ha läst ett flertal kommentarer så har jag ändrat mig. Om det är en del som tillför mer till storyn så kan det vara med, men om det är bara en grej som skulle vara möjligt att göra i ett spel utan att det har något med storyn att göra så är det förbi gränsen.

Det är inte alltid viktigt att spel har bra grafik eller världens största sandbox världar utan att det förmedlas en riktigt bra historia och om det görs rätt så kan man ha med vad som helst. Dock som många andra säger att om dessa saker är med, påpeka det för konsumenten så att folk kan välja om de vill spela spelet.

Av fLipSidE0001

Enligt din beskrivning så tror jag att detta är skärmen för dig. Har själv tänkt skaffa den och en av polarna har den redan. Riktigt bra färgåtergivning samt att den fungera extremt bra till spel.

http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/159228-eizo_foris_fs2...

Av fLipSidE0001

Gå in i "Den här datorn", högerklicka på C:, välj egenskaper och under fliken allmänt väljer du diskrensning. Med dessa steg kan du nog få mycket mer ledigt utrymme då den rensar bort gamla installationsfiler och andra temporära filer.

Av fLipSidE0001

Har du testat med en annan DVI-kabel?

Av fLipSidE0001

Beroende på vilka spel du spelar så kan du få bättre prestanda med ett geforce än radeon. Om dom spel du spelar är utvecklade med nvidia så skulle jag köra med 670. Båda korten är bra så du blir nog inte besviken hur som helst.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fLipSidE0001

Hdmi-porten och dvi-porten brukar dela samma signal. Lösningen är nog att skaffa en till displayport-adpter.

Detta gäller om skärmen inkopplad på dvi slocknar när du kopplar in hdmi eller tvärtom.

Efter att ha läst ditt inlägg ordentligt så låter det dock lite skumt om alla skärmar slocknar, så då är jag osäker på om detta är problemet överhuvudtaget.

Du får gärna berätta vad problemet var när du väl hittar det, hoppas dock detta hjälper dig.

Av fLipSidE0001

Sluta gnälla på att julkalendern ligger på facebook! Finns flera som nämnt hur man gör ett konto utan att ge ut någon som helst info om dig själv. Var glada att Sweclockers gör en julkalender med fanatiska priser istället. Det ges bort hur mycket fina prylar som helst och det enda ni kan nämna är bu för facebook. Skäms på er!!!

Tack Sweclocker för att ni står ut med allt gnäll och ger oss en massa fina produkter! Ni är bäst!

Av fLipSidE0001

Måste bara fråga eftersom jag inte riktigt förstår syftet med att ha 2 skärmar som visar samma sak så nära in på varandra. Så vi börjar med att se om vi har förståt dig rätt På vänstra bildskärmen vill du ha låt oss säga Firefox, på mitten skärmen vill du ha ditt spel och på högra vill du ha precis samma bild som du redan har på vänstra skärmen. Om det är så du vill ha det fungerar gustav901's förslag. Annars får du nog försöka förklara en gång till

Av fLipSidE0001

* Användningsområden = (FPS-spel, surf, film)
* Önskad storlek = runt 24"
* Din budget = Jag är inte miljonär, men jag har ingen budget satt

Särskilda önskemål (om du har några sådana)
* Önskad upplösning = Minst 1920x1200
* Önskat format = (16:9, kan tänka mig 16:10)
* Önskad Panel = Inte TN-panel!

* Övrigt:
Jag har funderat på Dell UltraSharp U2410, men den har några år på nacken så tänkte att det borde finnas något nyare.
Jag var väldigt inne på en VA-skärm, men är orolig för att jag skulle störa mig på ghosting.
Jag är ute efter en skärm som har bra och klara färger och en bra svärta (i jämförelse med vad jag har idag).

Av fLipSidE0001

Eftersom jag är support till många släktingar så tror jag att jag förstår vad du menar.

Du har en SATA 3 (SATA 6 Gbps) disk som du får att fungera utmärkt när du kör den på en SATA 3 port (Det jag tror du nämner som SATA 6),
dock när du kopplar in den på en SATA 2 (SATA 3 Gbps) (Vilket du verkar kalla SATA 3) port så fungera den inte.

Har själv en SATA 3 hdd som är inkopplad på SATA 2 port och det fungerar helt ok utan att behöva göra någon som helst inställning.

Så jag tror det antingen är fel på moderkortet, disken eller/och t.o.m. SATA-kabeln.

Hoppas att detta hjälper dig något och att jag uppfatta ditt problem rätt.

Lycka till

Av fLipSidE0001

Varför bara nöja dig med att bygga eget moderkort? Ta och gör din egna cpu också

Sorry om jag förolämpar dig, men jag har riktigt svårt att ta detta på allvar.

Av fLipSidE0001
Skrivet av zabera:

Det med 2st 4-pins är de enda kontakterna jag har som kan passa där, jag kan ta bild!

Edit: En sån behöver jag: http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/432/psu.8-pin.jp...

Men detta är allt jag har: http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/ZM850-HP/images/12v...

Det stämmer alltså inte överrens med de fyrkantiga och avrundade pinsen.

Tack på förhand!

Nu när jag ser bild på det hela så vart det helt klart för mig att du inte har kopplat fel. Du har använt helt rätt kontakt så det är inte det som har orsakat felet Skulle gissa på att du nog fick ett måndags ex av moderkortet.

Berätta gärna sen vad Inet kom fram till att det var för problem.
Och som vanligt Lycka till

Av fLipSidE0001

Anledningen till att cpu fläkten inte snurrar kan var p.g.a. att den har tempsensor, vilket gör att den inte börjar snurra förrän cpun blir tillräckligt varm... tror inte den hinner få så hög temp på 10 sec.

Jag kan inte släppa det där med 4 pins kontakterna, har byggt många datorer och aldrig har jag varit med om att det är som du beskriver. Känns som det är någon annan kontakt du har tryckt dit, vilket i så fall skulle förklara varför datorn stänger av sig efter 10 sec. Har du otur så kan du ha bränt nåt på moderkortet.

Om du har möjlighet skulle jag gärna vilja se bilder.

Hoppas det löser för dig!

Av fLipSidE0001
Skrivet av X-ZoRe:

Ahh grejen är den att jag använder tre skärmar så jag måste ha dubbla kort..

Tilläggas ska det att datorn för tillfället inte fungerar och ingen har hitills lyckas lösa det (även folk som är riktigt duktiga). De flesta tror att moderkortet är paj så om man ska köpa ett nytt kanske man borde slå till på ett 1155 men det innebär ny processor, minnen osv, ja ni vet och frågan är egentligen om det är värt det eller ej med tanke på vad jag gör med datorn.

Vad skulle ni gjort? Kan vara intressant att veta!

Kan nästan garantera att det är moderkortet då jag hade ett likadant som strulade (Även en kompis som hade problem med sitt). Du kan köpa ett nytt moderkort för socket 775, finns inte så jätte stort utbud längre men det är inte omöjligt att få tag på. Tror priserna ligger på ca 500 kr. Alternativet är att lägga mer pengar på ett uppgraderingskit som har cpu, moderkort & minne, men vet inte om du skulle behöva det med tanke på vad du använder datorn till.

Lycka till!