Inlägg

Inlägg som ghostops har skrivit i forumet
Av ghostops

600+frakt

Av ghostops

2200 kan hämtas

Av ghostops

Lite smått och gott!

Ubuntu 14.04 - Lokal media/torrent server med bl.a. Transmission, Sickbeard och Couchpotato.
Ubuntu Server 14.04 - Webbserver
Ubuntu Server 14.04 - Labb/Test-server
Debian 7 - Labb/Test-server

Nybörjare på allt vad servrar och virtualisering heter men börjar känna mig ganska hemma

Av ghostops

Operativsystem: Windows 8
Editor: Sublime Text 3
Wysiwyg: Nepp, aldrig.
Wireframe: I browsern eller PS.
Bildeditor: PS CS6
Övrigt: FileZilla, Virtualbox, Chrome Dev-tools
Omfattning: Amatör för tillfället!

Av ghostops

Jag föredrar VanillaForums

Av ghostops
Skrivet av Hime:

okej, men om man jämför dom två så visar de ju att Z623:an presterar betydligt bättre än den jag har, enligt de info som finns på inet.

Nu är inte jag någon som helst expert på ljud men om du vill ha "bättre" ljud kommer du inte få en märkbar skillnad, om du vill ha högre ljud (bas och effekt) så är dem bättre, jag skulle i slutendan klassa både som "budget".

Av ghostops

Har själv Z623 och rekommenderar dem som ett bra men billigt alternativ. Om det är så mycket av en uppgradering för dig tror jag däremot inte.

Av ghostops

Har du samma kabel (HDMI, DVI etc.) på båda skärmarna?

Av ghostops

Fungerar för mig nu =D

Av ghostops

Samma problem här, lustigt nog laddar sweclockers i sig som vanligt men annonserna tar sin tid att dyka upp

Av ghostops

Hur länge har du använt Vegas? Enligt mig spelar det nästan ingen roll vilket program du redigerar i (Vegas, Premiere eller Final Cut) alla har sina små för- och nackdelar. Det du listar att du vill göra med ditt redigeringsprogram tycker jag Vegas är ypperligt för, det gäller bara att använda och lära sig det så mycket som möjligt.

Av ghostops
Skrivet av bonafriss:

Kommer mest använda den hemma men kan känna att 10 kanske blir för stort om man ligger i sängen och så. Jag har tröttnat på iOS eftersom jag har en iPhone och vill helst ha något annat
Men å andra sidan kan man ju det i sömnen typ

700 Nexus
1000 iPad

Är ju inte omöjligt att få ner i pris men det är vad jag blivit erbjuden!
Borde jag tillägga att det är 32GB på nexusen

Dold text

Kan varmt rekommendera Nexus 7'an. Jag äger också en iPad 2 och kan intyga att den blir jobbig att ha i sängen, väldigt klumpig. Mycket nöjd med min första generations Nexus 7'a, liten och smidig med "vanilla" android och vad som är enligt mig bra batteritider vid filmtittande och surfande.

Av ghostops
Skrivet av Hanrax:

Hej!

Har haft en Raspberry Pi (Rev 2) i ungefär ett halvår, med Raspbmc. Har hela tiden haft en Netgear WNA1100 (N150) som källa till internet, men helt plötsligt nu i helgen så har dongeln slutat att fungera, sätts inte ens på när man sätter igång Raspberry'n. Testat de två olika portarna, och spelar ingen roll i vilken port den är i, fungerar inte vilketsom. Däremot så har jag en Logitech K400, och den fungerar utan problem i båda portarna. Dongeln fungerar dessutom alldeles utmärkt i datorn.

Försökt att Googla till mig en lösning, men blir lika galen varje gång då jag inte hittar ett svar.

Tack på förhand!

Dold text

Jag har haft exakt samma problem som du med just WNA1100-dongeln fast då på PC, då hjälper det också att koppla in en ethernet kabel av någon anledning. Just den enheten verkar vara lite konstig, trodde bara det var min som krånglade

Av ghostops
Skrivet av Lotisen:

hej köpte Asus g46vw laptopen och jag vill ha ett usb nätverk ? när man köper ett sådant kan man använda nätverket vart man än är? vad kan ett sådant usb nätverk kosta? vill kunna kolla på Youtube och spela spel utan Internet lagg

Skickades från m.sweclockers.com

Du vill ha mobilt bredband alltså?

Av ghostops
Skrivet av draztic:

Aw, ville ha lite bling bling som man ändå kunnat dölja när man ville bakom dörren som ändå sitter på fronten.. Oh well Tack ändå

Man kan ju köpa fläktcontroller med cool display som mäter temp, men då är ju huvudfunktionen att styra fläktar och tempen den allmänna i chassit.

Av ghostops
Skrivet av arnen:

Okej, tack. Tror du det finns någon poäng med att satsa på intel? Amd processorn borde väl räcka till?

AMD Cpun räcker gott och väl

Av ghostops
Skrivet av draztic:

Precis som den flummiga titeln säger, letar helt enkelt efter en display som bara visar temps utan att man ska behöva kunna ändra.

Har precis köpt ett Nanoxia Deep Silence 1 och jag vill gärna ha en display som bara visar nuvarande temps på cpu/gpu och/eller bara cpu. Då chassit har inbyggd steglös fläktkontroller i fronten så vill jag helt enkelt bara ha en display som visar temperaturer, that's it. Och går det att seriekoppla den så att en visar temps och nuvarande sköter kontrollen?

Tack på förhand!

Dold text

Om du bara är intreserad av dina temps så kan du använda mjukvara som CoreTemp och MSI Afterburner för att se temperaturen på CPU respektive GPU.
Om det är så att du vill ha lite bling bling till datorn så tror jag inte att det finns något som passar din beskriving tyvärr.

Av ghostops
Skrivet av arnen:

Uppdaterade första inlägget med en mini-itx build. Förlorar jag prestanda på att köra mini-itx? Jag har försökt att leta prestandatester.

Med mini-itx så får du bara en PCI-kontakt och du kan alltså bara sätta i ett raid-kort/graffe/ljudkort osv. Du får bara 2 RAM-slots, men om det bara ska vara en NAS så är inte det något problem, men jag skulle inte säga att du förlorar någon ren "prestanda" på att köra mITX.

Moderkortet du valt är inte någon som helst flaskhals för en NAS, så om du vill ha en liten och smidig dator så är mITX värt att stattsa på.

Av ghostops

Här är en kundvagn med DELAR för 4k, dock utam skärm, os och mus/tangentbord. Om jag var på en sådan tight budgett skulla jag köpt detta om jag inte hade några gammla delar att ta vara på.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3733340/cheapss

Av ghostops

Skulle tagit en WD Green eller Blue som lagringsenhet då Red är aningen långsammare. Och sen en SSD för OS och program