Inlägg

Inlägg som iThunz har skrivit i forumet
Av iThunz
Skrivet av FatherOfThree:

Möjligen kortslutning någonstans, så att nätagget slår i från.

Gäller det riggen i din sig?

Fo3

Skrivet av iThunz:

Men om det är kortslutning så måste man väl ersätta hela delen om jag inte är helt ute?
vad menar du med "gäller det riggen i din sig?"

Jaha, ja det är datorn som är i min signatur, förutom att jag bytt ut till define r4 och ska sätta i h100i när datorn fungerar igen

Av iThunz
Skrivet av FatherOfThree:

Möjligen kortslutning någonstans, så att nätagget slår i från.

Gäller det riggen i din sig?

Fo3

Men om det är kortslutning så måste man väl ersätta hela delen om jag inte är helt ute?
vad menar du med "gäller det riggen i din sig?"

Av iThunz

Dator som inte startar

Hejsan alla medlemmar!
Bytte nyligen chassi och efter jag byggt och kontrollerat att alla kablar satt i och på rätt ställe så startar inte datorn. CPU-fanen och GPU-fläkten snurrar ungefär ett varv när jag trycker på startknappen, sen händer ingenting mer och jag tycker det börjar bli mystiskt, har kollat så att alla distanser sitter rätt i samt att alla kablar sitter i och på rätt ställe, några tips? minnena funkar perfekt förresten.

Av iThunz

My Gaming Setup - PQ-Vioc

Här hittar ni min lilla nördhörna. Total kostnad är allt för mycket men måste säga att det börjar bli riktigt bra fast det saknas en del med. Perfekt för att göra Youtube som jag gör. http://www.youtube.com/user/PQVioc/

PC Specs:
i7 2600K (3,4 GHZ)
GTX 670 (965 MHZ)
16GB RAM (1600MHZ)
650W CORSAIR 80+ Bronze
Fractal Design Arc Mini
Corsair GT 120GB SSD
2TB Seagate Barracuda 7200rpm
Fractal Design Standard Fans and Bitfenix blue light fans on front.
MSi Z77

Skärmar: BenQ Xl2411T 144hz
LG FLATRON M2262DP

Equipment: Qpad MK-50 Mechanical Keyboard (MX RED)
QPAD OM-75 Pro Gaming Optical Mouse
Steelseries QCK+ Limited Edidition SK Gaming
Steelseries QCK+ (Har den över den gamla mattan)
Steelseries Siberia V2 Svart
Logitech Z-906 5.1 Surround Sound System
Samson Go Mic
D-Link DIR-655
MacBook Pro 2012 Spring Edition (Fått av skolan)
iPhone 5 16GB iOS 6.1.4

My Gaming Setup - PQ-Vioc

Av iThunz

Z-906

Skrivet av Asusboy:

har läst några trådar om dessa och vissa reviews. vissa säger att dem är kassa och andra säger att dem är fantastiska. läste en review och den fick - på basen, men på youtube låter dem hur kraftiga som helst. Har inte haft möjligheten att lyssna på dem på riktigt så skulle gärna höra från er som äger ett par av dessa om dem är bra eller ej. Det jag hade tänkt använda dem för om jag köper dem är PS3, TV och musik. tack

Jag tycker Z-906 är sjukt bra för de priset. Tryck i basen och relativt bra ljud i högtalarna. Spelar bf3 på dom och lyssnar på musik men funkar väldigt bra till film också. Man kan iaf känna att de är 5.1 så jag skulle köpa dom om jag var du

Av iThunz
Skrivet av grottsten:

Låter nätagget mycket?

Tycker det är väldigt tyst faktiskt, det enda man hör i min burk är grafikkortet och fläktarna i taket

Av iThunz
Skrivet av Sewerin:

Ser bra ut

Tack, har bara byggt 2 datorer i hela mitt liv så får väl vara nöjd

Av iThunz
Skrivet av jakob.ee.:

Jo visst. Men det blir ju inte bättre luftflöde om man inte har någon fläkt där uppe längst fram

Okej.. nice med R4:an.. det chassit är riktigt snyggt

Riktigt nice chassi!

Av iThunz

Tanken med att ha dom som dom är för att när man har dom där nere så blir hårddiskarna för nära varandra och då blir det varmare och kablarna sitter vint och konstigt när man måste trycka dit dom tack vare att det är så trångt så därför valde jag mer plats plus att det spelar ingen roll eftersom kylningen i resten av chassit täcker upp mina behov iaf. Men hade tänkt att uppgradera till Define R4 senare ändå där det finns mer plats och bättre kylning.

Av iThunz

Dator

Tänkte bara kort visa min dator från några vinklar.

PC SPECS:

Fractal Design Arc Mini mATX Black, Corsair CX 600W V2 80+, Corsair 120GB SSD - GT Force 3, MSI H77 - Socket 1155 H77 - mATX , Intel® Core i7 2600K - 3.4GHz, Corsair 16GB DDR3 1600MHz, Seagate Barracuda 2TB - 5900RPM, Samsung 22X DL, NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5 (965Mhz)

Dator

Av iThunz

Svar

Låter som att du borde köpa Logitech Z-906. Har själv dom till både musik och film!
Det är ett 5.1 system och basen är riktigt bra. Tror den ligger på ungefär 8 tums om jag inte har fel. 500W och om du maxar ut systemet så är max 1050W på hela systemet vilket ger en grym känsla. Hoppas det hjälpte till något iaf!

/Viktor

Av iThunz

för 11-12 tusen kan du nog få delar till att maxa bf3 utan lagg 60 fps.

Av iThunz
Skrivet av Swedishg33k95:

Okej har inte orkat läsa allt. Men vill gärna vara med att diskutera då jag beställde en BenQ TFT 24" XL2420T 120Hz från inet för två dagar sen. Borde få den imorgon. Detta var mera eller mindre ett impuls köp eftersom jag (seriöst) slog sönder min Samsung 23" skärm :S FUCK!

Men läste på som fan, och visste redan att 120Hz var något för mig. Då jag är intresserad av att få dem extra fpsen...dock klarar inte min dator bf i ultra o 120fps...men nästa upgradering är att försöka uppnå 120 fps i alla spel 1080p...

Gillarde Acer skärmen. Men efter klokt val (tror jag) insåg jag att 3d är något som inte är för mig. Blir kul dem första två veckorna. Sen tror jag att det kommer kännas klumbigt som fan...plus att min dator inte driver runt allt den skiten.

Btw, min kompis köpte föra modellen för nått årsen (120hz) med lite mus o skit till. Var på komplett i nått parket...Han lirade Far cry 2 på ett lan.

Från att gå från min skärm till hans var som natt och dag. HELT SJUKT VAD MINA ÖGON SMÄLLTE...allt gled runt så jävla skönt (överdriver dock lite.) Men ögonen blir kanske inte lika trötta...

Angående Killen som hade problem med den Samsung'en på inet. Läst att det är "fake" variant på dem skärmarna. Själva skärmen är inte riktiga 120hz utan kan bara ta fram 3d bilder i 60hz...INTE 3d vison. Så om du kör bf3 i 120 fps blir det antagligen ghosting. Sen kan det varit att dem kört flera kort i sli? Eller?

Ingen aning, är iaf sugen på XL2420T eftersom jag är en fps gamer!

Av iThunz

Räcker det liksom med Msi GTX 670 (965mhz) för att driva en 120hz skärm i tex bf3?

Av iThunz

FPS

Skrivet av olasahl:

Ingen som frågat vilken typ av spel trådskaparen spelar? Jag menar 60Hz eller 120Hz spelar ju ganska lite roll om man spelar MMORPG eller Diablo 3 eller liknande. Spelar man FPS spel så kan jag gå med på att det kan finnas orsak till 120Hz.

Spelar endast fps spel!

Av iThunz

hehe

Skrivet av Curemylife:

Tvivlar på att inets demo datorer klarar av att driva BF3 i 120fps @ ultra:)

Det var en dator med GTX 680 med 120hz inställt och högsta inställningarna

Av iThunz

Jag var på inet och testade http://www.inet.se/produkt/2203347/samsung-tft-27-s27a950d-le...
och upplevde att det var irriterande att spela i 120hz på BF3 allting på ultra och högsta upplösning. När jag spelade på 60hz kändes allting liksom smooth men på den verkade det bara konstigt, är BenQ XL2420T lika dan eller varför känns det så konstigt?

Av iThunz

Jag är ju mest ute efter en spelskärm och då är ju både responstid och uppdateringsfrekvens viktig men, känner man skillnad mellan 60hz och 120hz när man går från 60 till 120?

Av iThunz

har tittat på den, men behöver man verkligen ha 120hz?

Av iThunz

Skärmval

Hej,
Funderar på en ny datorskärm. Självklart för spelande fast vill inte betala för mycket ändå, max 4000kr.
Det måste vara en 24:a tums men kan inte bestämma mig för vilken, 60/120hz och vilken som skulle va bäst för spel men ändå inte för dyr.
Förslag nedan!

MVH