Inlägg

Inlägg som Zyzlite har skrivit i forumet
Av Zyzlite

970 SLI, Ref eller inte?

Hej! Har nu ett 970 Strix, frågan är det är bäst att köpa ett till likadant eller köpa tex ett Asus Turbo extra. Eftersom det har Ref designen. Vad tror ni fungerar bäst ? Och vilken bör vara över och underst?

MvH

Av Zyzlite

Men om vi tex säger 980ti när det släpps. Hur gör jag för att få tag på det i referens?

Av Zyzlite

Var ju endast en från eBay som var riktig allt annat är ju eftermarknad

Av Zyzlite

?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zyzlite
Skrivet av anon99339:

Vilket kort söker du?

970/980 osv. Undrar bara hur man får tag på det

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zyzlite

Hur får man tag på Referenskort?

Som titeln lyder, hur får man tag på korten från början? Kan inte hitta det någonstans !

MvH

Av Zyzlite
Skrivet av freddyfresh:

Pedantiskt skött, inga repor och återställd innan den säljs skulle jag max ge 1800 en begagnad One. Beror också på om när du köpte den, FI eller EI (före-, efter inbjudningssystemet). Kolla referenser genom att gå igenom ebay och tradera typ.
Skal är inget jag bryr mig om så det där är något köpare får avgöra vad värdet är. Jag skickar alltid med dem, känns bättre än att slänga dem efter att jag sålt telefonen.

Är köpt precis i början av invite systemet

Av Zyzlite

Vet inte om du kan få ut så mycket av en 5 år gammal kamera. Lägsta pris?

Av Zyzlite

OnePlus One. Säljvärde?

Hej! Har nu en OPO i "nytt" skick och alla tillbehör. Har även det riktiga Bamboo Swapcover, ett flipcover, extra uppsättning av 9H Skyddsglas och ett vanligt skal för baksidan.

Vad bör jag kunna få ut av denna telefon? Bamboo skalet bör ju höja värdet eftersom det inte var alla som fick Invite till att köpa den.

MvH Zyzlite

Av Zyzlite
Skrivet av Efrath:

Någon som har en aning hur länge rean på Titan Z är på NetOnNet? Hittar inte information och jag är lite orolig för att rean försvinner innan jag kommer hem.

Den har varit på det priset i typ en månad..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zyzlite
Skrivet av stimpen:

Va? TS tycker jag har varit aktiv i tråden. Han har ju gjort 4 inlägg förutom startinlägget och återkopplat till det som skrivits?
Det är helg, han kanske är iväg nånstans lr ngt och ej hunnit kolla forumet på nån dag.

Man kan se när han senast har varit aktiv

Av Zyzlite

Bra att du skapar en tråd och ber om råd och sen struntar i att kolla den och svara..

Av Zyzlite
Skrivet av MystiX:

Varför vill man ha en curved tv under 100"? Skärmytan är på tok för liten för att man ska kunna få ut något av det, i förhållande till avståndet man sitter på. Curved känns som en extremt "finns inte så mycket annat att förbättra med nuvarande paneler så vi hittar på någon ny säljpoäng". Ställer man en fåtölj centrerad en meter i från tvn kanske det kan vara vettigt. Att en tv säljs för ett betydligt lägre pris säger ingenting egentligen, dom flesta dyra modeller sjunker väldigt mycket efter att ha varit ute ett tag på marknaden.

Har du sett en curved 55-65? För jag tycker att man ser skillnad ?

Av Zyzlite
Skrivet av Bulldog76:

Ok, tack, men som jag nämnde innan angående pris/prestanda, dessa kostar ordinarie pris 19-20 k. varför är dessa bättre än en phillip för odrinarie pris 30 k?
Bara undrar..
den om är curved, inte 4k? eller läser jag bara inte så noga..

Oj, nä. Den har inte 4k Men dessa har legat i högre priser innan. Men de är förra årets modeller. Därför lägre pris Philips har ingen bra smart TV, svårnavigerade menyer och ingen toppkvalite på bilden. Som du kan se på bilden längre upp

Av Zyzlite
Skrivet av Bulldog76:

Jag, jag är intresserad då den verkar ha ett bra pris. Kan du utveckla varför denna är "skit"?
För 19 k istället för 30k låter ganska bra tycker jag. Är den inte värd 19, inte 15? inte ens att köpa? Skulle gärna ha en förklaring till varför den är ren skit.
Svårt att hitta bra recensioner, men hittade något från Holland eller Belgien. Där tyckte man att bildkvaliten var riktigt bra, inte lika bra som andra i 36k klassen men ändå. Då torde den ha en bra bild om man jämför med en annan tv som kostar 18 k i ordinarie pris? Men jag kanske tänker galet?

Det som drog ner betyget var ljudet på tv, men det kan jag aldrig bry mig om, då jag inte har använt tv ljud de senaste 15 åren.
Läser man på hembiobutikens beskrivning låter den också ganska ok. Just den butiken gillar jag, de brukar vara väldigt professionella.

Men tipsa gärna om en tv som har 4 k som är 65 tum kostar max 19 k och har bra bildkvalitet, det är vad jag är ute efter.
Visst det är ingen SAmsung el dyl, men jag har aldrig hållit Samsung särskilt högt när det kommer till bildkvalité/pris.

https://www.komplett.se/samsung-65-uhd-led-smart-tv-ue65hu750...

http://cdon.se/hemelektronik/samsung/65-led-tv-samsung-ue65h8...

En platt en curved. 7505 är en riktig grym tv!

Av Zyzlite

Är någon seriöst intresserad av denna skit TV?

Av Zyzlite

Högerklicka sedan avinstallera

Av Zyzlite

Skulle nog aldrig rekommendera Philips framför andra större märken. Det enda dom har, vilket jag tycker är inget att hypa över är ambilight. Annars har dom svårnavigerade menyer, ingen toppenbild osv. Finns mycket bättre TV för det priset! Fast kanske inte 65". Eller jo. LG har någon vet jag som har legat på 18k hos Elgiganten

Av Zyzlite
Skrivet av SuperK:

@Rouge of D
uppskattar verkligen inputen! Lutar väl mot ljudkort ändå

vilken driver version har du? (Om man öppnar programvaran och kugghjulet>about så får man lite infoz)

har på 6.0.1.7487 en noise reduction option men den gör inte ett skvatt tyvärr.

Ska kolla så fort jag kommer hem. Man ska även stänga av eller inaktivera vissa grejer i vanliga ljudpanelen

EDIT: 6.0.1.7460 är driverversionen. Du ska även stänga av Stereo Mix på Inspelningsenheter i Windows, du måste även sätta igång eller stänga av Effekter för att brusreduceringen ska fungerna

Av Zyzlite

Har exakt samma moderkort och hade exakt samma problem! Satt många dagar och försökte. Helt plötsligt en dag så kom det faktiskt upp en ny funktion i realtek programvaran. Att sätta på brusreducering! Allt funkar nu galant förutom när jag stänger av och på headsetet med mickontrollen på sladden. Så börjar det brusa i typ 20 sekunder. Skickade med klagomål till asus när det hände. Dom sa samma sak som till dig..