Inlägg

Inlägg som Ostbit- har skrivit i forumet
Av Ostbit-

Tack för svar.

Ska kolla om det funkar med en annan nätdel imorgon. Känns lite surt när dom som importerat och fixat rekommenderade och skickade med den omvandlaren. Jag är ju inte den enda köparen, borde ju hört något från någon annan. eller så är allt julklappar så blir dom bombade med telefonsamtal och mail den 25e istället

Av Ostbit-

Hej
Jag körde med http://www.kjell.com/sortiment/el/st...nverter-p44096 och efter 3-4timmar så dog konsollen. Xbox strömadapter slutade lysa orange.
Åkte o köpte en http://www.kjell.com/sortiment/el/st...nverter-p44098 , kopplade in men det är ingen skillnad. Den verkar vara helt död.
Kan den ha tagit skada pga att jag körde med den lite klenare som ni inte rekommenderade? Är ganska så kass på dehär med el.
Har provat flera uttag i lägenheten utan resultat. Hur vet jag om ens min omvandlare får ström, finns ingen indikator eller liknande på den vad jag kan se.

Av Ostbit-

Fungerade utmärkt! Vilken lättnad
TACK!

Av Ostbit-

han svarade samma till mig och efter det sa han att jag kunde skicka det till dom och se om det kunde gå på garantin. men antar att det är lönlöst eftersom det funkar på andra datorer förutom på en dator som dom har varit installerade på en gång. dessutom fick man stå för fraktkostnaderna själv vilket va lite snålt kan jag tycka. tror du det kan komma fixas i en updatering?

Av Ostbit-

Hej har exakt samma problem och detta va det enda jag hittade efter en snabb googling. ProsaCC du får gärna meddela vad supporten har att säga om saken. Mycket märkligt detta tycker jag