Inlägg

Inlägg som capkekken har skrivit i forumet
Av capkekken

vänat på refresh? nya ihsn lär väl bara vassare?

Av capkekken
Skrivet av Blk:

Detta gäller bara hyresrätter.

Skrivet av Mocka:

Precis, bor man i en bostadsrätt får man skriva motion till BRF:s styrelse och hoppas på det bästa. Går att fixa rätt förmånliga avtal där också.

Skrivet av heffaklumpmamma:

Du tror väl inte att majoriteten köpt lägenheten kontant och inte har räntekostnader att betala?

Nej då, men eftersom folk klämde ur sig att de kanske skulle flytta till Stockholm pga av detta(säkert menat inorniskt men ändå)
så ville jag påpeka att billigt intenet inte utvägs av boende kostnaden!

Av capkekken

Hyran i STHLM är ju inte super trevlig den heller..

Av capkekken

Jo visst e det kul med billig bandbredd men alla som köpt lya i Stockholm har nog råd med nätet iom att 1or går på 2Mkr..

Av capkekken
Skrivet av RedbullF1:

Tänkte köpa nya hörlurar då mina blivit jävligt slitna :).... Vilka är bäst för runt en laxing?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=256102 om då frågar mig

Av capkekken

Som alla säger vill du ha fiber får du köpa det kosta de bara 18600kr för mig dock bor jag i en Stockholms förort..
Ska folk gnälla över att Storstäderna har det bättre kan ni hosta upp 15 miljoner och flytta hit.. Bilköer och överbefolkning har sin charm de med..

/ranting

Av capkekken
Skrivet av jontanS:

Söker en beta key för EU väldigt tacksam om nån har en att dela med sig! btw, är det beta 24/7 nu eller fortfarande bara på helger?

utsatta helger enbart!

Av capkekken
Skrivet av solomon:

Låg på 1.5v för 4.8GHz på min 8350, så jag tycker inte du ska klaga...
Mina "stock volts" låg på 1.320.

vad kyler ni med e glappet mellan intel och AMD så stort?

Av capkekken
Skrivet av ericsundell2:

Vet inte faktist. Kör samma som dig, casual men med lite endgame raiding.

Får se vad man hittar, snackade med en kille i betan som var med i nått EU guild "Angels" nånting men får se, lite äldre moget guild ala Friskyttarna är nog bäst. Men vi får se vad som händer närmare release.

Vet inte om det är en stor organisation? med de brukar jag undvika, roligare med en lite härlig grupp tycker jag. Vi e 5 st just nu så kommer väl leta runt lite när man e uppe i lvls..

Av capkekken

någon har har tips på Guild?
Ligger väl mitt mellan casual och Hardcore gamer och det e ju alltid kul att lira med likasinnade!

Av capkekken

glasmästaren brukar ha det! "sågar" det fint åt dig dessutom

Av capkekken
Skrivet av versions:

jag skulle inte lägga mig högre än 2000kr

nästan 50% på ett bra kort tror jag är i underkant även för Swec marknaden

Av capkekken

Vettigt pris för ett 770 4gb

tjena her ett 700 Gainward phantom köp 25/11-13

Undrara då vad jag kan önska för pris på ett sådant i dags läget!
Inget coilwhine funkar ypperligt
81.3 % asic score så fint kort!
små repor i kylarkåpan!

Av capkekken
Skrivet av Zpnk:

Frugan har länge velat ha bort min lilla spelhörna från vardagsrummet medans jag propsat på att det inte funnits plats för den nånstans. Bredden med tre skärmar och djupet jag "måste" ha på datorbordet är de avgörande/jobbiga faktorerna. Frugan tyckte att vi kunde smälla in min lilla hörna i en skrubb vi har här hemma. En idé jag tyckte var helt ok, tills dess att jag mätte bredden och insåg att det inte är möjligt med tre skärmar bredvid varandra. Nu har jag dock tänkt göra mig av med skärmarna (kommer gå till flickorna här hemma tillsammans med nya datorer) och köpa en 29" skärm då man fortfarande får lite mer bredd än med en vanlig 16:9-skärm.

http://i.imgur.com/VJkDhMz.jpg

Ett problem jag direkt tänkte på var värmen... jag påpekade detta och då säger frugan att hon har för sig att det finns ett ventilationshål längst bak i skrubben. Jag kände inte för att klättra in bland allt bråte för att ta reda på om det verkligen var så. Men när jag var ute en sväng med en av hundarna så ser jag en vacker syn på husväggen...

http://i.imgur.com/LSqIq4h.jpg

Detta möjliggör då en inflyttning till skrubben, det tog hus i helvete i min skalle och planerna började... mina massiva paint-sk33lz kom väl till hands i detta läge! Så just nu är tanken att riva ner nån hylla, sätta dit en ny, slakta mitt nuvarande datorbord och återanvända det. AC har vi på vinden, så köpa plaströr och dra det lite fint uppefter väggkanten för att slutligen skjuta ut varmluften ut i det fria samtidigt som den förser min lilla datorskrubb med kall luft då det behövs. Måla och göra det lite hemtrevligt med spottar eller liknande... kommer ej komma upp nå disco-leds eller liknande. Stilrent ska det vara

http://i.imgur.com/wTbHW4k.png

Tips, tankar, idéer, råd, förslag... ja you name it, har ni några såna så är dessa varmt välkomna

Detta projekt kommer inte gå i rasande fart, men kommer uppdateras så sakteliga och planerad inflyttning blir i mitten av juni!

// Zpnk

Viktigt att ta reda på är om just den "venten" är in eller ut luft.. växlar du den fysiskt kan det skapa cirkulations problem i hela fastigheten!

Av capkekken
Skrivet av Mavav:

Hej alla!

Vi har startat upp en ny svensk Dota 2 liga som heter Golden Esports League.
Tanken är att genom profesjonalitet och kontinuitet hjälpa den svenska Dota 2 scenen att växa och få fram fler duktiga lag även på en internationell nivå.

Det är 8 lag som spelar två matcher mot varje motståndare, de fyra bästa efter ligaspelet går till slutspelet som kommer spelas på live/offline event. Det är i nuläget 30.000 + utrustning i prispotten.

Vi kör matcher på torsdagar och söndagar och började för tre veckor sedan. Det är fyra matcher per dag där två spelas 19:00 och två 21:00. Mellan matcherna kör vi intervjuer med spelarna, olika videoinslag, osv. Och helt ärligt så har det varit fantastiskt bra matcher så långt!

Ni kan hitta mer information på vår hemsida eller vår facebook.

Hemsida
Facebook

Jätteroligt om ni hänger på, om inte för våran skull, så för lagens.

//Mavav

låter kul!
hur valde ni lagen?

Av capkekken
Skrivet av LPG:

Vad har du för platform nu? AMD eller Intel?
Har du AMD tycker jag du självklart ska se om du kan ha en FX-8320/8350 i ditt moderkort. Streaming prestandan du får av dom är helt suverän. Andra tester visar att AMDs FX-8350 är bättre än Intels 3770k. Hurvida det gäller för de flesta vet ej. Men bra prestanda i streaming får du med 8320/8350 iaf

nja i7orna slår amd har jag för mig dock vinner AMD över i5orna

Av capkekken
Skrivet av Theposjo:

Jo jag köpte från Webhallen men fick ingen serial kod så kan inte aktivera mitt ncsoft konto. Jag har skrivit till dom så hoppas att jag får min kod så att jag kan spela i helgen och alla andra beta helgen.... Annars får jag väl avbeställa och köpa från Wildstar UK som du säger

väntar på nyckel från webhallen jag me... har hel ledig helg!
och kommer nog inte kunna lira...

Av capkekken

slakta ett gammalt?

Av capkekken

Bruna!
köra Dota 2

Av capkekken
Skrivet av b3h4ppyn0w:

du behöver en pump samt en radiator som avleder värmen från oljan annars så kommer datorn bli överhettad då oljan absorberar värmen från komponenterna

en rekommendation är att hitta ett billigt begagnat akvarium samt en begagnad bilradiator om du vill få det så billigt som möjligt

EDIT: att använda fläktar i oljan kommer inte göra någon skillnad då den varma oljan stiger, du behöver ha en pump som suger olja från toppen, oljan kyls sedan via en radiator och skickas sedan in till botten av chassit

nja det behövs kanske inte beror på mängden olja...
en cpu skulle t.ex. inte värma ett badkar inom en rimlig tid osv..