Inlägg

Inlägg som Flugdräparen har skrivit i forumet
Av Flugdräparen
Skrivet av Gulbanan:

får du errorn"your display driver has stopped working and has recovered"eller något sånt? har också samma problem :/ när jag överklockar den till 1ghz, nu kör jag med catalyst 11.10/11.11 som funkar typ bäst för hd68xx, inte 11.12, med 11.12 så vill man bara slänga ut datorn från fönstret

förresten vet någon hur man byter drivrutiener på grafikkortet?windows vägrar ändra det för mej, även om jag gör det manult :/ vill uppdatera från 7.14 till 8.92

Jo, precis.

Har fortfarande inte kommit på något nytt som skulle kunna förklara det.

Har du också ett Gigabyte?

Av Flugdräparen

Gigabyte HD 6870 strul

Hej, har precis registrerat mig så detta blir mitt första inlägg.
I början av hösten köpte jag mig en ny dator från Inet. I denna datorn ingick bland annat 2 st HD 6870.
Redan från början strulade det ena kortet medans det andra fungerade felfritt (gör fortfarande). Drivrutinerna krashade konstant (ibland flera gånger i minuten). Ibland fick jag dessutom blåskärmar. Detta skedde både i crossfire och när kortet var för sig självt.

Därefter provade jag att köra in kortet i en kompis dator, fortfarande samma problem. Måndags-ex tänkte jag då så jag skickade tillbaka kortet till Inet.

Hursomhelst så kunde inte Inet hitta några fel och skickade tillbaka det till mig och hänvisade till deras hemsida för vidare felsökning.

I alla fall så fick jag tillbaka kortet, satte i det i datorn. Självklart får jag då samma fel. Konstanta drivrutinskrashar etc.

Efter detta har jag ominstallerat min dator, provat med driversweeper ett antal gånger, provat säkert 10 olika drivrutiner och underklockat kortet. Till och med när kortet var underklockat till 1/3 av ursprungsfrekvens och minnet så återstod problemen.

Min PSU är ett CorsairTX 850w så det finns kraft nog att driva båda korten.
Använder Windows 7 64-bit.
Vad kan det vara för fel?
Kan bifoga mer information om det efterfrågas.

Tack på förhand.

Ursäktar om det är en tråkig struktur på inlägget.