Inlägg

Inlägg som joontz94 har skrivit i forumet
Av joontz94

Problem med koppling Samsung soundbar -> Samsung tv

Hej!

Köpte igår en HW-H450 soundbar, allt funkar som det ska utom en sak! kopplat ihop tvfjärren med soundbar så jag enbart behöver 1 fjärr. funkar KLOCKRENT när man stänger tv så stängs även den av. Men vid Start så startas enbart min TV.... har kopplat det via HDMI.. HJÄLP!

https://www.youtube.com/watch?v=V4JQaZwbvaQ problemet beskrivs i videon framåt slutet

Av joontz94

Prisidè- snabb värdering

Funderar på att köpa dator, vad hade ni betalat för denna?

Spec
chassi NZXT Phantom Special Edition Red Stripes med fläkt controler
AMD AM3+ AMD FX-8120 X8 3,1GHz
GPU SLI 550ti 1 Gb EVGA
nätagg RM 1000 corsair
ram 8 gb A-data 1600 mhz
cpu kylare Cooler master v10
1 tb hdd toshiba
2 st SSD A-data 64 gb o 128 Gb

OS kopia win 8

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1888482_...

Av joontz94
Skrivet av Lagun:

Jag kan varmt rekommendera stolen Markus ifrån ikea, har själv en sådan och den är sjukt bekväm. Tror den kostar runt 1500.

Johan

Kan inte annat än att hålla med, haft den nu i 2 år och den fungerar hur bra som helst!

Av joontz94

Datorbygge 10 000kr

Hejsan! sitter i dagsläget med en PC ifrån medeltiden och tänkte satsa på nytt! problemet är att jag inte kan något alls om datorer, har tänk mig en budget på 10-11k och gärna en intel i5 eller i7 samt en SSD! skulle någon vilja lägga ihop en snabb kundkorg på Inet eller Komplett? Vore supergrymt, tack för hjälpen!!

Mvh
jonathan Bengtsson

Av joontz94

Aldrig mer kommer jag att köpa produkter av er pga den dåliga service och dålig mjukvara till NAOS 5000. Hoppas ni lär av era misstag MIONIX!

Av joontz94

Länk till den tråden hur man installerar det i en annan mapp osv? Min mus blinkar aldrig till och den sparar aldrig inställningarna.. Låtit den vara i upp till en timme efter att jag tryckt OK, dock helt utan framgång. Men har du lösningar så är jag ytterst tacksam för dessa

Av joontz94
Skrivet av add9400:

Jag köper aldrig mer en mionix produkt, första grejen var ett headset micken va helt död, fick byta mot ett precis likadant headset samma sak där! Nej tack! verkar inte bara vara jag som har lite problem med mionix. Jag håller mig till dom stora företagen.. testade en ace mus förut också inget vidare..

Gav dem ett försök men helt värdelösa och verkar inte ta till sig kritik, istället skjuta på allt bara!

Av joontz94

Kommer det en ny uppdatering till mjukvaran snart, som till 100% fungerar? Köpte musen idag och kommer definitivt att lämna tillbaka den annars! Skön mus men världens sämsta programvara. Om man nöjer sig med standard inställningar så ser jag inte anledningarna till att betala 700kr för en mus. Enda anledningen till att man köper den är att själv kunna ändra alla inställningar efter eget behov? (vilket man inte kan i nuläget) Jag har win 7 64 bit OS

Av joontz94

Har precis samma problem som alla er ovanstående, programmet hänger sig och slutar fungera om man försöker byta färg eller annat. Har win 7 och uppdaterat programmet precis (version (1.16) Köpte musen idag så känns konstigt att Mionix inte tagit till sig kritiken de fått!

Av joontz94

Ser bra ut men skulle nog rekomendera en SSD disk samt 6 eller 8 gb RAM