Inlägg

Inlägg som Sacrum har skrivit i forumet
Av Sacrum
Skrivet av YamahaDGX630:

Tänkte göra en ISO, men vet inte om det är United Kingdom eller United States som bör vara det rätta språket.. ?

Det beror på om du vill att det ska stå "color" eller "colour" i ditt OS.

Av Sacrum

Moto 360 i butik?

Hallå!
Såg att ni har fått in Moto 360 Black Leather till ert weblager idag! När förväntas ni få in den i butiken vid högtorget? Jag är lite gammalmodig av mig och köper hellre i butik än online.

Av Sacrum

Jag har gjort en del programmerande i TI-BASIC vilket är programmeringsspråket som används av miniräknare gjorda av Texas Instruments på senaste tiden. Det blir hur som en helst en jevla massa GOTO:s och liknande eftersom man i stort sett inte kan skapa funktioner i språket.

Av Sacrum

Gäller problemet bara i CS: GO eller har du testat om du har samma problem i andra spel?

Av Sacrum
Skrivet av friskybob:

Det handlar såklart om hur många som laddar ner det och din uppkoppling mot servern. Jag har 100/10 fiber och har aldrig någonsin kommit över 12 MB/s på Steam.

Det är tyvärr en skillnad på 1 MB/s och 1 Mb/s. 'B' står för Byte, och 'b' står för bit och det går 8 bits på en byte; det är därför du "bara" får 12 MB/s på steam när din internetleverantör säger att hen ger dig 100 Mb/s.

12 MB/s * 8 = 96 Mb/s vilket är ganska nära vad din internetleverantör lovar dig.

Av Sacrum

Looking good

Av Sacrum

Hej!
Jag brukade spela DayZ-modden men slutade för ett ganska bra tag sen, nu impulsköpte jag DayZ SA och söker nya medspelare!
Mitt steam id är Sacrum!

Av Sacrum

Det känns som det bara är en tidsfråga innan vi lever som i den tidigare helt fiktionella boken 1984...

Av Sacrum

Nvidias 3D vision med SLI skapar problem

Hej kära medlemmar!
Jag har under dagens gång stött på några problem efter ett flertal försök i att kombinera Nvidias 3d vision med mina två GTX 460 i SLI.
Vanligtvis när jag ska starta ett spel i 3D så går jag in i Nvidias kontrollpanel och klickar mig fram till där man aktiverar 3D, ibland startar även ett installationsprogram som går igenom alla 3D-funktioner och ser till så att allting fungerar som det ska, jag tror det sker varje gång jag uppdaterar grafikkortets drivrutiner så det är inget konstigt med det. MEN (!) nu kommer problemet: om jag har SLI igång medans jag gör detta så blir 3D:en red-blue. Med andra ord istället för stereoskopisk 3D så vill Nvidia att jag använder gamla hederliga glasögon med en röd lins och en blå. Men Nvidia låtsats fortfarande som om att det är i stereoskopisk 3D, den frågar om jag upptäcker flimmer i kanterna av mitt synfält. Om jag stänger av SLI och aktiverar 3D så fungerar allting perfekt fast all belastning läggs bara på ett av grafikkorten. Hur löser jag detta?

Jag kan tyvärr inte hitta en länk till skärmen jag använder, antagligen har produkten utgått, men det är en 120hz skärm av Acer med 3D-vision inbyggt. Alla drivrutiner är up-to-date och jag har även ominstallerar grafikkortens drivrutiner.
Jag även nämna att det är första gången på över en månad som jag använder 3D och jag kan inte minnas att jag hade problemet innan.

Av Sacrum

Det skulle vara otroligt kul att spela storyn när alla talar danska

Av Sacrum

Vet ni människor om det finns en butik i Stockholm där man kan testa tangentbord?

Av Sacrum

Betala inte $5 för att få alla spel utan betala det du tycker är bra för spelen. 8 spel är mycket mer värt än $5.

Av Sacrum

Antagligen gäller det bara Windows 8...

Av Sacrum

Nej.

Köp ett playstaton eller en xbox iställlet, mer valuta för pengarna med din lilla budget.

Av Sacrum

Problemet är att du köpte The WarZ.
Men nej, det är inte din uppkoppling som gör det. Kan du ha program i bakgrunden som punkbuster anser som fusk? Fraps eller liknande?
Annars får du testa att ominstallera spelet.

Av Sacrum

Ja?
Det är klart att dom emulerar spelen, vad trodde du? Nästan alla spel på mässor som E3 kör spelen på en PC.

Av Sacrum

Nej vilken lam trailer...

Av Sacrum

Kanske Xboxen ersätter HTPCn, tvboxern och DVDn, jag skulle gärna ha det.

Av Sacrum

Ganska snygg, passar bra vid TVn

Av Sacrum

Själv förstår jag inte varför man skulle vilja köpa hårdvara på releasedagen. Det är inte som ett spel där man kommer ligga 20 levlar efter alla andra om man inte är först i kön.
Själv kommer jag vänta till det kommer lite recensioner och leverantörerna verkligen har börjat konkurrera lite om priserna.