Inlägg

Inlägg som j1mp492 har skrivit i forumet
Av j1mp492

Vill tipsa om ShareX
Från början fanns bara ett program att screenshots med som hette ZScreen, vilket hade extremt mycket funktioner i jämförelse med liknande progam, och var såklart open source. Sedan skapades ett till, ZUploader där man kort och gott kan ladda upp filer/bilder till flertal olika sidor. Därefter upphörde utveckligen av ZScreen och ZUploader, och istället skapades en bättre version av ZUploader, med även möjlighet att ta screenshots på ungefär samma sätt som ZScreen, dvs ShareX. För dom som behöver watermark stöd och inbyggd bildredigerare som ZScreen har finns även ShareXmod.

Även om programmet piskar alla andra screenshot program jag provat så är det nog den väldigt aktiva utveckligen jag gillar mest, och hur funktionellt det är utan att bli bloatware (ligger kring 5mb) om man laddar upp mkt bilder och screenshots på sidor som imgur/imageshack eller filer på sånt som dropbox/rapidshare är detta programmet ett måste!

Också vill jag lägga en notis för GeekUninstaller om man vill avinstallera program extremt snabbt och smidigt, och såklart Everything som fungerar som windows söken fast extremt mkt snabbare och bättre, första jag installerar på en ny windows installation.

Av j1mp492
Skrivet av HoBb3:

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=648062&cks=ASS&assoc=B99...

Steelseries sensei är bästa/bekvämaste musen jag har använt. Riktigt bra sensor, bra mjukvara och riktigt bekväm.

Håller inte med på den punkten, min Sensei har alltid haft problem med att den får "ingrott" smuts och bara efter ett halvår börja scrollen att strejka, sedan programvaran ska vi inte prata om. Slutade med att jag konfigurera musen på en annan dator och sparade profilen i det inbyggda minnet och därefter avinstallera den. Min Deathadder som jag haft i över 3 år funkar fortfarande perfekt, Sensei är en bra mus men kvalité det har den inte.

Säger inte att du ska köpa Deathadder, men Steelseries verkar ha lite kvalitéproblem så något annat märke är att föredra. Corsair M60 kanske är ett bra val, speciellt om du har en hård matta, alternativt G400. Om du köper Sensei gå på ”Raw Edition”, saknar allt onödigt lul lul och har ett bättre material. Vilken mus man gillar är helt upp till ens personliga preferenser, så finns ingen jag kan rekommendera men det är mina tips.

Edit: Ser att du köpte G400, bra val!

Av j1mp492

Assault: M16A3
Engineer: M4A1
Recon: M40A5
Support: M249

Varför?
USA's armé val av vapen, självklart det bästa.

Av j1mp492

Här snackar vi perfektion, vackert!

Av j1mp492
Skrivet av simonwellander:

Ser skitbra ut! Bakgrunden?

Den här

Av j1mp492
Av j1mp492

Dom där temperaturerna ser inte så farliga ut, har du kollat hur fläktarna suger? för mig att alla var så dom sög in från början. Har själv så att den suger in fram, och ut genom bak och toppen men det där kan man experimentera med. Sedan tror jag att en sido fläkt skulle förutom att kyla grafikkortet förstöra flödet i överlag. Jag skulle säga att du köper en Scythe Gentle Typhoon och byter ut den bakre med den, och sätter den som var bak på toppen. Ta även bort hårddiskburen fram om du nu inte gjort det redan. Eller tex två NZXT fläktar, om du vill ha vitt. Men dom temperaturerna du har är inte särskilt höga som sagt. Bra val av chassi btw

Av j1mp492
Av j1mp492
Av j1mp492

Nya drivrutinerna (logitech gaming software) suger, använd dom på skivan.
Edit: Med tanke på att G35 ligger på typ 1200kr nu så kanske det inte är helt prisvärt, svårt att säga. Som postaren ovanför säger kanske du borde kolla på Corsair's nya, tror inte dom är lika bra som G35 kanske, men mer prisvärda..

Av j1mp492

Är väldigt nöjd, enda nackdelen är att det är ett inbyggt ljudkort, och det kommer inte nära ett bättre internt i ljudkvalité. Nu snackar jag främst musik, och för dom flesta är ljudkvalitén du får genom det inbyggda helt dugligt. Är ju ett spel headset för den delen och där imponerar dom!

Kan man sitta länge att man inte få ont och att det inte blir varmt?
Är väll olika från person till person, men jag kan sitta flera timmar utan problem, kanske blir lite varmt som på alla slutna, men inte så att det irriterar.
Funkar micken bra?
Helt klart, inget brus och låter väldigt klart och tydligt.
Är det obekvämt första gången?
Inte vad jag kan minnas, man vänjer sig snabbt ändå. Tycker komforten är väldigt bra, vill ha på det hela tiden typ.

Har också ett ganska litet huvud och dom sitter bra

Av j1mp492

Haft två deathadders och har nu skaffat Steelseries Sensei, svårt att säga vilken jag gillar bäst men är endå nöjd med bytet.

Av j1mp492

Mus: Steelseries Sensei
Tangentbord: Corsair K90
Headset: Logitech G35
Musmatta: Steelseries 9HD

Av j1mp492

Jag har G35 och tycker surrounden funkar väldigt bra, det med att man kan få lika bra surround med 2.0 lurar om man har ett bra ljudkort tycker jag låter lite tveksamt. Har ett ASUS Xonar DX, och kopplar jag in mina sennheiser och sätter på alla "surround effekter" så blir det inte ens i närheten. Om surround är ett stort krav tycker jag du ska köra på ett par "äkta" surround lurar. Ska du köpa ljudkortet oavsett, eller är det bara ifall du köper hörlurar utan inbyggt ljudkort?

Av j1mp492

Känns lite smått överprisad när det är så mycket plast.

Av j1mp492

SGS2 hands down, väldigt stor på XDA så finns mkt trevliga roms och kernels att leka med. Stor trevlig skärm och allt flyter på bra, jag upplever då inget lagg eller så. Har även tillgång till en 4S men den känns rätt tråkig att använda efter man suttit med S2. Och med tanke på "Fråga två" så ska du nog köra på Android, Jailbrake är inte mycket att hurra för imo..

Av j1mp492

Jag var sugen på 650D tidigare, men priset, fönstret och antalet fläktar gjorde att jag inte skaffa det. Och istället blev det Fractal Design ARC fram till jag hittar nå bättre. Och verkar som jag just hittat min ersättare. Sjukt snygg clean design, bra kylning och funktionalitet. Och som alltid med Corsair, Kvalité! Rätt säker på att det blir ett köp