Inlägg

Inlägg som madeliiiita har skrivit i forumet
Av madeliiiita

Hjälp med Sennheiser GSX 1000 förstärkare

Hej

Har inhandlat en GSX 1000 förstärkare men har lite problem med den.. Kan nämligen inte uppdatera drivrutiner utan då står det ”please plug in Sennheiser audio”’vilket jag redan gjort?

Sedan till det största problemet! Jag kan inte ändra equalizer settings på förstärkaren. Det är ju touch funktion men det går inte att trycka på den? Medans alla andra funktioner fungerar.. börjar misstänka att den är trasig eller om jag missat något??

Tacksam för hjälp!!

Av madeliiiita

Kan inte ansluta till trådlöst nätverk på Xbox one, hjälp!

Hej!

Som rubriken lyder så kan jag helt plötsligt inte ansluta till mitt trådlösa nätverk på Xbox one.
Har fungerat felfritt förut..
Har testat att starta om routern osv men det hjälper inte..

Någon som har en aning om hur man kan lösa detta?

Av madeliiiita

Hjälp med Astro A50 wireless!

Hej

Har nyss köpt ett par trådlösa Astro A50 och jag har en fundering gällande laddningen..
Jag har laddat dom i ca 4½ timme och de lyser fortfarande orange, vilket de gör när de laddas. Men när jag tog ut sladden så lyser de rött? Innebär det att dom är fulladdade??
Om inte, hur länge behöver dom laddas??

Tacksam för hjälp!

Av madeliiiita

Nej det hjälpte inte.. Mina bokmärkes ikoner är också super stora. Dom förminskas ju inte om jag zoomar ut liksom..

Av madeliiiita

Annan upplösning på vissa Internet sidor, hjälp!!

Hej!
Efter att min dator hade varit avstängd i ca 2 dagar så har den på något sätt ändrat utseende på Internet. Allt blir jätte stort & suddigt. Det har inget med upplösningen att göra för det har jag redan tittat på.. Vad kan det bero på?
Jag har en Asus Zenbook UX32LN - i7

Mvh Madeleine

Av madeliiiita

Tack så mycket! Det fungerade!

Av madeliiiita

ASUS Zenbook UX32LN - i7 ändrar ljusstyrka automatiskt

Hej!

Min laptop ändrar ljusstyrka automatiskt hela tiden även när jag har ändrat energi alternativ osv.. Vet någon varför detta händer & vad man kan göra åt det?

Mvh Madde

Av madeliiiita

Åka ur sin division??

Hej!
Jag har en fråga.. Kan man åka ur sin division om man bara kör unranked match till slutet av säsongen & inte spelar något rankat alls? By the way, jag är i guld..
Med vänlig hälsning Madde

Av madeliiiita
Skrivet av Elghinnarisa:

Det står vilka zoner som är för vilka levlar. Så där har du ju tex. Silithus som du kan gå till.

ok, tack för hjälpen

Av madeliiiita

haha du får ursäkta, men jag fattar inte... Ska jag åka till dom ställena som visas på den sidan??

Av madeliiiita

Har fastnat på level 57, hjälp!!

Hej!
Jag är på level 57 och har klarat alla uppdrag i blasted lands och nu dyker det inte upp några fler uppdrag så nu vet jag inte riktigt hur jag ska komma vidare?? Har aldrig spelat wow förut.. Kan någon hjälpa mig??

Mvh Madde

Av madeliiiita

Hjälp!!!

Hej!
När jag ska starta upp wow så får jag alltid upp en stor ruta där det står "wow starter edition" sen play free eller upgrade, men saken är den att jag redan har köpt spelet & alla expansioner.. Jag får inte bort rutan så jag måste alltid trycka på play free för att den ska försvinna.. Någon som vet vad det kan vara för fel? På battlenet har jag båda versionerna också och verkar inte som att man kan ta bort starter edition? Jag har inte ens installerat starter edition..
Tacksam för hjälp!

Av madeliiiita

Spela tillsammans?

Hej!
Jag och min kompis är helt nya inom wow och vi har valt human båda 2 och jag spelar som mage och kompisen som hunter.. Vi är på samma ställe precis i början och undrar om man kan spela tillsammans & göra samma uppdrag? Hur gör man isf?

Av madeliiiita

Uppgraderat wow?

Hej!
Jag har precis köpt wow battlechest från battlenet och laddade ner det direkt. Men innan jag starta spelet så köpte jag även expansionerna Catalyst & Mist of pandaria och nu undrar jag om spelet uppdateras av sig själv? eller om jag måste aktivera expansionerna på något sätt? Jag har varit lite i menyn & där kan man välja en panda så då måste väl expansionerna vara aktiverade? Vill bara ha en bekräftelse på detta
Tacksam för svar!!