Inlägg

Inlägg som ono har skrivit i forumet
Av ono

Asus Xonar Essence STX ljudkort, 200kr+frakt

Av ono
Av ono

Då SSDn skall användas som systemdisk kan du för enkelhetens skull när du ändå är där och pillar sätta denna i första SATA-porten och flytta 2TB till en annan om den redan sitter där.

Av ono

Ett tips är att länka alla saker på ett väl utformat sätt så att de som vill hjälpa dig slipper leta upp sakerna för hand. Släng upp en kundvagn eller nått och utgå därifrån, minnena vågar jag själv inte yttra mig om.

Av ono

Om hög FPS (144+) är önskvärt bör du resonera kring upplösningar i första hand då varje steg upp på skalan höjer hårdvarukravet. Att köpa en 27" 2560x1440p för att sedan smeta ut upplösningen till 1920x1080 är inte heller att rekommendera då du istället tappar skärpa som är nog så viktigt i spel som PUBG. Kika därför över systemkraven för respektive upplösning så du inte köper en 144hz skärm som du sedan spelar med i 90fps.

Av ono

#1 Cooler Master HAF 932 såld

Av ono

Inga planer eller möjligheter som det ser ut nu, kan återkomma med ett pm om det skulle dyka upp något, sannolikheten är dock väldigt liten.

Av ono

#2 WatchGuard Firebox X5 Edge / #5 Razer Blackwidow sålda.

Av ono

noterat.

Av ono

Garderobsrensning (chassi, router, sip, firewall, kylare, tangentbord)

Gör ett försök att sälja av saker som legat i garderoben allt för länge. Produkterna säljs som på bild om inte annat anges.

Bud i tråden, betalning via swish, köparen står för eventuell frakt och jag förbehåller mig rätten att sälja till vem och om jag vill.

#1 Cooler Master HAF 932 (endast avhämtning)
Originalfötter + originalhjul och i stort sett alla skruv ingår, förpackning saknas.
Vibrationsdämpningen på hårddiskvaggorna bör ses över/ersättas och fläktarna kan behöva en rengöring, ljudporten i fronten har spökat, i övrigt väldigt bra skick.
200kr eller bud

#2 WatchGuard Firebox X5 Edge MF16S32E10 Firewall Router (100Mbps, Dual WAN)
Bra skick, alla portar signaltestade, quickstart-guide medföljer, förpackning saknas.
100kr eller bud

#3 Intertex SurfinBird IX78 ADSL AIR GW2
Brandvägg, IP-telefoni (sip), bra skick, förpackning saknas.
Bud

#4 Zalman CNPS7000B-AlCu Processorkylare (Intel 775, 478 / AMD 462, 754, 939, 940)
Aldrig använd. Core 2 Duo-kit (ZM-CS1) saknas och någon galning har dessutom stulit fläktstyrningen. Originalförpackning, monteringssats och manual finns.
50kr eller bud

#5 Razer Blackwidow (2010, Cherry Blue, svensk layout)
Användes flitigt under ett års tid, sedan några enstaka LAN-besök på det, legat mestadels i garderoben.
Alla knappar fungerar som de ska och originalförpackning finns, behöver en bättre rengöring.
150kr eller bud

Läs hela annonsen här

Av ono

Vart lite otydlig, bud gärna i chatten, jag hoppas få iväg kortet imorgon vid lunchtid och därmed undvika helgen, avslutar därför budgivning vid 22:00 ikväll.

Nuvarande bud: Gambit_2K, 2500kr + frakt.

Av ono

Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+

Säljer ett Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ med tillhörande originalförpackning samt kvitto, inköpt på inet 2016-08-29.

Betalning via swish, köparen står för eventuell frakt och jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och om jag vill.

Läs hela annonsen här

Av ono

Tanka winusb-tool från microsofts hemsida och fixa ut det på en usb? Installera på hårddisken du pratar om och sedan kopiera de filer du önskar behålla till denna?

Av ono

Ett alternativ kan ju vara att byta användare på daemon till www-data om du inte använder programmet på annat sätt? (känns kanske inte helt riskfritt)

Ett annat är ju att faktiskt flytta filer till en annan sökväg på samma hårddisk, som en pool du sedan veriferar ifrån. Då låser du dig inte till php, utan kan som @Pelle säger använda cron eller ett eget script som därefter godkänner och flyttar filerna.

Av ono

Vilken användare kör daemonen?

Av ono

Du bör nog undvika att ändra rättigheterna. Hur exekverar du clamdav?

Av ono

raspberry pi med en sata-hårddisk + kabinett (usb)?

Av ono

ASUS Sabertooth X79 + Intel Core i7-3820

Säljer ett ASUS Sabertooth X79 samt en Intel Core i7-3820 (LGA2011), antingen separat eller i ett paket beroende på budgivning. Originalkartonger och tillbehör saknas.

Även kylaren säljes vid intresse men tillfaller då i första hand köparen av processorn alt. moderkortet, även den saknar tillbehör såsom kartong och övriga monteringanordningar.

Betalning via swish, köparen står för eventuell frakt och jag förbehåller mig rätten att sälja till vem och om jag vill.

Läs hela annonsen här

Av ono

såld

Av ono

Sapphire Radeon RX480 8GB

Säljer ett sparsamt använt Sapphire Radeon RX480 8GB i referensutförande med tillhörande originalförpackning samt kvitto, inköpt på inet 2016-06-29.
Startbud 1600kr, betalning via swish, köparen står för eventuell frakt.

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här