Inlägg

Inlägg som mohax har skrivit i forumet
Av mohax

Tack för alla svaren, ska tänka lite till sen kanske man köper

Av mohax

Har kollat på era länkar och de ser bra ut(kan tyvärr inte mycket om delarna är bra men litar på er). Båda av era hade inte med att Inet bygger ihop, men hur svårt är det att själv bygga ihop? Har lite erfarenhet med el(fysik i skolan...) tror ni att jag kan klara av att sätta ihop delarna själv? Har ni några tips?

Av mohax

Oh tack för du nämnde det, modellen är Minion Advanced med Windows 7 Home Premium 64-bit. Den finns på fliken "Budget PC's"

Av mohax

Tänkte köpa en ny speldator(max 5200 kr)

Hejsan, jag har tänkt att köpa en ny dator(spelinriktad) och jag har kollat runt på nätet efter något som skulle passa mig. Jag har hittat en dator(http://ironsidecomputers.com/index.p...oducts_id=264) och jag undrar om den är prisvärd? Med datorns pris och frakten blev kostnaden cirka 5200 kr och det tänkte jag som min MAX budget, gärna billigare om jag eller ni hittar något. Jag kollade på Inet för att jämföra priset på delarna och fick jag summan 5044kr så Ironside(företaget) hade rätt schyssta priser(med tanke att allt gick på 5200 kr med frakt på 80-90$)

Har pratat med företaget och de sa att datorn kommer att kunna köra de flesta nya spelen på medium-ultra(videodemonstartion av datorn:http://www.youtube.com/watch?v=pbYN7lzr6eg)

Men om jag hittar en annan dator skulle det vara bättre, gärna om den är redan är förbyggd men jag tror att jag kompetensen att bygga ihop en själv(hoppas jag...).

Bildskärm, tangetbord och mus har jag redan och spelen jag tänker att spela är LoL och Skyrim(tror att det kommer bli fler senare men de två för tillfället)

Ni kan gärna kolla på Ironsides hemsida(http://ironsidecomputers.com/) om ni hittar något där eller på någon annan sida. "Kraven" är att Windows 7 är med och att de kan köra de spelen jag nämnde innan på en bra kvalitet.

Mycket tacksam för svar och hjälp!

Av mohax

Bump

Av mohax

Om det är med är det bara en bonus men det kan jag kolla på lite senare:)

Av mohax

Speldator för Skyrim/BF3 för max 7000

Jag har tänkt att köpa min första speldator och är inte bra på vilka datordelar som är bra eller dåliga så jag frågar er om hjälp:)

Spelen jag har tänkt att köra är Skyrim och Battlefield 3(gärna med så bra grafik som möjligt utan lagg). Min budget ligger mellan 6-7k

Jag har kollat på dessa två:

http://www.inet.se/produkt/1517091/taurus-frequent-gtx-550ti-...
http://www.netonnet.se/art/dator/stationar-dator/desktop/acer...
Jag har också kollat på http://www.speldatorn.se/products/mall_datorer_stationara.php... och jag undrar också vilken som är mest prisvärd där under 7k

Jag undrar om någon av dem kan klara spelen på medium/high grafik

Om inte, ge gärna egna förslag(har inga delar hemma, utom mus, musmatta och headset/högtalare)

Tacksam för era svar:)

EDIT: Skicka gärna länkar:)