Inlägg

Inlägg som Rostbiff2 har skrivit i forumet
Av Rostbiff2

Omen datorn har både bättre CPU och GPU och lägre pris så skulle satsa på den av dessa två

Av Rostbiff2

Du kan skaffa kreditkort via klarna som är direkt kopplat till bankkonto hos annan bank. Det är gratis och har stöd för Apple pay. Har själv gjort så för att få Apple pay i väntan på att min bank ska införa Apple pay

Av Rostbiff2
Skrivet av DOGE:

Någon annan som råkat ut för komplett ominstallation vid update?

Öppnade Windows store för att patcha. Möttes av "nedladdning påbörjas 0 av 101GB". Har nu tankat 10GB men i utforskaren har jag fortfarande samma lediga utrymme på speldisken.

Yes, hände mig igår också. Avbröt dock uppdateringen när den drog igång.

Av Rostbiff2
Skrivet av Chmat76:

Detta kan absolut också vara en anledning. Typiskt är kylningen underdimensionerad i billga routrar. Har man schoffat in den i garderoben dör de fort, och är det lite varmare än vanligt gillar de också att lägga av ifall man inte monterar en fläkt på dem.

Ställde ett gäng glas med kallt vatten i på en telia router för två somrar sen och fick genast bättre wi-fi. Dock kunde man känna på den att den gick väldigt varmt innan. Så testa med någon väldigt improviserad kylning och se om det blir bättre

Av Rostbiff2

i5 2500k, 16 gb, moderkort och chassi

Efter att ha uppdaterat min egen dator och gett mina gamla delar till min sambo har nu dessa delar från hennes gamla dator blivit över och står nu utan någon som använder dom.
Det är en Intel Core i5 2500k med en stockkylare ihopparat med 16 gb ram på ett atx moderkort från asus okänd modell. Allt detta sitter i ett gammalt NZXT chassi som saknar fläktar. Är lite osäker på moderkortets skick då det har varit en del krångel med ljud om man haft ett USB-headset inkopplat. Hoppas ändå att dessa grejer kan komma till användning för någon annan.

Finns för upphämtning i Åkersberga

Läs hela annonsen här

Av Rostbiff2

Tänkte köpa mario maker 2 för att spela mest lokal multiplayer. Någon som vet om man kan spela co op på ”singel player”-delen eller om det bara är nedladdade banor?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rostbiff2

Användare: @KimChi94
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: Nvida GTX 970

Positivt:
-Hjälpsam
-Snabb kommunikation
-Kunde åka över till honom med min dator och se så grafikkortet fungerade

Negativ:
-Inget alls

Slutbetyg: 5/5

Av Rostbiff2

1200 kronor kan hämta

Av Rostbiff2

Min Lenovo Yoga 900 har 1800p på 13 tum så det finns. Men 1080p hade räckt bra. Behöver ändå skala om allt för det blir så litet i 1800p framförallt när man försöker använda touchscreen

Av Rostbiff2

Kvarstår inte problemet med att bilden blir grå även om du köper en pi/chromecast/apple tv eller missade jag något?

Av Rostbiff2
Skrivet av BadNewsBrod:

Headset eller bara mikrofon?

Bara en mikrofon

Av Rostbiff2

Mikrofon för teamspeak

Tänkte köpa en mikrofon framförallt för att snacka med polare när man spelar. Använder Voice Activation Detection i teamspeak om det spelar någon roll. Vad är den bästa man kan få för några hundralappar?

Av Rostbiff2

Får under 10 sekunder med Windows 8.1 på SSD.

Av Rostbiff2

Har samma CPU och GPU som du och det klarar av 60 fps på ultra till och med.

Av Rostbiff2

Datorstol

Min gamla IKEA stol gick sönder igår och är i behov av en ny stol. Har ingen koll på datorstolar och hoppas kunna få lite tips. Jag har en budget på 2000 kr och vill helst att man ska kunna låsa stolen på något sätt så den står stabilt, varken snurrar eller rullar.

Av Rostbiff2

Jag skulle rekommendera en dig att köpa en g400s då logitechs möss oftast håller extremt länge och är sköna

Av Rostbiff2
Skrivet av Xellofan:

"Teenage Mutant Ninja Turtles" arkadspel. Släppt i hemmaversion som "Teenage Mutant Ninja/Hero Turtles II: The Arcade Game ".

Ny bild:

http://imgi.se/image.php?di=M4P3

Kan det var Transport Tycoon Deluxe?

Av Rostbiff2

Den har tyvärr fastnad i en permanent loop.

Av Rostbiff2

Backup på PS3

Jag har fått ett problem med mitt ps3 som är att när jag startar upp det så står det att filsystemet är trasigt och att det ska fixa det och starta om. Men efter den har "fixat" problemet och startat om så kommer jag bara tillbaka till samma problem igen. Enda sättet att fixa det är att restore hdd till fabriksny. Men om jag gör det så kommer jag bli av med alla mina sparade filer. Så hur gör jag för att göra en backup på mina filer genom att ta ut hårddisken?

Av Rostbiff2

Logitech g500