Inlägg

Inlägg som DerpDonut har skrivit i forumet
Av DerpDonut

Steelseries 6GV2 Windows 8.1 problem

Tjenare! För några dagar sen uppgraderade jag från Windows 7 till Windows 8.1, installerade alla drirutiner och allt funkade finfint. Igår flyttade jag datorn från min farsa hem till morsan. Imorse när jag skulle lira lite CS:GO slutade tangentbordet bara att fungera. Jag provade att trycka på massor med knappar på tangentbordet (tänkte om jag hade kommit emot nån knapp) och då började det skriva t.ex aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr men jag kunde inte kontrollera vad det skrev. Startade om datorn och då funkade det igen men inte länge, samma sak hände igen och jag startade om datorn. Nu skyndar jag mig med att skriva detta innan tangentbordet slutar igen.
Snabba svar uppskattas

Av DerpDonut

Har varit borta så jag har inte kunnat svara i tråden men jag har inte överklockat något, det är en i5 3570K, blocket sitter bra, min rumstemperatur är väl ca 25-30 grader och jag har ganska mycket kylpasta. Var det allt?

Av DerpDonut

Idle temps?

Jag köpte vattenkylning till min processor för ca en månad sen och har suttit och tänkt på om 40-45 c i idle är vanligt? Har en 120mm radiator och nej det är inget slutet vattenkylning system utan alla grejer kommer från EK. Mvh Olle

Av DerpDonut

HELT SJUKT BRA SPEL! KÖPT DET FÖR HELVETE!

Av DerpDonut

Tycker ju Define XL R2 är ett mycket trevligt chassi då jag äger ett själv. Det har bra luftflöde, tyst ,fläktkontroller, mycket utrymme och sist men inte minst extremt snyggt och stilrent. Sen skulle jag rekommendera fläktarna Schyte Gentle Typhoon. De bästa fläktarna som finns enligt mig.

Av DerpDonut

Ett 560 TI skulle nog räcka men vill du maxa spelet kanske det drar iväg lite med pengarna.

Bygga egen dator är det bästa du kan göra om du vill ha en ny dator, mycket billigare, mycket roligare och du kan välja helt själv vad du tycker passar bra med din budget.

Av DerpDonut

har du rengjort fläktfilter grafikkorts fläkt osv? Det kan ju vara överhättning. Annars låter det lite som nätagget som alla säger här i tråden.

Av DerpDonut

Det läcker från radiatorn också, har prövat att skaka på datorn men utan resultat. Radiatorn sitter längst bak i mitt Define XL R2 och pumpen och reservoaren vid 5,25 tums platserna. Allt är från EKWB och jag har hört att dom ska ha bra grejer så det är nog en minimal chans att det är något fel på själva hårdvaran

Av DerpDonut

Problem med reservoaren (HJÄLP!)

Hej! Har precis köpt vattenkylning till CPU:n och har lite problem. Allting är installerat osv och det funkar, men det blir kondens i reservoaren och vattnet försvinner. Detta är ett stort problem eftersom jag inte har så mycket vätska kvar. Snabba svar uppskattas

Av DerpDonut

Jag har löst det, Jag kollade upp ifall man kunde se det på köphistoriken på kortet, det kunde man. Webhallen accepterade det och jag fick en ny. Från och med nu ska jag spara det fysiska kvittot på alla komponenter jag köper. Lärde mig en läxa där men som tur var så var dom så snälla på WH så jag fick en ny.

Av DerpDonut

Ska dit imorgon, då får vi se.

Av DerpDonut

Webhallen garanti.

Hejsan, För ungefär ett halvår sen köpte jag en Antec Khuler 620 på webhallen. Det första jag märkte var att när jag skulle montera den så saknades det grejer som stod att det skulle finnas i instruktionen till hur man installerade den. Men jag tänkte att det kan väl inte ha någon skillnad på prestandan på kylaren om man använder andra skruvar? Nej, det funkade finfint. Men för ungefär en månad sen började den strula. Pumpen slutar att fungera lite då och då, den kyler inte ett skit, cpun låg på 80c när jag var inne i BIOSet. Sjukt? Men nu ska jag köpa en ny CPU (i5 3570k) och jag vill inte att den ska smälta! Så jag undrar om man på något sätt kan få en ny om man t.ex bevisar på något sett att man varit där utan kvittot bara komma dit och säga det? Inte för jag tror att det finns någon chans, men om någon vet nått sätt att få ut garantin på den utan kvittot skulle det vara jättebra Jag kan nog inte Ta med själva kylaren för att den sitter i en dator i Norrköping och just nu är jag i Stockholm. Men jag kanske kan berätta den här historian så kanske dom är snälla och ger mig en ny?

Av DerpDonut

haha! Bra fråga Bakgrund

Av DerpDonut

Nice

Av DerpDonut

Hade samma fel, men jag installerade om windows 7 och så var det fixat

Av DerpDonut

Jag har kunnat köra på Ultra med 4x MSAA förrut men sen bara slutade MSAA att fungera, har provat allt ni sagt men ska prova det där med tranceparancy anti aliasing i drivrutinen

Av DerpDonut

Gör ingen skillnad på high

Av DerpDonut

Och hur ska jag visa en bild?

Av DerpDonut

Jag kör på upplösningen 1920x1080 och jag har en 60Hz Benq skärm och kör i helskärm och min native upplösning är 1920x1080

Av DerpDonut

BF3 MSAA fel?

Hejsan! När jag spelar BF3 så är kanterna på alla saker i banan helt konstiga (Som om jag inte skulle ha nån MSAA på) och även fast jag kör allt på default ultra så ser kanterna och alla smala grejer ut som om det inte skulle vara någon MSAA på. Jag har provat och byta mobo, lagt till ett till GTX 560 TI som jag nu kör i SLI och jag har bytt till en SSD installerat om hela Windows 7 Ultimate 64-Bit. Mina specifikationer på datorn är följande:

Mobo: Gigabyte Z77X-UD3H

CPU: i3-2100 (ska byta)

GPU: Gigabyte GTX 560 TI OC x2

SSD: Intel 330 Series 240GB

PSU: Corsair TX750M

Har inte hittat något om felet på typ Swec eller någon annanstans på internet.