Inlägg

Inlägg som Dayz-Nooben har skrivit i forumet
Av Dayz-Nooben

har bara ändrat mellan integrerad grafik på en laptop men testa gå in i ccc och leta efter växlingsbar grafik

Av Dayz-Nooben
Skrivet av jocke92:

man borde kunna göra så att grub (eller vad bootladdaren heter) endast visas i en sekund. När du vill boota det andra alternativet spammar du bara neråt-pilen.

skulle ju funka ,om det går att göra så och nån förklarar hur isf

Av Dayz-Nooben

Dual-boot fråga

Jag har precis försökt installera backtrack 5r3 på min externa hdd men det gick inget vidare, fick massor errors och googlade lite men hittade inget så jag försökte igen och då hittade jag inte disken i windows längre heller, men nu har jag fixat det och funderar på dualboot istället , för linux verkar inte gilla externa hdds
enda problemet är att jag hatar rutan där man får välja os (windows och backtrack) i det här fallet.

tl;dr
Finns det något sätt att dualboota utan att få upp någon ruta när man startar datorn?
När jag startar vill jag att windows ska bootas som vanligt men ifall jag klickar f12 (boot menu) så vill jag kunna välja os där, vill alltså inte få upp rutan för att välja os varje gång utan endast när jag går in i boot menu (som att jag skulle boota från ett usb tex bara att båda OS:en ligger på samma hdd istället, för det funkar bra att ha windows och sen boota backtrak via usb)

Av Dayz-Nooben

kontakta dom och berätta att du fått fel men inte vill byta (Om nu så är fallet), för dom kanske kan låta dig behålla det
kommer bli strul med garantin som någon skrev

Av Dayz-Nooben

Ganska uppenbart vad TS menar, men hur som helst så är man ju oskyldig tills motsatsen är bevisad ^^

Ifall det gäller en vpn så får du samma ip adress som på tex http://www.whatsmyip.org
Men ifall det är en proxy som är inställd i µtorrent så kan du ju ställa in i din webläsare att du ska använda samma proxy

annars om det här varken gäller proxy eller vpn så kan du googla "ip" så ser du din externa ip, ifall du tex ska kolla på nån "ip-locator" vart ip:n går, fråga om nått är otydligt för det kändes så när jag skrev det här

Av Dayz-Nooben

Jag har inte läst hela tråden jätte noga, men kan du inte fråga ifall din kompis har varit bannad innan? eller vad är problemet, ifall han är dryg så kommer han ju säga att han inte har det,även om han nu har det, för då sparar han ju 200:-

Av Dayz-Nooben

men kartan laddar ju ändå bara ett visst antal block? (skulle chansa på 120ish), kan man ändra det? för annars så ser man ju istortsett 120 block om du tar far på render distance i inställningar..?, kan såklart vara helt åt heltvete fel som vanligt

edit : varför har inte minecraft ett eget underforum (eller iaf ett underforum till övriga spel :3)

Av Dayz-Nooben
Skrivet av PangarN:

släpps armored kill idag?

det har redan släpts, men ja, det släptes idag

Av Dayz-Nooben
Skrivet av Stegen55:

Tjena, det är så att jag gör min karaktär (har nog testat alla olika klasser nu) och spelar och tycker det är superroligt men efter ett tag oftast vid level 15-20 så tröttnar jag och det känns som min karaktär inte har några "känslor" ond, god eller bara gör allt för pengarna osv.
Hur gör ni för att inte tröttna? om ni ens känner så. Hur gör ni när ni spelar, springer ni runt i hela världen och gör quest eller är ni i ett speciellt område?

Om du verkligen vill ha en gubbe utan att tröttna på spelet så gör en helt ny och skippa fast travel helt, skippa även att åka med vagnen utanför städerna. då kommer du få ett mycket roligare gameplay för du kommer möta drakar, du kommer bli "attackerad" av assasins och allt sånt där som man missar annars, du kan även modda lite (seriösa mods finns)
Om du har en bra dator så ladda ner hd texturepacket, och sen kan du fixa lite mods (googla skyrim nexus så hittar du), tex "wars in skyrim" hette det när jag spelade, då hände det lite fler "plötsliga händelser", även lite nya monster osv, sen kan du ju tex testa att göra stormcloaks questline innan mainquesten osv för att se vad som händer (när man ska sitta och förhandla hos dom där gubbara på berget tex)

edit : kör mage utan stav, (lvl:a upp destructuion till 100 och lär dig alla master spells, kolla på youtube på "lightning storm")

Av Dayz-Nooben

Längtar tills detta slår igenom

Av Dayz-Nooben
Av Dayz-Nooben

fattar inte hur du menar men det kan inte vara så att du har nån cpu mätare eller dylikt i tex rainmeter? då kan det blinka och massor

Av Dayz-Nooben

DayZ är riktigt uselt optimerat, sitter själv på ett 580 och har 25-33 fps i cherno på medelinställningar (dock kan jag ha tex high mitt ute i skogen med 60fps >.<)

Av Dayz-Nooben
Skrivet av Zzimme:

Kommer funka perfekt

Av Dayz-Nooben
Skrivet av Zzimme:

För jag läste på ett forum att du var tvungen att ha rätt bra dator för att lira med 120hz i tex bf3 och cod men med min dator funkar det bra eller kommer det lagga?

det kommer lagga lika mycket som det gör just nu, skärmen påverkar inte lagget

Av Dayz-Nooben
Skrivet av Zzimme:

Hej jag har bara en snabb fråga. Just nu har jag en skärm på 60hz men den är väldigt gammal och ska då fixa en ny med 120hz. Min fråga då är om det funkar bra med 120hz med min dator då. http://www.inet.se/produkt/1517095/taurus-overkill-gtx-580-i7.... Eller är det onödigt med den datorn? Ursäkta om det blir lite konstigt skriver från mobilen eftersom jag inte är hemma.

Ja det kommer funka..

Av Dayz-Nooben
Skrivet av aekblom:

Hej, någon som vet status på Jailbreak för iOS6?

//Albin

Jag har verkligen ingen koll på detta, men släpptes det inte för typ 15minuter sedan? o.O
isåfall kommer det säkert dröja 1månad

Av Dayz-Nooben

Lite dyrt kändes det allt..

Av Dayz-Nooben
Skrivet av ItsNeverLupus:

Har kollat lite på geforce hemsida, där kan man bl.a kolla vilka grafik kort som klarar bf3, ett Nvidia geforce gtx 550ti klarar (enligt dom) bf3 på ultra med 40 fps, men är ett gtx 550 ti mycket bättre en gtx 555?

http://www.geforce.com/optimize/optimal-game-settings/Battlef...

jag har ett 580 och har 40-45 fps i ultra ungefär (multiplayer)

Av Dayz-Nooben
Skrivet av Froztbite1337:

Ohja! Windows 7!

Ganska bra på matte
Tack så mycket!

Np