Inlägg

Inlägg som Tommty har skrivit i forumet
Av Tommty

dock är det inte säljaren som kommer besluta det då dem skickar varan till sony som då bestämmer om den ska 1) bytas ut eller 2) ge kreditering.

Av Tommty

vad du ska göra nu är att du kontaktar ansvarig för reklamationer och pratar med personen. Eftersom det är skrivet att du ska få återbetalning (hoppas du har kvar mejlen) så har du rätt att kräva pengarna tillbaka. Detta ska du uppvisa för den ansvarige. Skulle den personen mot förmodan neka detta så säger du helt enkelt att du vill vidarebefodra detta till ARN. Detta kommer då bli ett betalningskrav till LG, sålänge ARN godkänner såklart vilket den bör göra. (dock skall du aldrig direkt säga att du kräver pengar då det bara skapar mer problem) och dem har 30 dagar vilket anses som rimlig tid att betala tillbaka dina pengar.

Av Tommty

behöver nästan kontakta acer direkt i denna fråga (inte bara be webbhallen skicka laptopen till acer). Förklara hur läget ligger till. Det enda du kan gå på är hur villiga dem är att hjälpa till. Dock så kan dem neka då coilwhine inte täcks av garantin. Då är det inte mycket mer du kan göra då än att ev. försöka fixa nya fläktar själv

Av Tommty
Skrivet av Paddanx:

Prisvärd kompakt vätske-CPU kylare med 36% rabatt, ingen aning hur länge dock...
Cooler Master 120M 335kr, frakt 0kr...

https://www.komplett.se/cooler-master-seidon-120m-cpu-kylare/...

vad tror ni om denna jämfört med min nuvarande noctua nh-u12s? likvärdiga? funderar på att köpa något nytt.

Av Tommty

helt okej laptop. kör med föregående modell v5-573 som har i5 processorn. funkar bra till dem mesta spel. nackdelen är väll fläktarna som hoppar igång direkt och låter en del eftersom dem är så små och tunna, även om du t.ex bara kolla på film. Men annars ett bra val.

Av Tommty
Av Tommty

Använt UPS 1 gång, aldrig mer! fick inget SMS eller samtal om när dem skulle dyka upp, ringde inte på dörren utan verkar som dem bara kört upp, antog att ingen var hemma (dock var min bil på plats) och åkt igen. skituselt.

Fedex och DHL har varit grymma 12/12 gånger jag har använt mig utav dem. Dem ringer ca.30min innan dem är utanför dörren och frågar om jag är hemma. När jag beställde min nya QNIX skärm så jobbade jag uppe i norr. Fedex ringde och jag frågade om jag var hemma vilket jag då inte var. Jag frågade om dem kunde lämna den hos farsan på jobbet. 1 timma senare var den avlämnad. sjukt smidiga och ha o göra med. Dock bor jag i göteborg så kanske är lite smidigare än ute på landsorten.

Av Tommty

jag körde 100gb när jag flyttade temporärt till en ny lägenhet i 3 månader. Gick precis att klara sig med det om man jobbar. Hade man bara suttit hemma hade jag gått över det på 10 dagar.

Av Tommty

fick min precis. telefonen ligger enormt skönt i handen.

Av Tommty

ja deras support, dem kommer troligvis koppla dig till reklamationsavdelningen.

Av Tommty

Titan Z på erbjudandet har Effektiv minnesklocka på 3.5Ghz?

Av Tommty

bara och ringa och stå på dig. eftersom det har gått så kort tid och om du säger den är inte ens startad (gissar på att all skydsplast och div. sitter kvar som bevisar att den ej är använd?) så är det bara att meddela detta så ligger bevisbördan på dem att de ska isåfall hitta en konkret bevis på att den har tappas eller liknande.

Btw fel forums sektion så vore bra om en mod kan flytta det.

Av Tommty

men vah? är han dryg för att han säger att DVI inte ett märke?

Av Tommty

http://www.inet.se/produkt/2207624/dell-24-up2414q-3840x2160-...

vad jag skulle kört på isåfall.

alterativt http://www.inet.se/produkt/2303860/samsung-28-u28d590d-3840x2...

finns test på sweclockers om den.

nackdelen blir ju dock att driva runt den i spel och liknande.

Av Tommty

du kommer inte hitta nån 4k skärm för 3000:-.... närmsta ligger på runt 5000:-

men drömma går allt

Av Tommty

Order total: SEK 3,078.00.

Expressfrakt.

Av Tommty

Precis kommit hem!

Noll döda pixlar efter noga granskning. Och minimalt/nonexistent BLB (vad jag se). Yay!

Kan överklocka till 115Hz

476,25:- i tull och administation.

Sjukt glad!

Av Tommty

samt det är ju en extremt smart PR teknik.

Av Tommty

Då skrotar jag idén helt! mybad! får se vad jag gör med dem.

Av Tommty

snart blir det hem och undersöka min! hoppas inte på massa pixelfel och BLB.