Inlägg

Inlägg som beav har skrivit i forumet
Av beav

Har en kompis som har ett företag vilket modifierar xbox. Han säger att det blir billigare att köpa från elgiganten, onoff, siba mfl då de får ner priserna genom att köpa stora ordrar.

Av beav

Temperatur ikon.

Finns det något litet program som kollar temperaturen på grafikkortet(6800GT) och lägger en informativ ikon nere i hörnet?

Googlade men hittade tyvärr bara för Mac.

Av beav
Citat:

Med reservation för eventuella felaktigheter i bild och specifikation

Av beav
Citat:

För mera information, ring Jonas Birgersson på 070 515 27 62.

Bara jag som såg detta? Verkar inte speciellt seriöst.

Av beav

Tog 1 dag för mitt grafikkort dock tog det 3 veckor för dom att få in det i lager igen. Mitt moderkort tog 1 vecka innan de hitta felet och det skickades direkt efter.

Av beav

Undra om de kommer producera kretsar både för AMD och Intel.

Av beav

Tyckte dreamcast hade den bästa kontrollen.

Av beav

Jag tycker vissa av banorna är för stora, iaf för att spelas 8vs8, vilket jag tycker borde vara storleken på lagen. Jag föredrar att spendera min tid skjuta folk istället för att ta mig från punkt A till punkt B, så länge jag inte har flaggan så klart. Tycker att små kartor får flaggan mer i rörelse och på så sätt blir matcherna mer spännande.

Gego: Håller med om att fordonen är konstiga, enligt mig hör de inte hemma i ett tribes spel De borde helt slopas tillsammans med turretsen. Sen om fordonen hade spawnat direkt efter de hade blivit ner skjuta så hade det bara varit en massa spam med bombern och tanken hela kartan, visst 1/2 personer kommer ha kul men det kommer gå ut på alla andra som spelar på servern.

Inquisitive: Jasså, vad är ditt nick på IRC?

Av beav

Är det inte så att 40% fortfarande är uppkopplade med modem eller är det några siffror jag bara har fått in i min skalle?

Av beav

Tror någon i communityn håller på att utveckla ett benchmark för T:V, håll ögonen öppna på http://www.tribalwar.com/forums/ scriptforumet.

Av beav

Hade turen att hämta ut T:V den tjugonde(förbeställt från www.webhallen.com). Rätt så kul fast det finns rätt så många buggar som behöver fixas. Tänker inte dra upp de alla här och nu, men vissa är rätt så bedrövliga.

Av beav

ZM80D-HP är ju helt ljudlös så den låter (no pun intended) som ett självklart val.

Av beav

350/1000, det ligger väl alla på?

Av beav

Deuce: Tror du man kan räkna att priserna blir runt 200kr dyrare än sidan du länka till?

Av beav
Citat:

Ursprungligen inskrivet av moonroy
Visst räcker det egentligen, men om man bara skriver att man köpt ett 6800 så får man frågan "har du ett GT eller?" varpå man får försöka förklara att man har det helt utan betäckning. I vilket fall, skriver man från början att det är ett Non-Ultra så vet alla direkt vad man menar och att man inte glömt variantnamnet.

Om man säger 6800NU kan detta betyda både att det är ett 6800 och ett 6800GT då ingen av dessa två är ultra modelen.

Förlåt att jag för tråden i fel riktning.

Av beav

Inte än, kommer med nforce4.

Av beav

Whoops, menade ett GT

6800 du har i listan är ett helt vanligt 6800, du kan få ett GT för samma pris om du tar ett annat märke. Mer prestanda för lika mycket pengar, ganska dumt att låta bli

Av beav

Jag skulle bytat grafikkortet till ett pro valfritt märke.

Av beav

Nej det måste man inte. Kan köra lägre också.

Av beav

ZM80(A/C/D)-HP funkar inte på det moderkortet om du ska ha en CNPS7000B-A.