Inlägg

Inlägg som antster har skrivit i forumet
Av antster

aha åfan såg inte att det fanns nya tack så mkt

Av antster

En liten fråga angående razer kraken pro

Någon som har ett par såna här:

http://www.inet.se/produkt/6606462/razer-kraken-pro-analog-ga...

hur sitter dom? Mitt headset jag har nu (Qpad-qh90) gör att jag pratar väldigt högt eftersom jag knappt hör min egen röst eller omgivningen när jag dom på. och det uppskattas inte hos tjejen eftersom jag automatiskt pratar högt pga de Jag undrar alltså om det är liknande på dom här

Av antster

Har du micbooster på max? Det tas ju upp väldigt mycket bakgrundsljud av den

Av antster

Har ett, bra ljud, bra mic, men har jag min mobil nära skickar micen ut mobilfrekvenser till polarNa i skype osv. Det är de enda minuset med de här headsetet annars är det riktigt, riktigt bra.

Av antster

Köpte ett QH-90 här om dagen för att jag trodde att de va fel på mitt Sennheiser PC360 G4ME. Men det här headsetet skickar ut mobilfrekvenser likt de andra... otroligt tröttsamt. Men annars är det ett mycket bra headset med bra ljud och mycket skön passform och mic.

"qpad" Du kanske vet vad problemet är? Alltså när jag har mobilen nära micen så skickar den ut mobilfrekvenser till de jag sitter i Skype med.

Av antster

Headset ger ut mobilfrekvenser i Skype mm

När jag sitter i Skype med mina vänner hör det mobilfrekvenser när jag får sms/ngn ringer till mig. Har provat med två st headsets och det blir samma skit varje gång, vad kan det vara för fel?

Har provat de här två:
* Razer Chacarias
* Sennheiser PC360 G4ME

Av antster

Tjenare. Nej det gör de inte. :[

Av antster

Problem med minnen (Corsair vengeance)

Hejsan!

för ett tag sedan köpte jag ett par Corsair vengeance (2x4gb) men igår köpte jag hem två till Corsair vengeance(2x4gb). Satt in dom rätt(kollat manualen på moderkortet). Med andra ord ska jag ha 16 gb (vet, lite overkill men vafan det är så billigt) Men jag får bara 12gb att fungera och jag har provat stoppa i en och en och ingen verkar vara trasigt. Hur ska jag göra? Är noob om nån undrar

Av antster

Jag spelar i stort sätt bara på min dator. Beställde dem där han länkade samt ett nytt chasi eftersom jag har ett litet pissigt antec nu som är väldigt trångt.

Av antster

Jag har samma problem, OCH fps-drops. Samma kort. :[

Av antster

Tack så mycket. Blir en sån!

Av antster

Skall köpa nya minnen, behöver lite hjälp!

Hejsan, jag ska köpa nya minnen. Jag använder min dator för spel och jag undrar rent generellt vilka minnen som är bra för gaming. Sitter just nu på ett par från corsair 1333(?) mhz på dem men vill ha snabbare.

Jag har ett Asus x58 Sabertooth moderkort och jag har DDR3 men kan jag ha vilken Mhz som helst på minnena eller är det någon cap på det med mitt moderkort (jag är inte jättekunnig)

Vart nämligen lite sugen på ett par snabba(?) från Corsair http://www.inet.se/produkt/5315089/corsair-12gb-3x4096mb-cl10... eller räcker det med sånahär http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/126087-corsair_xms3_v... ?

Är det något att ha eller finns det något annat bra minne? Räcker det med 8 eller ska man ha mer? Tips tack!!

Av antster

Och nu har BF3 börjat hänga sig också. Bara BF3. Kollar samtidigt på Afterburner då står det "GPU Power 0%"..

Av antster

Fick så häromdagen på mitt 670 när jag körde de nya beta-drivrutinerna. Installerade 306-drivisarna och har inte hänt sedan dess.

Av antster

Körde Furmark med 1920x1080 8xMSAA och då blev resultatet såhär http://www.ladda-upp.com/bilder/77453/furmark

Hajar ingenting.

Av antster

Ja, jag har läst någonting om det. Kollar upp det!

Av antster

Tack ska prova! Finns det någon guide på hur man ska göra?

Testade spela lite bf nyss. Låg på en stabila 90-125 fps i typ 10 minuter sen sjönk fpsen till 40-60 :[ Tempraturen på kortet låg runt 40-50 hela tiden.

Av antster

1920x1080, det högsta jag kan. Men min dator ska klara det här, min brorsa har samma kort, något slöare processor, annat moderkort och annat märke på minnena. Han spelar på 100-125 fps konstant

Av antster

Har nu provat med att byta plats på grafikkortet och det hjälpte inte. Fan, det här börjar bli jobbigt. Kan det vara ett måndagsex man fick?

Av antster

Testar med det, återkommer med svar!

En annan grej jag läste var att Grafikkortet automatiskt underklockas?? Det har jag aldrig hört talats om, men OM de nu skulle va något sånt hur stänger man av de? Jag har Afterburner och där har jag provat dra upp alla parametrar lite granna.. Men det händer ingen skillnad.