Inlägg

Inlägg som Rama har skrivit i forumet
Av Rama
Skrivet av BrutalSwede:

Funderar på att skita i att rösta. Bara en jävla massa svammel och tomma ord. Ingenting att ödsla tid på imo.

Skickades från m.sweclockers.com

Kamrat och bästa lik, välkommen till de mördades fria republik!

Av Rama
Skrivet av m0rk:

Nej tack..... Vill du bo i en Sovjetstat så har jag hört att Nordkorea tar emot dig med öppna armar.

För det första så är ditt påstående inkorrekt då invandring till Nordkorea är oerhört svårt enligt folk jag känner som varit där.

Och vad fick du Sovjetstat ifrån? Sovjet och stat är okända begrepp inom den moderna kommunismen, de hör inte hemma i dess tankesätt eller metoder öht. Läs på!

Av Rama
Skrivet av m0rk:

Hmmm.... Väpnad revolution med kommunistiskt förtecken är ju verkligen att föredra.

Tillhör du de 98% av världsbefolkningen som tjänar på det, så ja, givetvis.

Av Rama

Usch vad massa liberalt trams.

Hasta la victoria siempre!

Av Rama

Släng ut din dator och allt godis i tre månader.

Se, undersök och dokumentera förändringen som sker i din kropp.

Av Rama
Skrivet av the1447elite:

Är väldigt intresserad av lucid dreaming, och jag hoppas jag får uppleva det någon gång så verkligt som du säger att det kan vara!

Har drömt drömmar som jag själv har sagt till mig själv, "fan jag drömmer ju, detta kan inte hända" men då vaknar jag!

Igår natt så drömde jag att jag spottade mot marken , men salivet fastnade som om tiden stannade, så det var fruset i luften.
(Vet det låter förjävla lustigt)

Det var väldigt annorlunda för jag visste i drömmen att jag drömde, eftersom om det inte varit en dröm så hade det fallit till marken(obviously).

Har även börjat skriva ner ALLT jag drömmer.

Något jag också tycker är svårt är att ligga helt still, förra veckan tror jag det var så låg jag blixt stilla i kanske 15-20min, höll på att somna, hade inte rört en fena på 15-20minuter så plötsligt känns det som man faller genom sängen så hoppar man till och vaknar upp.. ? :S Var lixom på vippen att somna.

Hur var din första lucid dream? och hur ofta brukar du drömma dina lucid dreams, och kan du göra det på "beställning" ?

Min första riktiga (dvs som faktiskt höll ihop utan att jag vaknade av att vända mig om, typ) minns jag faktiskt inte, tyvärr. Det du beskriver om att du faller genom sängen betyder att du sover, dvs du sov egentligen när det hände, men du minns det ju uppenbarligen, så du var nära.

Jag har slutat helt med reality checks (DILD) men funderar på att återuppta det igen, så nu klardrömmer jag bara om jag kör WILD. Har dock inte gjort någotdera på väldigt länge så vet inte hur bra det går, men ska se om jag lyckas i natt.

Vill bara tipsa er som försöker att absolut inte ge upp! Att klardrömma är något av det finaste våra hjärnor är kapabla till, det är riktigt underbart.

Skrivet av Vation:

Försökte mig på metoden där man låg stilla en gång, och såg några svartklädda varelse med stora lysande ögon
Blev i alla fall skiträdd, och har inte försökt mig på det efter det. Det där med att "falla" när man ska sova brukar hända mig utan att jag försöker, jag har dock börjat få någon sorts skräckblandad förtjusning varje gång det händer.

Låter som en sömnparalys, och även om det är uti h-vete svårt så måste man försöka ignorera all skit ens hjärna proppar på en för att förhindra en klardröm.

Av Rama

Mafia II på Steam försvinner efter installation

Hej!

Har haft Mafia II ett bra tag nu, köpte det som fysisk kopia och var tvungen att installera via Steam. Inga problem, allt funkade fint tills dess att jag bytte dator (till den i sign) och försökte installera där. Varje gång spelet har installerats och står på 100%, så står det "Download stopping..." i några sekunder, och sen är spelet avinstallerat.

Någon som vet något sätt att lösa det på? Har mailat Steam Support men enligt egen erfarenhet lär jag få vänta en vecka eller två innan jag ens får mitt mail besvarat.

Av Rama

Det bästa med NJB Mods trådar är att när folk ger honom kritik för hans femtioelva tidigare projekt som lagts ner just när folk gett honom kritik pga hur slarvig han är, är att det enda svar folk får är "förstår mig inte på folk som bara ska klaga", samt lite i parantes "ska lägga ner det här och starta ett nytt projekt, då ska ni få se! >:(".

Av Rama

Sossar. LS!

Skrivet av bedragaren_no1:

Ge facket långfingret. Hamnar du i konflikt med din arbetsgivare så vill du ändå inte stanna kvar på den arbetsplatsen. Är du en vettig person som sköter ditt jobb har du aldrig problem i arbetslivet. Facket är till för folk som inte kan bete sig.

Okej, men då kan ju du som inte gillar fackföreningar säga farväl till betald semester, eller semester ö.h.t, helger, 8h-arbetsdag, lunchrast och övriga förmåner anställda har idag. Men det är ju lugnt för dig, du gillar ju ändå inte fackrörelsen.

Av Rama
Skrivet av brexton:

men herregud , han kan väl bara läsa den här http://www.komplett.se/k/k.aspx?action=custserv&topic=buildyo... woops , där har han sparat 800kr ! han kan köra med trial verisionen av windows i en månad tills han får råd med riktig verision ? han kan byta ut hårdisken mot en ssd och sedan köpa till en hdd när han får råd ?

Eller så kan du hålla tyst och sätta ihop den kundvagn TS frågade efter om du nu tvunget ska göra en.

Av Rama

Därför väntade man på att polarna skulle göra't först. 8-)

Av Rama
Skrivet av Winston98:

intel sägs vara bättre män är dyrare än vad prestandan är! amd kan du få billigare och är nästan exakt lika bra rekommenderar amd fx moddellerna.

Glöm inte att att lägg minst ut 1500 på grafikkort (lovar är värt det )

Tre punkter.

Av Rama
Skrivet av KaakaaN:

12åringar gillar lysande saker

Gör du?

Av Rama

Vem var det som sa något om subforum? Borde fan starta en omröstning eller något om det, den här killens idéer är ju bara för bra!

Av Rama
Skrivet av shogun-r:

Oljan kommer räcka till under väldigt lång tid om vi vill det. Skulle oljan ta slut så finns det kolreserver att ta till som är mångdubbelt större än oljereserverna.

Lösningen är inte att sitta och vänta på att reserverna tar slut för det gör dom inte. Utan att snarare styra in på rätt väg, och det är det som många prognoser indikerar komma ske. Hur det blir i verkligheten får vi se, inget är ju givet.

Här finner du problematiken i ditt resonemang.

Jag sa aldrig att det kommer hända snart, men när oljan väl tar slut, which it will, så kan jag lova dig att världen _inte_ kommer se likadan ut som den gör nu, och klassklyftorna kommer uppenbara sig mer än någonsin.

Av Rama
Skrivet av ilstallione:

Hela världen kommer att få ett steg till vänster, om det tvistar vi icke! Problemet är hur j-vla lång tid det ska ta innan folk reser sig och kräver detta.

Not to worry, när kapitalismens framåtmarsch lett oss till den punkt då oljan (trots USAs ändlösa invasioner) tar slut och inte längre kan sponsra kapitalets behov kommer det att ske.

Vi lär inte behöva vänta så överdrivet länge heller...

Av Rama
Skrivet av Chrizy:

En sista fråga bara
Har du några tips/råd om hur jag håller datorn fräsch och ny och inte förstör den?
T.ex. inte kolla på porr på datorn e.t.c.

dat

Av Rama
Skrivet av Blubben:

Har ingenting med diskrimineringsgrunderna att göra, antingen har vi en demokrati med demonstrationsrätt eller inte.
Det spelar ingen roll vilka galenskaper nån grupp demonstrerar över de ska få göra det utan att bli påhoppade eller få sten kastade på sig (inte direkt förvånad att motdemonstranterna gick över vattenkrig direkt^^).
Motdemonstrera, men gör det rätt för tusan och ge er på galenskaperna inte galenskaparna själva.

Som sagt hycklare.

Att några få rötägg bland motdemonstranterna väljer att kasta sten istället för hederliga, ofarliga (livsfarliga enligt de stackars nazisterna), vattenballonger kan inte resten av motdemonstrationen klandras för.

Men SvP misslyckades rätt så brutalt så all is well.

Av Rama

Varför man nu, förutom möjligtvis för att skryta, ens vill och _behöver_ komma upp i 144 fps...

Av Rama
Skrivet av SUMITOMO:

Nej den är borttagen.

Icke, fungerar för mig.

SWECSEP13