Inlägg

Inlägg som Malkolmen har skrivit i forumet
Av Malkolmen
Skrivet av mattoys:

Länka till guiden du följer och vilket steg du fastnat på.

http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unib...
Fastnat på steg 4

Av Malkolmen

Hur ska jag Hackintosha jag fattar liksom inte :/

Hej!
Jag har försökt installera Yosmemite på min PC och försökt följa tonymacx86's guide så bra som möjligt men jag har inte kunnat starta eller nånting. Vilka alternativ ska jag välja etc. Skulle uppskatta hjälpen väldigt mycket. Tack så mycket för att du tittade in och jag är väldigt tacksam för svar.

Av Malkolmen

Uppdatering på min bakgrund/desktop, ni fattar!

http://i.gyazo.com/d8fff16bd5fa503107bc418ec14bd8ae.png

Av Malkolmen
Skrivet av 007onex:

Sen har 2014 modellen säkert bättre kylning så om du överklockar så får du kanske värmeproblem men jag vet NT om det kommer att ske vid 0.2 GHz ökning

Hur har den bättre kylning? Måste ha missat det

Skickades från m.sweclockers.com

Av Malkolmen
Skrivet av Don_W:

Är det mer påtagligt efter Yosemite så kanske du är en av dom som blev drabbade med ökad resurs belastning. Det finns en guide vet jag för hur man tömmer rent cache etc just vid sådana tillfällen för att det skall flyta på bättre. Det låter mer som om det vore en trolig orsak för 0,2 ghz tror jag inte ger en sådan effekt öht.

När du väl säger det så har jag i och för sig märkt lite segare renderingstider på After Effects... Du är fullt välkommen att skicka länk till den guiden

Skickades från m.sweclockers.com

Av Malkolmen
Skrivet av Don_W:

En bättre fråga är tror du att du har någon som helst nytta av det ? 0,2 ghz känns ju lika exalterande som att frigöra 200mb ram när man har 8GB ungefär.

Det laggar till ibland när man skrollar på min Macbook medans min kompis macbook (som är en med 2,6GHz) inte laggar alls.

Av Malkolmen

Överclocka Late 2013 rMBP 13''

Hej!
Jag har kollat runt och det verkar vara så att Intels processor I 2013 modellen är samma som i 2014 modellen fast högre klockad.

http://i.gyazo.com/dc8c6bc7d6e00516eed4fdb71251e9e4.png

Jag undrar ifall jag kan överklocka från 2,4GHz till 2,6GHz eftersom det är den nya klockhastigheten. Om någon vet något om detta så är jag tacksam för svar!

Av Malkolmen

För övrigt så är soundbaren inkopplad via HDMI(ARC) i TV'n

Av Malkolmen

Styra TV, Soundbar och Telia box via Xbox One utan Kinect

Hej!
Jag har ett Xbox One och en Xbox One Media Remote fast ingen kinect och då kan man tydligen inte styra Telia boxen, Soundbaren eller TV'n via Xboxet, eller? Jag har iallafall utforskat baksidan och jag har hittat en IR ut port, är den användbar för detta? Hursomhelst vill jag gärna slippa ha en direktlänk till NSA (Kinect) i mitt rum.

Av Malkolmen
Skrivet av Kevlarheart:

En annan fråga, när jag stänger av mitt xbox one så blinkar xbox loggan och det verkar ta 1-2min för konsollen att stängas av helt, ska det vara så?

Det är så för mig också. Jag tror det är normalt, glad att höra att någon annan hade problemet också så man inte hade köpt en defekt konsol

Av Malkolmen
Skrivet av mrqaffe:

Om du inte har nått emot att tömma hela enheten så radera alla partitioner, annars vet jag inte hur man gör för att utöka en partition på en Mac men det bord ju gå.

Jag får ta och fixa det nu i helgen, tack så mycket för all hjälp!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Malkolmen
Skrivet av mrqaffe:

Gparted brukar klara det mesta och det fungerar på mac också.
http://gparted.org/

Gparted fungerade till att ta bort den lilla partitionen, fast nu kan jag inte göra de. Andra större? Ska jag ta bort alla partitioner och sen köra min time capsule?

Av Malkolmen

Fortfarande inget

http://i.gyazo.com/ce0c4d643fc35512daf6e53fa09cdf16.png

Av Malkolmen
Skrivet av .crypton:

Ok, vad händer om du trycker på Yosemitedisken istället?

Fortfarande grått på minuset. Vet du/någon om det finns något man kan knappa in i Terminalen för att få bort denna hemsökta partition?

Av Malkolmen
Skrivet av .crypton:

Nu var det mer än ett år sedan jag satt vid en OS X-maskin. Men vad händer om du klickar på hårddisken undertill till vänster? Alltså där det står Macintosh HD undertill. Kan du på något sätt radera den partitionen då?

Nej det är ingen skillnad alls :/

Av Malkolmen

Problem med att ta bort en partition

Jag skulle dual boota Yosemite och Mavericks och jag gjorde två partitioner, en 190GB och en 60GB. Jag installerade Yosemite på 60GB partitionen och allting funkade med att hålla in alt och välja os och sånt. Men sen så ville jag bara ha Yosemite och då så installerade jag det på den stora partitionen och försökte ta bort den lilla partionen men det fungerade inte (Screenshots).
Tack på förhand!

Av Malkolmen
Skrivet av Drager:

Snyggt! Vart har du fått tag på bakgrunden?

Systeminställningar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Malkolmen

Jag kommer nog vänta tills nästa iMac kommer ut och byta ram till det som KiXeR länkade. Jag kommer byta ut hårddisken till en fusion drive antagligen för att jag vill ha mycket lagring. När nästa iMac kommer har jag nog också pengarna som behövs, tack alla!

Av Malkolmen

Jag hade också Yosemite fast det var för buggit. Och ja jag kom in på betan.

Av Malkolmen