Inlägg

Inlägg som Naga har skrivit i forumet
Av Naga

Någon kunnig som kan dela med sig av sin åsikt och komma med lite tips?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Naga

Tack! nu börjar det likna nåt, mitt 450w e alltså för kasst? nästan råd med ssd för ny psu och det är alltså inte värt att lägga till 90:- för att gå från 8320 till 8350? Kan som sagt inget om hur bra dom faktiskt är utan kollar bara på siffrorna och i mitt huvud lät det ganska värt. Den där budgeten är det lite si och så med så låt den inte vara för bestämmande.

Av Naga

Den här tror jag det är (http://www.inet.se/produkt/6909437/corsair-vx-450w-80), trodde jag hade bättre än så

Av Naga

Tack, hade dock tänkt mig AMD av någon anledning, hört att man kan få mer för pengarna då och snål som jag är la jag det på minnet direkt. Det här var vad jag själv plockade ihop (http://www.inet.se/kundvagn/visa/3024173/2013-02-24), redan en bit över budget och inget moderkort. Räknar med att få gå upp en bit nu när jag tänkt lägga till SSD, och jag antar att mitt egna lilla hopkok är helt galet, vill ha en bra balans, men utifrån den jag plockade - var ska man gå ned och var ska man gå upp samt vilket moderkort ska man ha?

Kan ingenting så tack för förståelse, budgeten är ökad till typ 5k iaf

Av Naga

budget 4k~ hjälp

Hejsan, det är nu dags att uppdatera datorn som hängt med sedan 2002. Jag är ute efter moderkort, processor, grafikkort och ram. Någon som kan vara vänlig att rekommendera så bra saker som möjligt inom min budget, helst runt 4k men om det blir en exponentiell prestandaökning av att gå upp i pris lite så kan det övervägas. Datorn behöver inte klara alla senaste spel på ultra, edita film eller nåt sånt. Vill bara eventuellt i framtiden kunna köra spel som WoW på hyffsad grafik utan problem. Sen eftersom jag eventuellt ska köpa nytt chassi också så undrar jag lite över midi resp. fulltower, vad detta innebär, så som jag förstått det så är fulltower lika med bättre kylning/fler hårddiskar eller nåt? Och när man köper chassi, passar alla delar till alla eller är det något speciellt man behöver leta efter?

Kan i princip ingenting om datordelar så lätta svar tack haha

Tack på förhand!

EDIT: även intresserad av SSD om någon kan rekommendera en sån och förklara hur det fungerar/ansluts etc.