Inlägg

Inlägg som TO har skrivit i forumet
Av TO

Löst

Skrivet av TO:

Någon som kan förklara hur man installerar Fusion till 15.1? Alla nybörjarguider börjar med att välja system - file manager. Detta val hittar jag inte i 15.1

Genom att byta skin

Av TO

Fusion

Någon som kan förklara hur man installerar Fusion till 15.1? Alla nybörjarguider börjar med att välja system - file manager. Detta val hittar jag inte i 15.1

Av TO

Trial & Error

Kollade strömmen genom att koppla bort IDE kontakterna på HDD och DVD och höll in startknappen. Jämförde med detta och värden OK i STBY och ON:

http://diy.sickmods.net/Tutorials/Xbox1/Power_Supply_Pinouts/

Lampa på SmartXX chipet blinkade till initialt. Sätter tillbaka IDE och då tillbaka till grundfelet, dock lyser inte gröna lampan på framsidan längre.

Hårddisk eller chip eller....?

Av TO

Ingen?

Som kan ge ett tips? Försökte leta bland trådarna med hittade inget

Av TO

Xbox Original startar ej - felsökning

Har en gammal chippad Xbox som använts till att spela film från NAS. Fick ett kabelbrott på strömförsörjningskabeln (endast tre trådar på ena ledaren var hel) och den spontanavstängde tre ggr under drift. Såg då felet men efter tredje gången startar den inte. Trycker nu på startknappen och gröna lampan på framsidan tänds 1s, hårddisken snurrar igång men sedan stängs den av.

Någon som kan beskriva eller länka till en felsökning? Nätdelen verkar fungera då ström går fram. Är HDD trasig och hur felsöker man det? SmartXX chipet?

Finns det någon i Stockholmsområdet som kan felsöka denna prisvärt? Den är 10 år gammal så man vill inte lägga ut så mycket på den kontra köpa en ny. Blir väl då en chippad 360 om man vill ha den som mediaspelare?

Av TO

Hej

Har problem med Xbox och NAS så jag hoppas någon kan hjälpa en nybörjare! Använder SMB och streamar till Xbox (gamla) från NAS. När jag satte upp fildelningen för 3 år sedan så strulade det rejält för att helt plötsligt börja fungera = dont touch! Installerade nyligen om datorn och då hamnade jag i klistret igen (trots jag streamar från NAS)
När jag väljer SMB i XBOX MediaCenter så hittas HEMMA och därefter NAS men sedan är det tomt! Mapparna med film syns inte vilket de gjort tidigare. I NAS har Xbox behörighet och detta har jag inte rört efter ominstallationen. Tog bort och lade till Xbox igen med samma resultat.
Varför hittas HEMMA då det nätverket inte var skapat efter ominstallationen? Skapade HEMMA på stationära men återigen så streamar jag från NAS.
Satte upp en IPad med XBMC och det fungerade utmärkt då jag gav behörighet till IPad i NAS.
Kan någon ge en beskrivning eller länk till fildelningen mellan NAS och Xbox eller ge en beskrivning på annat sätt än genom SMB?

NAS Qnap TS 100
Användarnamn/lösen xbox/xbox