Inlägg

Inlägg som Dahlle har skrivit i forumet
Av Dahlle

Uppgradera gamla eller köpa ny dator?

Hej, jag har under en tid funderat på att skaffa mig en ny bärbar dator för spel. Funderade lite på en Asus G750JH när den kommer.

Men sedan är ju ett nytt Star Wars Battlefront på väg, och eftersom jag är ett extremt fan av den spelserien och av Star Wars så skulle jag gärna vilja maxa spelet när det kommer.
Och det var då jag började tvivla lite på en G750JH och började istället fundera på att jag kanske ska uppgradera min nuvarande dator lite (och vänta med att köpa en "speldator" tills 2014/2015), med mer RAM och en SSD kanske.

Min nuvarande är en MacBook Pro 15" sent 2011 och jag kör windows i bootcamp när jag spelar. Den har ett AMD 6770m, 4gb Ram och en hårddisk på 750gb 7200 rpm. Idag spelar jag mycket på low, vilket jag idag inte har så mycket emot även om jag i framtiden gärna vill maxa spel som BF3.

Kommer jag märka stor skillnad i BF3 om jag stoppar i 8gb istället för 4gb och hur stor blir skillnaden med en SSD för min del?
Samt kommer jag, om jag väljer att uppgradera kunna spela BF4 samt Watch_Dogs?
(omöjligt att svara på) Hur höga inställningar för Star Wars Battlefront tror ni G750JH'ns 780m klarar?
Samt om ni varit jag hade ni uppgraderat köpt en spellaptop nästa eller nästnästa år eller hade ni skaffat G750JHn?

Av Dahlle

Lånar tråden

Jag funderar också på en g75vx men man blir ju mer sugen att vänta på g750 om den nu kommer till sommar, vilket inte är jättelång tid, jag är heller inte i jättestor nöd av en ny dator, det vore bara skoj att få spela spel med högre inställningar. Vad hade ni gjort? Får alltid grym beslutångest när det gäller sådant här.

Men det jag mest undrar är hur presterar g75vx i spel som battlefield 3? Och vad ligger fpsn i med inställningar på ultra? Och hur tror ni att g750 kommer att prestera? Och hur är det med battlefield 4?