Inlägg

Inlägg som OrientExpress har skrivit i forumet
Av OrientExpress

Allt ska ju skattas till vansinne i det här jävla landet så jag är inte förvånad.

Av OrientExpress

Har läst att det ska komma en sequel på singelplayer? någon som vet om det är bekräftat, om så någon som vet när vi kan räkna med att det kommer?

Av OrientExpress
Skrivet av shysstkille:

kan du tala om för mig var du har fått lamporna ifrån som sitter mellan stänkskydden?

Följer med den här

http://ets2.lt/en/solar-guard-interior-updates/

Av OrientExpress

Dagens körning, en grävmaskin som skulle ifrån Milano till Rotterdam

http://i.imgur.com/IsJf3MQ.jpg

Av OrientExpress

Hmmm, jag vet inte riktigt om jag skulle klassa Mercedes som mer exklusivt än Volvo nuförtiden. Skulle säga som så att Volvo har börjat komma ikapp Scania när det gäller kvaliten på bilarna, växellådorna samt miljötänkandet, och börjat gå om Mercedes riktigt rejält på dom flesta punkter.

Det åkeriet som jag var anställd på under dom år som jag körde lastbil hade en ganska stor variation på deras lastbilsflotta eftersom dom höll på med alla möjliga typer av transporter, dom som körde långtradare inrikes/utrikes körde Scania medan dom som körde lokalt (kranbil och stadsbud) fick nöja sig med att köra Mercedes och MAN.

Så mitt första år som lastbilschaffis så körde jag en Mercedes-benz Actros 2550 kranbil, och visst var den trevlig så länge den funkade, den var nästan sprillans när jag började så jag skötte om den och kostade på den ganska bra under det året som jag körde den. Trots det var det mycket som kändes väldigt slitet efter bara en 7-8 månader, den åkte in och ut ifrån verkstan under dom sista månaderna. Dom hade 2-3st Actros kranbilar och samtliga verkade strula en jäkla massa (problem med växellådorna och hissa upp boggin), inte riktigt den kvalite man förväntar sig av Mercedes. Samtliga byttes ut emot Volvo FH16, började köra utrikes efter det men jag brukar se samma kranbilar när jag är uppe runt Malmö/Helsingborg så dom verkar funka betydligt bättre.

Många stadsbuds företag verkar föredra Mercedes (beror nog snarare på att dom är billigare än både Scania och Volvo) men förutom det så verkar Mercedes inte sälja speciellt bra med lastbilar i Nordeuropa och Benelux längre (har sett väldigt få av nya Actros), med undantag för Tyskland så klart. Känns mest som att det är Östra Europa samt Asien som är dom stora marknaderna för Mercedes numera.

Av OrientExpress

Måste säga att det här spelet har växt något oerhört för mig, har funderat mycket över storyn ända sedan jag spelade klart det för ett par dagar sedan.

Har precis börjat om spelet på survival mode (brukar väldigt sällan spela igenom ett spel två gånger), och när man har bättre inblick i storyn och hur saker utvecklar sig så är det bara ännu större njutning. Jag håller med alla dom som säger att det borde göras en film på det här spelet, för mig är relationen mellan Ellie och Joel helt underbar!

Av OrientExpress

Jovisst, kanske inte passar men laddade ner släpet mer för baklysena. Finns inte speciellt mycket snygga mudflaps till trailers förutom dom som sitter på News coolliner.

Har byggt lite på en ny dragbil under kvällen och måste säga att jag blev ganska nöjd med resultatet.

http://i.imgur.com/POKS9bs.jpg

http://i.imgur.com/GK3jP9v.jpg

http://i.imgur.com/9yGUkZR.jpg

Av OrientExpress

Scanian som 50Keda jobbar på är bara så jäkla grym!

Körde lite containers till London, annars har jag inte spelat speciellt mycket senaste veckan.

http://i.imgur.com/JJVOEW9.jpg

Av OrientExpress

Spelade klart spelet nu ikväll, och trots att jag var väldigt kritisk till det i början så måste jag säga att jag började gilla spelet mer och mer ju längre man kom i storyn. Gillade huvudkaraktärerna och till skillnad ifrån många spel som gör numera så tycker jag att slutet var riktigt bra.

Av OrientExpress

Har kommit ganska långt i spelet nu, Ellie var ganska dryg att dra runt på i början men har börjat gilla hennes karaktär riktigt ordentligt, och det är ju tur att man dra runt på henne, hon har ju lite humor till skillnad från resten av karaktärerna.

Av OrientExpress

Nej det gör jag inte, men om man tog bilderna inne i hytten så skulle man inte se speciellt mycket.

Av OrientExpress

Är det heavy trailer mods som du menar? det brukar ta ett tag innan nya trailermods dyker upp i jobblistan.

Tycker det är kul att köra timmerbil som omväxling, så dom senaste körningarna har blivit timmer mellan Frankfurt och Polen.

Fulllastad på rastplats utanför Frankfurt.

http://i.imgur.com/E5iVSGf.jpg

På väg tillbaka igen och ska backa in på rastplats, komma in här var inte det lättaste, men det gick till slut.

http://i.imgur.com/NZ89lKD.jpg

http://i.imgur.com/rMlb1I2.jpg

Av OrientExpress
Skrivet av Ezkit:

Vad heter moden?

http://ets2.lt/en/timber-tgx-truck-with-trailer/

Av OrientExpress

Har provat köra timmerbilen, är ju lite synd att inte dollyn svänger (motorljudet är ju ganska kasst också), men annars verkar det funka kanon.

http://i.imgur.com/BNYjmJK.jpg

http://i.imgur.com/YiSDJrc.jpg

Av OrientExpress

Det här är det första PS3 spelet som jag har köpt i år, och som jag såg fram emot väldigt mycket med tanke på det man såg i trailers. Har spelet ganska många timmar nu och kommit ganska långt i storyn, tyvärr lever det inte upp till förväntningarna. Känns som att man bara göra samma sak om och om igen under det att man tar sig genom staden.

Ungen verkar jag ha tappat bort också, måste ha "fastnat" någonstans. Har försökt gå tillbaka men hon dyker inte upp.

Av OrientExpress

Jag tänkte precis att jag skulle prova den där timmerbillen med släp, funkar den bra i spelet? hur påverkar den lastbilsfysiken? går den att använda med andra mods utan att krascha? beter sig släpet normalt i kurvorna?

Jag kör också men en mod som lägger på lite vikt på släpet, annars känns det ju som om man kör tom trailer hela tiden.

Lite nya bilder på dragbilen, har köpt nya fälgar och slängt på en Intercooler loga.

http://i.imgur.com/6wPI1DA.jpg

http://i.imgur.com/Yz3259E.jpg

Av OrientExpress

Jag använder inte truckshop, för mycket fast & furious för min smak, så ingen aning om inredningen funkar tillsammans, men det borde det ju göra (truckshop innehåller väl inga interior mods?).

Vet inte om det kommer någon ny version av rebuild Europe.

Av OrientExpress
Av OrientExpress

Kört upp till Prag ifrån Milano för att köra lite Äpplen till London, mina puckon till anställda verkar aldrig kunna få en körning tillbaka då dom är i Prag!

http://i.imgur.com/VH5NpsI.jpg

Av OrientExpress

Underbart, äntligen någon som har gjort en snygg spoiler till highline hytten (aldrig varit något större fan av Topline). Skillnaden är ju grym!

http://i.imgur.com/LKbWaWH.png

och hur det ser ut med spoilern...............................

http://i.imgur.com/pmKdRUu.jpg