Inlägg

Inlägg som OrientExpress har skrivit i forumet
Av OrientExpress

Mmmm, märkligt. Inte för att jag tror det ska spela någon roll men vilken version av spelet har du? använder du många andra skin mods i spelet?

Provar ett par andra fälgar och har tagit bort ljusboxen.

http://i.imgur.com/PgwNjb9.jpg

Av OrientExpress
Av OrientExpress

Riktigt snygg, det här blir något att se fram emot, och en bra anledning att börja köra Volvo i spelet!

Av OrientExpress

Jag har provat nya Europa kartan nu, det finns nya städer i Danmark (Köpenhamn), Polen, Ryssland och Litauen. Kartan är helt okej, inte riktigt lika bra som jag hade hoppats. Har inte hunnit köra runt ordentligt ännu men det känns som att dom ändringar som har gjorts är i dom nya städerna.

Kul med mer realistiska rastplatser, något som jag verkligen saknat.

http://i.imgur.com/QCVexkC.jpg

http://i.imgur.com/RHYxypZ.jpg

Mmmmm...........kossor..........................

http://i.imgur.com/qf6X4cy.jpg

Måste säga att det här är det häftigaste jag upptäckt hittils, en realistisk DHL depå!

http://i.imgur.com/AzZuBHu.jpg

Av OrientExpress

Det är ju svårt att rekommendera ett ljudmod, eftersom allt beror på vad man är ute efter, tror inte att det finns något V8 sound som är helt realistiskt.

Jag har använt ett dussin olika ljud sedan jag började spela. Jag använder det här för tillfället, men problemet med det är ju att det verkar som om orginalljudet kommer in när lastbilen går på tomgång. https://www.youtube.com/watch?v=SeJkN8YKMD8

Slänger in några bilder på senaste lastbilen, verkar som att det äntligen börjar komma lite coola mods man kan använda (har vart ganska dött ett tag nu).

http://i.imgur.com/DCCB1je.png

http://i.imgur.com/QbGJ2YD.png

EDIT: Vet inte om någon sett det här, men det finns en ny Europe Map. Ska iväg och jobba så hinner inte köra igång med den men om det är så grymt som det ser ut att vara, jäklar!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ttkBc0...

Av OrientExpress

Mycket extraljus och dioder, precis som det ska se ut!

http://i.imgur.com/v1IsaXl.jpg

På väg ner till Paris ifrån Hamburg, det är också kul att det börjar komma några riktigt snygga tanktrailers!

http://i.imgur.com/rFXRNt0.jpg

http://i.imgur.com/zMgXZsg.jpg

Av OrientExpress

Har sänkt lastbilen precis lagom, hittade också en mod som gör att man kan höja mittaxeln. Kul eftersom det ser mer realistiskt ut, speciellt om man kör tom trailer.

http://i.imgur.com/aMIiGsL.jpg

Av OrientExpress

Brukade också ha mina garage i Holland men jag tröttnade på all motorvägskörning. Man får hoppas att AI trafiken blir bättre i kommande uppdateringar av spelet, är i särklass det som sabbar spelkänslan mest av allt. Som det är nu är det ju värdelöst att försöka dra runt oversize trailers.

Något som skulle vara häftigt är om dom fixade en stor containerhamn i Rotterdam, att dra container kanske inte är det roligaste jobbet men det finns ett par designers på eurofreaks som jobbar på några riktigt grymma containertrailers.

Av OrientExpress

Uppe och kör i Alperna, den är den klart häftigaste delen av kartan. Har skaffat garage i Milano, München och Zürich för att det ska bli så mycket Alpkörning som möjligt.

http://i.imgur.com/yabliq3.jpg

http://i.imgur.com/5i8hxgz.jpg

Av OrientExpress

Jo tyvärr är ju många skins slarvigt gjorda, speciellt dom som är baserade på riktiga företag. Har kollat på det där youtube klippet ett par gånger, helt underbar lastbil!

http://i.imgur.com/ksFZpFi.jpg

http://i.imgur.com/Nujvm0D.jpg

Av OrientExpress

Tack så mycket, jag är hyfsat nöjd med hur den ser ut nu, men det finns många saker som jag skulle vilja förbättra. Jag är helt värdelös när det gäller modding, så måste tyvärr använda det som redan finns. Skulle behöva ta bort företagsskylten då den inte riktigt passar in, men den lyser i mörker så jag tycker det ser ganska coolt ut.

Några av dom sakerna som jag vilja ändra på är grillen som behöver bytas ut mot en Grön-vit (+ ta bort alla dom där jävla hålen), vit Scania logga och vita handtag på dörrarna, bakspeglarna som sitter på är av fel typ och skulle behöva släta sidkjolar. Jag hittade ett par hyfsade sidkjolar med det gick inte att lacka dom gröna.

Tyvärr verkar det ju som att mycket av dom bästa modsen som folk gör till ET2 är WIP, jag har full förståelse för att man kanske inte vill lägga ut varenda sak man gör eller ett helt package med saker men det skulle vara kul om det fanns större variation av avgasrör, bakljus, fälgar, extraljus, sidokjolar och inredningar.

Någon som vet om det är lätt att ändra färgen på dimljusen? tycker det skulle se bra ut med gula dimljus.

Av OrientExpress

Snygga mätare och kul att du använder realistiska färger, finns det mycket mods till Volvo eller är det så att man får göra själv om man vill ha?

Jag har köpt en ny dragbil till en av mina anställda, han körde en sunkig Iveco innan så det här blir ju ett bra kliv uppåt.

http://i.imgur.com/tp0uqWr.jpg

http://i.imgur.com/OBWhSIi.png

Av OrientExpress

Jag tror att Sellplan replacement modden dyker upp i dom flesta större städer, jag har ett garage i Dortmund och är ganska säker på att det finns där.

Finns inte Nordafrika med i TSM2?

Av OrientExpress
Skrivet av Pasilius:

Funnits en mapmod med Skandinavien på G hur länge som helst nu.

http://www.facebook.com/ETS2Scandinavia?fref=ts

Den ska tydligen vara klar senast i juni, säger dom

Jo jag vet om den där gruppen på facebook som jobbar på Skandinavienmod, hoppas att det verkligen kommer ut. Har ju funnits flera som jobbat på att åtminstone expandera kartan till Danmark, men blev inget av det tror jag.

Av OrientExpress

Kul att der ser ut som om Skandinavien map är på gång i tsm, känns som om att det verkligen är på tiden att någon gör det.

Riktigt snygg Volvo, och att backa ner på dom där leveringspunkterna brukar vara svårt. Ibland står det bilar i vägen som gör att det svårt att komma ner rakt.

Slänger in en bild på hur lastbilen ser ut efter jag slängde på fälgarna som Mattias fixade.

http://i.imgur.com/ZtwpnCL.jpg

Av OrientExpress
Skrivet av Mattias P:

Här är ett par hjul jag slängde ihop på 5 minuter, har inte testat in-game så jag vet inte hur den gröna färgen matchar grusbilens. https://www.dropbox.com/s/aly5c5eogngvqd2/zzzzzzzzGreen_Wheel...

Matchar inte den gröna färgen så kan du antingen skriva den hexadecimala färgkoden för den gröna färgen du vill ha här eller så målar du om den gröna biten på rim.dds i "vehicle\truck\upgrade\wheel".

Riktigt riktigt grymt, tack så mycket Mattias!

Den gröna lacken på fälgarna gjorde en stor skilland, det ser mycket bättre ut nu. Ska iväg och jobba så jag slänger upp några nya screenshots på hur det ser ut imorn.

Av OrientExpress

Nej det verkar vara väldigt dåligt med Svenska trailerskins, hittade en Stärnströms trailer för ett tag sedan. Jag jobbade på ett Börje Jönsson trailerskin men lyckades tyvärr inte med att få det att funka i spelet.

Jo jag vet att dom röda fälgarna inte passar in speciellt bra, det är en annan saker som jag saknar i ETS2, det verkar finns väldigt dåligt med snygga fälgar att använda.

Det skulle vara grymt schyst om du kunde hjälpa mig med att lacka om dom till gröna, skulle jag uppskatta väldigt mycket!

Av OrientExpress

Har jobbat ihop tillräckligt med pengar för att laga min Scania R730, köra långa turer med 111;an blir ganska segt. Haha, tog nästan tre dygn att köra med den ifrån Edinburgh till Berlin.

Är det någon som vet om det finns någon sida med bra Svenska trailerskin?

http://i.imgur.com/xWE71t2.jpg

Av OrientExpress
Skrivet av Mattias P:

Fina mätare, kör med dina "gamla"! Du vågar/orkar inte dig på att göra om premium interiören till denna? Vet inte vad Volvo tänkte med när de gjorde FH16 interiören... Ljust läder blandat med lila/rosa, nej där drar jag min gräns xD

http://www.volvotrucks.com/SiteCollectionImages/VTC/Market/Tr...

http://www.volvotrucks.com/SiteCollectionImages/VTC/Market/Tr...

Är det en Scania 80? Skulle varit fin i Tenden eller Bilspeditions gamla färger även fast jag tycker att den plattnosade 80:an är finare xD Grusbilen är alltid vacker, även om det inte är något super duper skin så kan jag kryssa av den från min lista så väntar ni på ett skin mindre

Nej det är en Scania 111s, skulle vara kul med lite flera skin, speciellt gammla svenska. Just nu kan man bara använda standardfärger så det blir lite tråkigt.

Av OrientExpress

Kul med en tråd om ETS2, jag brukar vara inne på eurofreaks.eu. Köpte ett garage i Frankfurt för ett tag sedan och har precis anställt några förare, men har inte lyckats med att dra in speciellt bra med pengar ännu. Så för tillfället kör jag runt i den här, den är inte speciellt snabb, tror det högsta jag kommit up i är 80km/h i nedförsbacke.

http://i.imgur.com/WhGPh2Y.jpg

http://i.imgur.com/AOZFKwM.jpg

Min Scania R730 som jag brukar köra runt in, den står i garaget just nu eftersom jag lyckades totalkvadda den på en långkörning mellan Edinburgh och Milano.

http://i.imgur.com/aU9RYA2.jpg