Inlägg

Inlägg som Kingbaldr har skrivit i forumet
Av Kingbaldr
Skrivet av Blupparen:

Och 24 timmar om man startat det. Tycker det låter vettigt. Kanske kunde utöka till två veckor/48h. Vad tycker du är en vettig tid?

Jag tycker att 14 dagar om man inte startat det är rimligt. Det skulle också vara precis vad svenska distans- och hemförsäljningslagen kräver av företag som säljer från Sverige.

Om jag förstår lagen rätt så kräver den möjlighet till ångerrätt även vid handel på Internet från annat EU-land (men ångerfristen kan då vara kortare). När jag handlar på Steam så är avsändaren "Valve S.à r.l., L-2450 Luxembourg" men jag ges inte möjlighet att ångra mitt köp? Bryter Steam mot lagen? (Eller kan jag ringa dem och häva mitt köp även fast det inte framgår på sajten?)

Källa: http://www.konsumentverket.se/lagar--regler/lagar/distans--och-hemforsaljningslagen/

Av Kingbaldr

Jag vill tipsa om den här sajten som har en sammanställning på öppen och fri mjukvara som alternativ till de stora komersiella aktörerna (som påstås samarbeta med NSA).

https://prism-break.org/

Av Kingbaldr
Skrivet av anon214822:

Min Galaxy Nexus är inkopplad till extern skärm med tangentbord och mus. En vanlig skärm, jag tror inte mycket på stora pekskärmar, föredrar mus för där. Kör alltså mobilen som vilken desktop som helst.

Det där låter intressant. Hur har du kopplat in den?