Inlägg

Inlägg som Solo har skrivit i forumet
Av Solo

Det finns, ifall det inte av någon idiotisk anledning plockat bort filen som heter "Readme.txt" eller "läsmig.txt" där står precis _ALLT_ du behöver veta.

Av Solo

Jag har haft min trogna vänn, IE3.0 ett bra tag. Fungerar perfekt till CS. Lätt att svätta runt med och är inte försnabb i rörelserna. Tycker verkligen om denna perfekt utformade skapelse och rekomenderar folk att använda denna mus.

Lycka till med ditt gamande.

Själv har man tagit sig ur skiten.

Av Solo

Du kan endast ställa in så datorn låser från klockslag x till klockslag y. Alltså inte låst/öppen varannan timme med det programet.

Av Solo

Asch, man skall ha BBB's fiberanslutning annars kan det va!

Av Solo

Joi > Du har lurat databasen, det skall inte gå att posta två inlägg i rad, coolt

Av Solo

Det är viktigt att leta upp och ge sig själv tiden till att förstå filosofin bakom spelet, att känna på fysikmotorn och veta hur den fungerar. Det är viktigt att använda ljudet, Du hör dem, DE HÖR DIG! Därför är det viktigt att vara väldigt hemlighetsfull när man spelar alla kartor, en spelare som inte vet var Walk knappen sitter kan inte sätta foten "Behind enemy lines" utan att få en kula i huvudet så fort han visar sig. Som många sagt, spela lungt, säkert, tänk på att det är IRL inte fan rusar du in och mördar folk då utan du låter dem komma till dig och sågar dem i ryggen istället.

Att sitta och titta på pro-gamers är väll inte till så myciket nytta, visst du kan få taktiska tips, men inte fan lär du dig sikta eller spela smart. Tänk på att de har en DEL timmar bakom tangentbordet.

Var har jag denna "erfarenhet" ifrån? Jo, jag har spelat just CS sedan beta 5.2, och har en massa speltimmar.

Jag kan även säga som såhär, visst, det var roligt att börja lira och tiden då jag lirade, men det var nog fan så mycket skönare den dagen jag sa "Nu skall jag inte låta detta ta hela mitt liv" I vanliga fall satt jag ~4h om dagen. Nu är det 0h om dagen, har inte spelet installerat.

Av Solo

Eftersom du antagligen fick en mjukvara med? Så skall det vara möjligt att ex. ge Mouse6 funktion som delete-knappen, dvs att du bör kunna använda alla knappar på råttan.

Av Solo

För att ansluta till en server via console:

Jag tar ett IP och ett lösenord som ex.
Ta fram consolen (duh!)

Skriv:
connect 192.0.0.1:27015 (eller vilken port servern ligger på) - Tryck på Enter, ifall servern är lösenordsskyddad får du nu upp ett meddelande "Invalilde Password" (stavn.)
Nu skriver du i consolen
password lösenord Och trycker Enter!

När du kommit så här långt använder du dig av consolen igen och skriver "retry", tryck Enter och vips så skall du vara inne.

I korthet:
1. Ta fram Consolen
2. Skriv: connect [IP] Tryck Enter
3. Skriv password [PASSWORD] Tryck Enter
4. Skriv Retry Tryck Enter
5. Varsågod, ha så skoj att spela det där spelet som knppt någon tycker om

Där skall INTE vara några klamrar eller andra tecken runt varken IP eller PW. Säg att passwordet är hej och att IPnummret är 192.0.0.1. Då skall det stå:

connect 192.0.0.1
password hej
retry

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Smurfen_82
Solo: 16 ms är mer eller mindre optimalt, med du skulle kunna klara dig med en på 25 ms också.:)

Okey, tackar

Av Solo

Hur många millisekunders responstid är lämpligt? Vad är rekomenderat ifall man vill kunna spela, men mest surfar och skriver?

Av Solo

Har läst igenom hans inlägg, jag har haft ögonen att snurra några varv för att hänga med i texten för den är sämre skriven än om det vore jag.

Om alla fakta är på bordet i den tråden så vet jag inte vad man skall säga, det är lite skrämande, jag har aldrig haft med dem och göra och efter ha sett den tråden så kommer jag inte få för mig att ha med dem att göra.

Edit:
Det skall bli skoj att följa detta och se ifall det blir rättegång och hur domen lyder.

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ColtrasteN
pingbooster ska väl hjälpa till ?

Nope, men FPS-Booster lär hjälpa

Av Solo

Inte för att vara sådan, men kan någon förklara för mig vad en dataskärm är för något, jag har bara hört talas om datorskärm.

Av Solo

W2K och XP det är helt enkelt en smaksak.

Av Solo

^^ gäller även då du har w2k.

Edit: System idleprocess skall ha så mycket som möjligt!

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 4abx
mer info:}

Jadu vad skall jag säga - Ett snyggt utformat Manager spel, man kan välja mellan tre olika sett att få matchen raporterad, där finns att se matchen, Text och någon som Fusion fotball, vilket jag inte testat.

Spelet är stort och utbyggt, men tyvärr så är inte alla lagen ifrån allsvenskan med, utan bara "stor" klubbarna. Alla andra internationella klubbar är med, störst är Spanien, England, Italien, såklart

Det går ut som ett manager spel, du har även ett privat liv sidan om, där du handlar med aktier och går ut med flickvänner och annat trams (helt klart utfyllnad). du har total kontroll över laget, statium, biljett priser, efter första sesongen kan du förhandla fram ett nytt kontrakt om det nu gått bra för ditt lag. Spelarna förhandlar likaså med dig.

Ett spel som jag tycker är helt ok, fast det är på engelska så är det ändån lättförståligt ifall man nu inte är engelsk kunnig.

En väldigt intressant "toutch" är EA-Magazine en tidning i spelet som skriver om spelare och interjuvar och har sig. Dock bör den bredda sitt fråge och svars föråd

Av Solo

Ännu ett manager spel:

Total club manager från EA-Sports

Av Solo

Står det inte precis vad felet är på själva felmeddelandet?

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FoggyWall
Jag var på samma LAN som fokka och jag kan inte annat än att hålla med

Även om han blir filmad lite lägligt i den här videosekvensen så kan jag säga att han gjorde likadant på det LAN:et som jag var på, dock slocknade inte skärmen

Tjo på dig! längesedan!

Jo, han är trevlig den människan, men jag förstår ändån inte folk som bankar och har sig i tangetntbord, möss, skärmar, datorer. Sina agritioner kan man ta ut på annat sätt.

"It's just a game"

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tjoller
jag blir ju mörkrädd

Både för den omgjorde och för orginalet.