Inlägg

Inlägg som Solo har skrivit i forumet
Av Solo

Jag tackar. Skall se ifall det fungerar, måste bara ragga upp en fjärkontroll också

Av Solo

IR-Mottagare/Sändare

Hej!
Har en laptopdator med inbyggd IR-Mottagare/Sändare. Fråga: Går det att kontrollera denna dator via en fjärrkontroll och den IR som redan finns eller måste jag fixa en "ny" IR?

Är det något speciellt program som jag bör använda för att kunna styra ex. Winamp - Volym upp, Ner, Byt låt, play, stop, pause ?

Tacksam för både tips och information.

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pingy
förkortning på två ord.

Tänker inte huve rätt så får man en spark över smalbenen.

Av Solo

By the way, CP är en förkortning på ett ord, inte ett ord.

Av Solo

Kom in på Quakenet och snacka med mig, jag finns i kanalen #clantfc och heter TfC`Solo

Av Solo

FC?

Av Solo

Lan, söker CO-OP spel

Sitter här på LAN och vill ha tag på något spel som är skoj i Multiplayer, Gärna renodlat CO-OP där man hjälper varandra att lösa ett uppdrag, Swat3 Elite edition har vi, men det är lite för advancerat och för tight om misstagen.

Någon som har ett bra tips på något skoj spel som både är Shoot em' up och CO-OP så vore det underbart ifall ni skrev vad det hette och ifall ni har lust lite om det. Tackar!

Kan tillägga att vi testade Delta force blackhawk down, men till vår förvåning så fanns det ingen CO-OP del utan endast Deathmatch, TDM, ctf osv. Finns det någon patch som gör CO-OP möjlig? Har fått för mig att det finns, får googla lite tror jag.

Av Solo

Re: Re: Re: Mer än 200 gubbar i AoE2?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gräs-Mannen
Det skulle kunna funka men jag menade i SAMMA spel!

Gahh! Lan!! Sorry för den onödiga och dumma kommentaren.
Är också väldigt intresserad av en sådan patch.

Av Solo

Javisst kan jag göra det, bara för att motbevisa idioterna på detta forum som inte har något liv överhuvud taget och måste sitta och spåna i fyra timmar på en knäckande kommentar så att de skall få status från andra medlemar för att de kan stampa på en som frågar om något som har med Counter-Strike att göra.
För fan! Kan ni inte hjälpa så förvinn, öppna inte tråden gör vafan ni vill men skriv inte irreterande och störande inlägg, de som frågar klarar sig fan så mycket bättre utan dem!

Trådskapare, du kan alltid kolla om du kan komma in på clantfc.game-host.org dock kommer den inte stå upplåst alldeles för länge.

Av Solo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
Min DI-804 gjorde samma sak, den ligger nu i en låda nånstans.

Ok, Har själv en DI-514

Av Solo

Hårdvaro router

Hej!
Kan en hårdvaro router bli överhettad och sluta fungera tillfälligt?

Eller kan det vara något annat fel?

Igår kväll så slutade nätet fungera, kunde inte komma i kontakt med routern i heller. Satta jag uplink kablen rakt i min dator så fungerade nätet igen. Jag kunde som sagt inte komma åt routern på det interna ip:et och när jag kände på den så var den suveränt varm. Jag lät den vila över natten och nu fungerar den igen.

Om det är överhättning vad kan jag göra åt det då?

Av Solo

Hårddiskarna och andra datorkomponenter mår BRA av lite högre temps, runt 50C. Blir de för kalla går de isönder.

Av Solo

Bara några ord ifrån mig.

Jag spelade för första gången vid beta 5.2 villket är ett bra, ruskit bra tag sedan. När man började lira då så var det inte något whine/gnäll över huvud taget, ord som "Lotto" var i stället "-Snyggt, men jag tar dig nästa gång". Det var helt enkelt en bra stäming på alla public serverar som fanns att spela på.
Men CS skulle snart få ta sig en annan vändning och bli vad det är i dagens läge, ingen över huvud taget spirit, många spelar för att kunna gnälla, man kan aldrig gå ut och spela public utan att bli anklagad för diverse saker. Man lär aldrig få en kommentar "-Snyggt, väldigt snyggt gjort" då du lirar public, utan "HJÄVLA LOTTO! OMG LOL!" Du får inte lov att spela spelet som det skall bli spelat, sätter du dig i ett hörn med en AWP blir du antingen kickad eller "ÖHHH CAMPER F*TTA CP" "n00b" Detta är en anledning till att spelet har tappat många erfarna spelare, som t.ex. Artman som jag har lirat med för länge sedan. väldigt duktig spelare, lirar du fortfarande?

Utav mitt andra stycke kan du lätt urvinna varför jag inte befinner mig någongång på en Public-Server. Utan håller mig väldigt väldigt gömd lösenordsskyddade matchservers.

//
TfC`Solo
The First commandment
#clantfc

Av Solo

1. BBB pingar inte dåligt länge
2. Man behöver inte vara otrevliga, och göra div. personpåhopp.
3.
Kan möjligt vis vara så att själva servermaskinen är slö, du kan även pröva andra servers och inte enbart den du testat hittintills.
Du kan även leka med rate och div. andra nätkods inställningar men för att få ut mer fakta om dem får du antignen läsa i FAQ:n eller på cs.nu eller liknande sida.

Av Solo

Half life - endast för derans modifikationer är så underbara, ex. Counter-Strike

Av Solo

Den uppgiften är i princip omöjlig.

Av Solo

Har någon en länk till en s.k. Fanmate?

Av Solo

Testa köra igång nätagget för att eliminera om det är den eneht det är fel på.
Kolla ihopa Svart + grön i ATX kontakten med en ledare, Ha strömsladden i satt, startar inte nätagget så är det kasst och antagligen bara att köpa nytt, kan även vara att säkringen gått, och då går det i vissa fall att åtgärda.

OBS!! Plocka bort strömmen från alla komponenter, ex. Hårddisk, CD-Rom etc innan du "tjuvkopplar" nätagregatet.

Av Solo

Tarumbar, Sure think. Bara skoj att hjälpa folk att inte slösa pengar i onödan.

Av Solo

Helt spontant skulle jag säga; Oav vad det är för nätaggregat så är 300Watt 300W och då spelar det inte någon roll om det är "Kom med chassit" eller "Superdyrt från någon online butik"

Mitt tips är att köra dina artiklar på ditt 300Watts agregat och det kommer att fungera utan problem, du kommer dock spara dina 1000:-

Om jag inte är helt ute och cycklar så;
(lite osäker med ström/spänningsstyrkan)

iaf;
P=U*I
U= Spänning villket vi i detta fallet hänger på 12V (Fläkten körs på max)
I= 25mA ( Jag tror det ligger där iaf )

Alltså får vi :
P= 12*0.25= 3W

Så om min kalkyl stämmer så tar varje fläkt 3W vilket skulle vara 3x4= 12W du tar ifrån nätaget, villket är *NADA*!

Slutsats:
Testa med nätaget som du fick med lådan innan du kastar ut onödiga pengar.