Inlägg

Inlägg som Jochman har skrivit i forumet
Av Jochman

släng på o-ringar eller dampening pads på röda eller svarta brytare.

Av Jochman

Redshirt Guy!
Han kan påverka logiska lyckor i storyn för att återuppliva döda hjältar, teleportera andra spelare till sig och byta mechaninc värde med det andra laget.

Av Jochman
Skrivet av JonatanR:

monstrerna ser anorlunda ut på XB1 jämfört mot PS4, har du någon aning om varför?

De slumpas fram.

Av Jochman

jag har tagit isär några ducky tangentbord.
Grejen är att du måste lossa det yttre chassit, som hakar i sig själv. Tag typ en bestickkniv eller nått annat smal och hårt föremål och lätta på höljet så känner du hur fästena släpper.

Av Jochman

1. spela med gamepad.
2. kolla lite noob-guider på youtube.

Av Jochman

kör lite malwarebytes också när du endå är igång

Av Jochman

Jag tycker att du ska läsa de två novellsamlingarna Den sista Ösnkingen och Ödets svärd. För de är bra mycket vassare än W1 är nästan hela vägen genom.
Dessutom är den svenska översättningen från Polska riktigt schyst, försökte läsa vidare i romanserien som följer efter novellsamlingarna på engelska, men tyckte inte att stämningen kom fram alls lika bra och la ner efter typ två tredjedelar av första boken.

Av Jochman

Jag gissar på att det är i själva monteringen du göra något fel (obs: gissar). Kolla det här youtubeklippet https://www.youtube.com/watch?v=x4_5L0Zq298 och se om det är något du har missförstått av instrux.

Av Jochman

Om jag betalar stim, får jag ha kvar mitt ljud då? Det är ju inte intressant för mig, efter som jag har 1-12 tittare, men säkert för folk som jobbar med att streama.

Edit:

Det jag menar är: Om en bot kan känna igen copyright:ad musik, då borde det inte vara särskilt svårt att i stället för att tysta ner spåret erbjuda streameren ett sett att betala artisterna, beroende på mängd tittare osv.
Att det är intressant för tittarna vilken musik som spelas i bakgrunden är ju tydligt efter som många väljer att visa det på skärmen.
Att bara ta bort ljud är en nödlösning, som ingen inblandad blir glad av.

Av Jochman

svaret var: RTFM
På lurarna är det som följer: grön = front, svart = rear, oragne= subwoofer/center (se sid ett i instruktionsboken)
På ljudkortet så sätter du front i den röda och sen använder du mjukvaran för att bestämma vilka de andra är när du kopplar in dem, och det finns en satt default. (se del A i instruktionsboken)

Av Jochman

Ställer mig också till de som bar datorn i ikeakasse på den tiden jag lanade och hade stationär dator.

Av Jochman

Strålskyddsstiftelsen är inte en seriös källa,nej. De är en intresseorganisation som drivs av stollar som är rädda för chemtrails, illuminati och att gå på a-brunnar.

WHO-s 2B klassificering som de gnäller om är "saker som vi inte verkar få cancer av, men vi är fan inte helt säkra" där bland annat Kaffe, aloe Vera och Wi-FI nät finns med.
(Grupp 1 är grejer om vi vet är cancerogena typ arsenik, plotonium och ultaraviolett strålning. Grupp 2a är grejer som vi TROR att man faktiskt får cancer av, men inte är säkra på tex anabola sterioder eller att arbeta som frissör (obs sant!))
"...Current evidence does not confirm the existence of any health consequences from exposure to low level electromagnetic fields" säger WHO här: http://www.who.int/peh-emf/about/WhatisEMF/en/index1.html

Av Jochman

Vi har RH på jobbet. kan verkligen rekommendera dess om du hittar begagnat, annars går det över din budget.

Av Jochman

Alltså ring och prata med försäkringsbolaget, stryk dem inte bara som alternativ, för att du tänker att det inte kommer att funka. Varför ska du i så fall ha en försäkring?
Skit samma om du "bara" får ut nån tusenlapp, det är ju mer pengar än du får om du inte ringer.

jag blev bestulen på min väska (i vilken jag hade min ipad) här om veckan och försäkringsbolaget var intresserade av:
När Ipaden var köpt och vilken modell det var. Ingenting mer. jag hade väntat på att få hem polisrapporten och tagit fram värden på allt som jag visste fans i väskan, serienummer på padden och kvitto på det jag hade kvitto på.

Padden hade de en tabell för att dra av värde på, resten vet jag inte riktigt hur de tänkte om, men till slut så kom de fram till vad de tyckte att väskan med innehåll värd, drog av självrisken och satte över pengarna till mitt konto.

Det blev såklart inte så att jag kan köpa en ny utan att lägga till, men det hjälpte mig en bra bit på vägen.

Själva ärendet tog kortare tid än att vänta i telefonkön. Men då hade jag förberett en lista och sådär.

Av Jochman

World of Darkness.
Att CCP till och med köpte whitewolf - för att de hade bestämt sig för att göra spelet och det var lättare än att licensera och så blir det ÄNDÅ inget jävla spel...

Av Jochman

Båda datorerna kan göra det du vill. Jag skulle välja Asus, efter som jag nu har en typ två år gammal laptop i samma serie (G55VW) och är riktigt nöjd med den.

Jag kan lätt ge ASUS G55VW toppbetyg. Bra prestanda, bra kvalitetskänsla, bra skärm, blir inte så fasligt varm, lätt att stoppa i en ny hårddisk och mer ram i.

Det enda som är dåligt är vikten. Så om du inte ska bära runt på den flera gånger i veckan, så kan det vara en fördel med MSI datorn som är typ två kilo lättare.

Av Jochman

Pröva med en annan torrentklient, när jag körde utorrent hade jag ibland liknande problem, som jag tror handlade om hur utorrent skriver till disk, efter som jag haft problemet på två olika datorer med två olika ISP's.

Av Jochman

Några lite tyngre spel:

Magic Online, alltså inte det fåniga spelen som finns på xbox live, utan den riktiga upplagan, https://accounts.onlinegaming.wizards.com/

ArmA 3 på riktigt, inte de där fåniga zombie survival mod:sen som är så poppis nu utan lite riktig milsim. Kräver dock att du går med i en klan som spelar organiserat.

Dark Souls har flera andra redan föreslagit men det är ett fantastiskt spel i genren rättvis och svårt. Det är alltid ditt fel att du dör (utom på bed of chaos då). Det finns en levande och intressant PvP/Co-op, tre år efter release.

Av Jochman

http://forumbilder.se/CG3DR/joakimskrivbord.jpg

Vattenflaska: Sigg
Möss: Logitech g500 och g600 - med eller utan mmo knappar
Tangentbord: ducky shine2 brunda brytare och tillhörande handledsstöd
Kaffebryggare: Moccamaster - inflyttad från köket
Kaffemugg: Tiffany&Co - Fifth Avenue Mug
Mic: Blue Yeti
Pimp: Playset Snapcaster Mage NM
Pimp: Plastgubbe - Marv från SinCity
Pimp: Pennor att snurra med - privat

Av Jochman

tuxen köper du längst in till vänster i affären. har du redan köpt den så har du den som outfit hemma.