Inlägg

Inlägg som Jochman har skrivit i forumet
Av Jochman

Den minsta Schweiziska Armekniven. Passar perfekt i myntfacket på jeansen. Går att använda till allt, särskilt skruvmejsel/nagelfils bladet.

http://www.swissarmy.com/medias/sys_master/celum_assets/88185069...

Av Jochman

Jag har spelat en fem sex timmar och tycker att det är en fest. Man ser sin gubbe i tredjeperson gaska ofta och öset med att sänka hundratals skaven funkar bäst ur förstaperson. Glöm bara inte att höja fov! Spelet tycker att man ska ha typ 60 grades synfält när man startar det för första gången.

Av Jochman

Daglivs på Fridhemsplan har en myntväxlingsmaskin. Tror att den står på nedervåningen utanför kassorna nu för tiden.

Av Jochman

Du får göra en kombo av ballong och drönare.

http://i.imgur.com/PHVR0Za.jpg

Av Jochman
Skrivet av ProVista:

Beta Key
But less talking, more action. Enter your code into Steam and go kill some Skaven!

R4JV3-MFH27-FBT4N
NW6IB-BCEYM-LRXT0

1) Activate the Steam key
2) Click "Warhammer: End Times - Vermintide | Public Test" in Steam library
3) Install game
4) Play and have fun!

Båda nycklarna tagna. Ingen av mig dock.

Av Jochman
Skrivet av Србо:

Har steamnycklar att ge bort till One Finger Death Punch, 140, Tales From Space: Mutant Blobs Attack, Inquisitor Deluxe Edition och Eidolon . Skicka pm för den som vill ha.

Jag tog Inquisitor.
Tack för koden!

Av Jochman

Jag tor att det du behöver är en bra budget mer än något annat. Pengarna du tjänar borde räcka till typ det du vill. Givetvis kan du inte köpa tre bilar på en gång och gå all-out på krogen varje helg. Men du kan säkert köpa EN bil ELLER tömma baren två-tre gånger i månaden.

Om du får koll på vad allt du gör kostar och kan jämför med vad du tycker att det är värt går det också mycket lättare att förstå hur mycket pengar du behöver för att vara "rik".

Det är inte nån ide att dra åt svångremmen från början. kolla på gamla kontoutdrag osv för att få koll på vad som kostar vad, vilka pengar som det gör dig gladare att ha spenderat på vanliga grejer än att ha till lyx osv.

Budgeten ska alltså ge dig mest livskvalité per krona.

Sen så kan den här lyxfällan grejen med att hålla allt så tight som möjligt vara bra att prova några månader för att se om pengar på kontot gör dig gladare än spenderade (jag mår tex bättre mentalt av att ha två-tre månadslöner på sparkontot, men därefter avtar den effekten).

Om du sen faktiskt vill ha miljoner och sådär så är det nog någons aktietips du ska följa, alla jag känner som gjort sig stora pengar har gjort det genom att vara intresserade av aktier, fonder och sånt. (utom en som i ställt var snorbra på att plugga, kom in på en superfin skola och blev headhuntad till den finaste arbetsgivaren i sin bransch. Men det går inte helt att kopiera.)

Av Jochman

hittar du en begagnad RH på blocket så tycker jag att du ska slå till.

Av Jochman

Jag är dum i huvudet ang hårddsik, den har ju ingen mekanisk disk.

Av Jochman

är det inte bara hårddisken? eller nån annan mekanisk komponent?
Fortsätter den låta eller låter den bara lite vid uppvaknade från vila?

Av Jochman

Som gammal bloggare har jag ett tips:

Om du ska orka med att stream:a så måste du gilla att streama och tycka att det är kul även om ingen tittar, så det är lika bra att börja i den endan och fixa capture cards, studiomikrofon och alla andra grejer allteftersom.

Jag har lagt ner exakt inga pengar alls för min stream, efter som den bara vart på kul utan nån egentlig målsättning.

Jag använde OBS för att ta bild, min laptops vanliga webkamera och min vanliga TS mic för ljud när jag spelade PC.
På Ps4 använde jag också min vanliga gamling headset för ljud och struntade i att filma mig själv och matade bara ut på twitch.

Det duger liksom.
Det ger hela upplevelsen att streama.
Kör på det i ett par veckor och se om det är roligt. Lägg sen ner pengar på först bild (tex ett capture card), sen ljud (bra mikrofon, bra lurar) och sist hårdvara för bättre pc grafik.

Av Jochman

Har börjat driva eget sen årsskiftet. Har tagit ut lön de senaste två månaderna, nu i juni blev det 7000 kronor efter skatt. Inte tokfett ännu, men helt klart värt det.

Av Jochman
Skrivet av NordhNet:

Dessa är från humblebundles E3-paket. Lätt värt 6 dollar

Bundeln dock över nu, och jag lyckades inte fånga den heller. Får köra free trial helt enkelt.

edit: Jag fixade en kod. kommer att sitta inne hela helögen om det är kul + dåligt väder.

Av Jochman

Hörni, det har dykt upp några give away wildstar nycklar i ge-bort-spelnyckel tråden. Vart kommer de ifrån? Hann inte ta nån av dem och är lite sugen på att testa inför f2p i höst.

Av Jochman

Jag hade en sån granne när jag flyttade in i min lägenhet för 10+ år sen och få saker gör en lika uppmärksam på ljud som nån som ringer på och klagar för att man typ har spolat i toaletten efter tiosnåret.
Jag pratade med min förening innan grannen han med det, efter som jag upplevde mig trakasserad. Ingen av mina andra grannar hade några problem, så hon hade inget case.

När jag hade fest (vilket hände exakt två gånger på tre år) ringde hon på på eftermiddagen innan, vid sex snåret och sen varje halvtimme efter klockan åtta. Till slut började hon komma med påpekanden som att de luktade rök i hennes lägenhet för att vi rökte inne när jag hade folk över(det är och för sig sant. En nyinflyttad granne röker gräs på nätterna, så det luktar weed i mitt badrum ganska ofta från 23 och frammåt)

Till slut kunde jag hitta henne gråtande i trappen utanför min lägenhet för att jag kollade på teve eller hade nån vän över. långt innan klockan 22.

Jag slutade helt spela instrument. Har fortfarande intagit upp det igen.
Jag hör nu allt mina grannar gör.
Jag kan avgöra vilken granne som ser vad på tv.
Jag sänker volymen till minimum på nätterna och kan bara se på film och teve med text.

och hon flyttade vidare, för att störa sig på någon annan i stället.
Kvar blev jag som den nya störiga grannen, så jag har svurit ett dyrt och heligt löfte att aldrig gnälla på vardagliga grejer.

Av Jochman

Storyn är tydligare (och på många sett "jobbigare") än i de tidigare spelen.
Det de gjort med stridsmekaniken gör att den är enklare att ta till sig.
Vad gäller längd på spelet så är det ett sånt spel som du kan dra igenom på några timmar om du kan det men som har tagit mig som souls veteran nån stans mellan 40 och 50 timmar att ta mig igenom (men då håller jag på och letar lore, levlar upp andra vapen, co-opat ner några bossar och sånt, inte bara nött progress).

Jag skulle säga att det är det bästa spelet att börja med, så kan du ta dig vidare till dark souls 1 om du gillar vad det har att ge.

Av Jochman
Skrivet av Xverminator:

Är detta seriöst, jag har ett gäng såna liggandes på vinden inkl 4st 386: or !

om de är tillverkade innan model m byter till rubberdome så är de värda pengar. googla modellnummerna. etc.

Av Jochman

Jag har också problem med wifi hastigheten på min ps4 ibland. Det som hjälper mig är att starta om routern och slå av och på internet på ps4:an.

Av Jochman

FF 8: för mycket och för långa summons i striderna för min smak.

Men jag gillar squall

Av Jochman

Hur många man kan påverkas av svårighetsgrad, om jag läste tutorial:en rätt.