Inlägg

Inlägg som bruiser har skrivit i forumet
Av bruiser

Tack för input!

Nä, skärmarna har ju egen strömmatning, men anslutningarna ser ut att vara likvärdiga också, förutom thunderbolt då.

Då får det nog bli den lite dyrare, skiljer inte så mycket i pris på jobbet heller.

Av bruiser

Dockningsstation - 60W eller 100W

Hej!
Jag ska få ny dator, skärmar och dockningsstation på jobbet. Bland de få dockorna jag kan välja finns två modeller från Targus där den enda skillnaden jag kan notera är effekten, 60W respektive 100W. Har det någon påverkan vilken jag väljer?
Jämförelse mellan de två: https://www.dustinhome.se/compare/show?products=hardvara%2Fda...

Vänligen
Johan

Övrig info:
Datorn jag kommer använda är en Lenovo Thinkpad T14
Processor: 1x Intel Core i7-10610U vPro Processor(Core i7-10610U vPro)
Memory: 1x 32GB DDR4 3200
Hard Drive: 1x 512GB PCIe TLC
Graphics: 1x Intel UHD Graphics
Monitor: 14.0 FHD 45%CG

Skärmar borde inte spela någon roll, men jag kommer använda två Dell U2520D.
https://www.dustinhome.se/product/5011172497/ultrasharp-u2520...

Av bruiser
Skrivet av clarkbones:

Hallå!

Om någon har investerat i ovanstående Samsung eller mostv är jag intresserad av er uppfattning av denna mycket lätta dator. Vi får hoppas Sweclockers gör en en review av denna.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=2493828

Jag har haft datorn i en vecka nu ungefär så jag kanske får återkomma med ett med samlat omdöme senare. Men mitt intryck än så länge är att den känns gedigen. Fungerar bra att skriva på trots kort slaglängd. De negativa saker som jag upptäckt är väl främst att det låter en lite om knapparna och att det förekommer viss backlight bleeding. Det sistnämnda syns punktvis nära skärmkanten när en svart bild visas med ganska hög ljusstyrka. Vad gäller ljud från knappar är det inget man reagerar på om det finns visst bakgrundsljud, men om man sitter i ett tyst rum hörs det en del ifall man inte skriver lite mjukare.

Hör av dig om du fortfarande är nyfiken på modellen och har några frågor. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag än så länge är nöjd med datorn.

Av bruiser

Jag var i en butik och kände lite på UX302. Generellt sett kändes den ganska solid, men det jag reagerade på var skärmen som jag upplevde flexade ganska mycket när man öppnade datorn. Förmodar att det är gorilla glass istället för enbart metall som gör chassit mindre styvt. För mig är det en märklig prioritering. Personligen föredrar jag nog en styvare skärm, likt ux31:an, än ökad beständighet mot repor.