Inlägg

Inlägg som MartinCB har skrivit i forumet
Av MartinCB

100D inne på garanti, roligt med gratis lånebil

https://lh3.googleusercontent.com/DGV-OErlB7iUFxR9TIPZEnY04gcpPi...

P90DL = Väldigt väldigt snabb!

Av MartinCB

Har haft två stycken Audi inne på AK-Tuning, oerhört nöjd! Adnan är väldigt serviceinriktad och påläst, kan svara på alla tänkbara frågor. Den ena bilen var en 2.7 TDI och den andra en 1.8T Quattro, båda blev helt nya bilar efter mappningen. Kan lägga till att jag inte haft några problem med bilarna efter mappningen.

Av MartinCB

Fan kollade som fan på en raspberry pi 2 men på den ska tydligen inte Netflix fungera. Om man köper / bygger en htpc är det Windows som gäller för att allt ska fungera eller? Kodi ser ju riktigt fräscht ut men då fungerar ju inte Netflix som jag förstår det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av MartinCB

Mm den är väl kanske lågt lagd men går det att komma undan så billigt är ju det alltid en fördel. Håller på och kikar på den Pekings HTPC som faktiskt verkar riktigt intressant, OS är inget problem då jag får gratis genom utbildningen. Som tankarna går just nu så lutar det åt att bygga ihop en egen. Känns som man mer vet vad man får då samt att om man tycker att de tuggar på för långtsamt så finns ju möjligheten att byta ut delar. Mer recept på HTPC's uppskattas! Samt om det finns specifika delar som man ska akta sig för.

Av MartinCB

Hmm okej den var väl lite över budget egentligen, finns det fler bra lösningar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av MartinCB

Bygga egen HTPC eller köpa färdig? 1000-2000kr

Hej!

Vår gamla streaming och film laptop har börjat ge upp och vi letar efter något nytt som kan få bo framför TV:n. Undrar precis som rubriken lyder. Får man mest för sina pengar genom att köpa något kanske en NUC eller är det bäst att bygga en? Gör mig absolut inget om det innebär lite pill om man bygger själv, tycker mest det är roligt.
Den ska användas till:
Streaming i webbläsaren
Netflix
ibland filmer över hemnätverket

Mvh Martin

Av MartinCB

Val av grafikkort GTX760/GTX770 ? 4GB minne?

Hej!
Har nu bestämt att jag under mellandagarna ska uppgradera mitt gamla GTX470 men jag vet inte riktigt vilket kort jag ska välja. Budgeten är runt 2k och jag har tänkt mig att det ska bli Nvidia pga att om jag någon gång skulle vilja spela in så är shadowplay mycket bra.
Dessa är mina förslag:
1.http://www.dustin.se/product/5010748137/msi-geforce-gtx-760-t...
2.http://www.dustin.se/product/5010745858/gigabyte-geforce-gtx-...
3.http://www.dustin.se/product/5010754744/msi-geforce-gtx-760-t...
4.http://www.dustin.se/product/5010757973/gigabyte-geforce-gtx-...

Tack på förhand och god jul!
(Hoppas tråden hamnade i rätt sektion)