Inlägg

Inlägg som Baalzamon har skrivit i forumet
Av Baalzamon

Jag har tyvärr ingen lösning, men det vore nog inte dumt att skriva ett inlägg på forumet på www.psxcare.com , jag har själv fått hjälp av en del mycket kunniga människor som håller till där. Det som dom inte vet om xbox, det är inte värt att veta.

Av Baalzamon

Morrowind är fortfarande det bästa spel som har gjorts, alla kategorier. Tycker man inte om det så får man helt enkelt spela något annat.

Av Baalzamon

Kika här och håll tummarna för att moderatorerna är snälla mot dig

http://forum.psxcare.com/support/showthread.php?threadid=8493

Av Baalzamon

Medal of Honor är fortfarande bäst, och Call of Duty är också rätt okay. Delta force är inte så bra, och Ghost Recon har jag inte testat.

Av Baalzamon

Och när kommer då nästa spel, snart eller om sex år? =/

Av Baalzamon

Elder scrolls 4, nästa Morrowind alltså

Av Baalzamon

jo då, men det är ganska gamla spel

Av Baalzamon

En kompis till mig har köpt två trerörsprojektorer från england, via ebay. Det gick riktigt smidigt båda gångerna. Trotts allt finns det några små fördelar med att vara med i EU.

Av Baalzamon

Hur menar du med ligga ner? Att den står på fötterna så luckan går framåt? Så är den ju gjord för att fungera, så jag tror inte slitaget blir nämnvärt högre. För övrigt så är laserpickuperna i PS gjorda för att vara extremt slitstarka, efter problemen som de hade på de tidiga PS1.

Av Baalzamon

Han kunde väll ändra upplösningen till en med 16:9-format förut med de gamla drivarna förmodar jag? Spelar man med monitorn ändrar man till 4:3, men spelar man på TV:n kör man med 16:9.

Av Baalzamon

Maricon: Fel år...

Av Baalzamon

Soulcalibur 2 skall jag skaffa, men jag tror jag skall kolla lite närmare på Dead or Alive också

Av Baalzamon

Fightingspel till xbox

Det ser ut som om jag har råkat köpa mig en xbox, så nu är jag på jakt efter kul spel. Bland annat så vill jag ha ett fightingspel som man kan spela med kompisarna och klå upp varandra i. Finns det något motsvarande Tekken 3 till xbox? Massor av karaktärer, snygg grafik och framför allt skön känsla.

Av Baalzamon

Daedric DaiKatana från Morrowind

Av Baalzamon

Ersa gör fina grejer, helt klart!

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden
Du blandar inte ihop det med det vita flugsvamphuset? det går nämligen att få på en bana i varje värld förutom värld 8. I värld 2 är det rätt svårt att få det eftersom man måste använda en skäldpadda för att hinna.

Memoryspelet ska vara efter 80 000 poäng om jag minns rätt

Ojdå, efter lite research så inser jag att det är så det är. Sorry allihopa!

Har ni provat det här då? Om man pausar spelet, och sedan trycker A, A, B, vänster, upp, B, och A så skall Mario bli osynlig. Men jag har inte testat själv så jag vet inte om det funkar.

En sak som jag vet fungerar är, att om man fortsätter spela efter att man har varvat spelet, så får man hel sin inventory full med P-vingar. Kan vara bra för att utforska delar av banor som normalt kan vara svåra att komma åt.

Av Baalzamon

Jag vet i alla fall att det går på en bana på värld 2, för det har jag själv lyckats med. Men det är inte enkelt.

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden
Skeppet har inget med bana 1-4 att göra, man får bara ett vitt flugsvamphus om man tar 44 mynt.

För skeppet ska man göra så här:
-samla så du har pengar som är jämt delbara med 11, t.ex. 55
-samla poäng så den näst sista siffran är samma som siffrorna i pengarna. (Om man har 22 pengar ska man ha 20 som sista siffror i poängen) tips: slå sönder block för att få 10 poäng
-hoppa in i målrutan när tiden är jämn t.ex. 184

Detta funkar endast i världarna 1, 3, 5 och 6 men på vilken bana som helst

Metoden håller jag med om, men inte vart den kan tillämpas. Jag skulle vilja påstå att det går på bara en bana på varje värld? Och även då värld 2 och 4.

Av Baalzamon

Vad kan en fjärrkontroll kosta på en auktionssajt? Högst någon hundralapp. Bättre då att fullfölja köpet och slippa fördärva för säljaren, det hade i alla fall jag gjort.

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zpira
Hur får man igång 2:an i xp pro? Har prövat kompabilitets-grejen men får ändå inte det att funka.

Att få igång det skall inte vara några problem utan kompabilitetsgrejer, däremot hade jag en del märkliga grafikbuggar...