Inlägg

Inlägg som Baalzamon har skrivit i forumet
Av Baalzamon

Men det är ju egentligen logiskt. Varje grej behöver ett visst antal "levels" på sig för att vara fullvuxen, och tar man dom i rätt ordning så utnyttjar man det här maximalt, och får mycket poäng. Det gäller att börja med de grejer som behöver många drag på sig för att bli färdiga alltså

20000 förresten...

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av karim
kid icarus
mega man hela serien

Kid icarus var till nintendo 8-bitar, och många av megamanspelen också.

Sedan tycker jag inte att man skall glömma Super Mario Kart, det bästa bilspelet till något nintendo någonsin.

Av Baalzamon

Dom ringde och tjatade på mig med när jag hade eget företag. Jagade bort dem gjorde jag, och det har jag aldrig ångrat. För övrigt finns det mängder med liknande fuskföretag, så det gäller att tänka sig för innan man tackar ja till någonting.

Av Baalzamon

Gå tillbaka till en tidigare sparning, och pricka fienderna innan du går ner i ubåten.

Av Baalzamon

Och när ni ändå är igång kan ni väll slänga ett öga på min log också. Har samma krångel med startsida som ändrar tillbaka sig.
res://mshp.dll/index.html#37049 heter den, och även efter att jag tagit bort allt som påminner om detta med hijackthis så kommer det tillbaka. Förmodligen är det väll något mera som skall tas bort, som heter något helt annat...

Edit: Fixade sig efter att jag kört Adaware, Spybot och cwshredder. Jippi!

Av Baalzamon

Synd bara att det officiella morrowindforumet är så segt

Av Baalzamon

Kan vara en scriptbug, inte precis ovanligt i Morrowind. Jag har ett liknande problem i Tribunal just nu. Den som är lite l33t kan förmodligen fundera ut något konsollkomando som rättar till det.

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mustela
Den här då, gammal klassiker;)
"your nosering is missing something...
-what?
a bar!"

Full throttle

Edit: jaja, någon sekund sen

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=AgV=-
För 3-4 år sedan var Luxor inga höjdare, iaf inte bildkvalitén. Intill en Sony eller Philips var en del modeller pinsamt dåliga, speciellt de med 100Hz bildrör. Är de nya bättre eller?

Angående Sony så kan jag bara hålla med. Bra bild och håller länge men dyra (prisvärt i längden).

Dagens luxor är rätt hyfsade, inte bäst och inte sämst. Men teknsikt är dom riktigt bra, och mitt arbete gör att jag kollar lite för mycket på den biten när jag bedömer en TV. Sedan beror det ganska mycket på vad man har för antennsignal för hur bilden på en 100Hz Tv skall se ut.

Av Baalzamon

Ur min synvinkel som reparatör skall du köpa en Luxor/Finlux/Salora. Lätta och trevliga att laga och leverantören är bra att ha att göra med. Sedan är det faktiskt rätt bra grejer också, både i byggkvalitet och bildmässigt. Vidare kan jag säga att Sony tillverkar bra apparater som dock är ganska dyra. Däremot går dom nästan aldrig sönder. Philips har haft en hel del fel på sina apparater de sista åren, medan Thomson har bättrat sig och ligger bra till nu för tiden.
Men så länge du inte köper det allra billigaste så är det ingen fara. Alla kända tillverkare i stort sett gör fina apparater, utom möjligen Sharp som mest gör skräp.

Av Baalzamon

Jag har inte lagat så många nätdelar på Centrum/Vestel, men desto fler avböjningsdelar. Det blir fel i alla möjliga delar av de TV-apparaterna, till skillnad från andra som bara har någon enstaka svag punkt. De pengarna som du sparar på priset, dom kommer du förlora på reparationer under de närmsta åren. Köp en bättre TV, så har du åtminstone bra bild för egentligen samma pengar.

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raistlin
Hmm... Är det bara för mig som det är skitkass kvalitet?

Rätt okay bildkvalitet, men inte perfekt.

Såg bra ut för övrigt, men frågan är om det går upp mot Zelda 3

Av Baalzamon

Min syrra spar också för att kunna operera bort sina synfel. Själv skulle jag aldrig låta någon skära i mina ögon om det inte verkligen tvunget. Tur att jag inte har några synfel ännu.

Av Baalzamon

Ett spel som liknar Morrowind på alla vis, men utspelas i en morderna värld, och kanske med möjlighet till onlinespel.

Av Baalzamon

The Elder Scrolls 4, Quake 4

Av Baalzamon

Av dom där är det Quake, men av alla spel så ligger Morrowind fortfarande högst.

Av Baalzamon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MatzoN
ska jag ta det som ett personangrepp?
nej jag har aldrig annonserat på blocket men när man läser annonserna där dom tar hutlösa priser för i princip vad som helst tycker iaf jag att man kan kategorisera dom som "puckon"

Skulle snarare säga att de är smarta, men vänder sig till puckon. För jag tycker snarare att det är folk som säljer alldeles för billigt som är puckon...

Av Baalzamon

Kanske 200kr, skall du få ut mer så måste du hitta rätt idiot att sälja till.

Av Baalzamon

Det värsta är bara att alla dessa enorma moddar tar sån tid på sig innan de släpps, att Morrowind hinner bli uråldrigt. Alldeles för många hinner tröttna på spelet innan dess, och strunta i att installera moddarna.

Av Baalzamon

Har ett märkligt problem på min nuvarande karaktär. Efter att ha kännt mig lite tungt lastad ett tag så lade jag i dag ifrån mig allt som jag bär omkring på, och märkte till min fasa att det fortfarande fanns tyngd kvar. Även fast jag inte har något kvar, så står min bär-mätare fortfarande på 49/500. Ingen av mina egenskaper är skadade som man kan se på screenshoten. Jag har testat att gå bort till templet (jag gick faktiskt naken ) och köra en almsivi restoration, men det hjälpte ingenting.
Det känns som något slags scriptproblem, men hur löser man sånt på ett snyggt sätt?

bild

Jag tog även ett screenshot hemma hos den smugglande krukmakaren som vi pratade om längre upp.

bild