Inlägg

Inlägg som hampusnemeth har skrivit i forumet
Av hampusnemeth

mini displayport 120 hz.

Tja! Jag har en skärm som supportar upp till 144 hz (ASUS VG248qe), men mitt grafik-kort har endast VGA, HDMI och Mini-display-portar. Finns det något sätt för mig att få 120hz? Kanske genom en adapter eller något?

tack på förhand

Av hampusnemeth

Två ADSL i samma hus - separat telefonjack.

Tjena!

Jag har nyligen flyttat in i en lägenhet/inneboende-hybrid. Jag bor alltså i samma hus som ett äldre par, men har en separat yta med egen ingång, kök, toalett osv.

Lägenheten har också ett separat telefonjack och i kontraktet står det - "hyresgästen får själv ordna och betala ev. telefonabonnemang, TV-licens och eventuell digitalbox".

Jag vill skaffa ett eget ADSL-bredband, och jag undrar om jag kan skaffa det utan att det stör mina hyresvärdar, som har sitt egna ADSL. Om jag köper ett bredbandsabonnemang med bredbandstelefoni, kan jag då använda det på mitt separata telefonjack, utan att det påverkar mina hyresvärdars bredband?

PS. Jag vet att det uppenbara här är "fråga hyresvärden", men de verkar inte ha stenkoll på dessa aspekterna av boendet. De fick nog hjälp av någon annan när de snickrade ihop kontraktet. Jag vill bara ha så mycket kött på benen som möjligt innan jag diskuterar detta med dom.