Inlägg

Inlägg som zharkn har skrivit i forumet
Av zharkn

Datorn fryser konstigt

Tjaa! Datorn har börjat frysa nu helt plötsligt, kan vara fryst i typ 1 minut innan den snappar upp igen och kommer igång. Det händer när jag är på webbläsaren eller på skrivbordet, eller tittar på film! Aldrig när jag spelar? Har dammsugit och blåst rent datorn med tryckluft. Jag kan röra musen och fortfarande skriva på tex steam om jag redan har ett chattfönster öppet. Men kan inte göra något annat, är de någon som har en aning om vad som kan vara felet? Mina temperaturer ligger stabila på både cpu gpu och mina hårddiskar.

Nvidia Geforce 660 Gtx
AMD FX6200 buldoozer
MSI990FXA-GD65
Corsair Cooling hydro H60
A-data 120gig SSD
Gammal 1Tb hårddisk
Windows 7
Gpun ligger på 30-35 när jag bara surfar och cpun på runt 40-47, Hårddiskarna ligger på 25/28.

Snälla hjälp, kommer formatera om datorn om det här inte fungerar.

Trodde först att det bara var Chrome som gjorde det här, så installerade om och sen installerade jag om adobe flash player också för det stod att det var de som hade crashat i Chrome, sen började de hända på skrivbordet också..!

Mvh!

Av zharkn

Geforce GTX 660 2g OC problem, startar inte upp?

Hejsan, köpte ett gtx 660 förra veckan och det kom igår. Satte in det och sen kopplade jag in datorn. Svart skärm med ett minustecken längst uppe i vänstra hörnet sen står det B2 längst ner i det högra hörnet. Provade byta kablar, ingenting funkade. Så vi tog ut o satte i det igen, ingenting fungerade. Vi formaterade om datorn för vi tänkte att de kanske hade problem att starta upp ifall de fanns gamla drivisar kvar på datorn. Funkar fortfarande inte. Skulle verkligen inte vilja behöva skicka tillbaka det och vänta yttligare 1.5 vecka då mitt gamla grafikkort är istortsett helt slut. Ingenting startar och de går inte o få upp biosen. Om jag spammar Delete så får jag Entering Setup längst ner i de vänstra hörnet men sen händer de ingenting. Kan någon snälla hjälpa mig?

Moderkortet är MSI990FXAGD65