Inlägg

Inlägg som Oldsaint69 har skrivit i forumet
Av Oldsaint69

@Oldsaint69: Mycket löstes tack vare DiskUsage, tack för det.

Av Oldsaint69

@Oldsaint69: Det står under lagringsutrymme: Totalt:16gb, tillgängligt:480mb, system reserved:1,7gb, appar:560mb. Det är Android ver. 4.4.2 och det gick att lägga över appar på sd-kortet...

Av Oldsaint69

Hur kan minnet vara fullt (A10-70)?

Har en Lenovo A10-70 som på står att minnet är fullt... Jag försöker ladda ner en vanlig app eller uppdatera en befintlig. Då säger den att det inte finns tillräckligt med utrymme på enheten. Ändå står det under inställningar, tillgängligt 480mb. Plus att jag har ett sd-kort på 32gb... Vad är problemet... Jag?

Av Oldsaint69

Det är samma sak, tar ca en minut innan ljudet kommer. Då kommer det i ca 2 sek sen försvinner det in några sekunder innan det är tillbaka. Då funkar det, tills man byter kanal på teven...... suck!

Förstärkaren är ca 2 månader gammal.

Av Oldsaint69

Det är med optokabeln jag lyckas få något ljud huvud taget. Receivern är bara en månad gammal.

Av Oldsaint69

Nej inte radion men mediaspelaren och xboxen.

Av Oldsaint69

Ljudet kommer en minut senare.

Jag har en Samsung LED (typ 3år gammal) och en Onkyo TN-NR626 som är ihop kopplade med hdmi och optisk kabel. Kruxet är att när jag startar tv och förstärkaren kommer bild men ljudet tar 1/2-1 minut innan det hörs något... Byter jag sedan kanal (när ljudet funkar) på tvn så tar det 1/2-1 minut igen innan ljudet kommer igång. Tv kortet sitter i tvn inte i någon digitalbox. Likadant är det om jag ska använda xboxn.

Någon som har en bra lösning?