Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

Ställa sig i kö för Cod? Fortfarande samma grymma grafik som i WF1?

Av Thewiruz

Ja och nu när Jailbreak en dag inte går att applicera längre lär det finnas folk som vänder det ruttna äpplet ryggen,Kanske redan börjat. Låser man in sig i ett hörn så..... ,Sen är väl inte Apples användare intresserad av flexibilitet för då kör man en annan plattform!

Av Thewiruz

Tur det finns korkade konsumenter!

Av Thewiruz

Japp det är modemet som är pajj! Ringde Comhem och bad dom ändra MAC adressen så ju kunde använda ett modem jag lånat av en polare. Nu fungerar det äntligen igen!

Dom ska skicka ett nytt modem! Fick prata med en trevlig person i supporten så jag försökte hålla god min.
Har dock varit en aning vresig då jag använder internet för att betala mina räkningar bla.
Det är så mycket som skiter sig när nätet helt plötsligt är borta!

Av Thewiruz
Skrivet av Mr.3:

För att återgå till felsökningen så borde du borde kunna logga in i modemet även om det inte har någon signal. Koppla ut kabeln från uttaget eller modemet och kolla om det fungerar att logga in efter en omstart. Fungerar det fortfarande inte att logga in i modemet så kan du göra en resett på det genom att trycka in en knapp (se manualen). Fungerar inte det så försök att felanmäla modemet igen till Comhem (det skulle jag göra).
Du kan också fråga dina grannar om de har några problem.

Äntligen någon som inte är irrelevant och har något att tillföra diskussionen!
Ja jag har gjort en hel del som Kombort borde gjort för länge sen!
Ja precis,Har lånat ett modem jag kan logga in på (Exakt likadant som mitt). Dock fungerar det inte att logga in på mitt.Har gjort en factory reset utan resultat.

Grannarna har inget problem
Jag har konstaterat för länge sen att modemet är pajj. Dock tar det idioterna 11 dagar att fixa detta! Det är komplicerade grejjer det här och sätter man kunden sist så slutar det med 11 dagar i bästa fall och utan kund.Men som alltid finns det anhängare till olika företag hur illa dom än fungerar!

Apple är ett annat exempel!

Av Thewiruz
Skrivet av MultiMan:

Jag måste ställa mig frågande hur man kan tycka att 400kr/månad automatiskt skulle innebära premiumsupport där du kan ställa stora krav. Du får väl acceptera de villkoren som står i avtalet.

Som andra skrivit kommer det inte gå ett dugg fortare om du skäller ut dem. Man kommer långt med vänlighet.

Det gjorde t ex i mitt fall att Skanova-killarna gjorde extra ansträngning när jag bad dem, så jag slapp alla skarvar till stationen när de bytte ledning förra sommaren. Enbart vid anslutningen till huset och vid stationen. Får högsta möjliga hastighet tack vare det.

När jag skulle byta till från Alltele, som vid tillfället saknade porteringsvatal med Telia, gjorde att jag skulle varit utan internet en vecka eller mer. Ett vänligt och trevligt samtal med Telias support gjorde att jag fick mitt nya ADSL-abb inkopplat på ett ledigt trådpar och slapp helt avbrott. Jag slapp t o m betala för nummerbytet som krävdes.

Detta trots ett helt vanligt abonnemang för runt 400kr.

Jag blev glad och de blev glada att ha en trevlig kund istället för någon som skrek över att det normalt skulle tagit lång tid att byta. Win-win.

*Suck* det här sköter jag bäst själv låter det som!

Av Thewiruz

Snälla sluta skriva en massa skit nu! Kladda inte ner tråden med en massa skit!

Jag vet vad ni tycker men sanningen är att fungerar inte internet senast tisdag så åker skiten ut! Skandalbolag skulle jag vilja säga!
Skriv nu inget mer !Annars tar jag till en tråkig ton här också!

Av Thewiruz
Skrivet av Hotcpu6:

Om du har problem att det tar 3 eller 5 dagar, får du väl byta till en Telia Prolane och betala 5.000:- i månaden istället? Då kan du ställa högre krav på tillgänglighet och SLA.
Läste du igenom avtalet innan tecknade abonnemanget?

Jag pratar om ADSL , Istället för att skriva pu***de saker kanske du kan ge dina råd till dom som behöver dom? Ditt råd finner jag aningen osmaklig och ironisk!

Av Thewiruz
Skrivet av mrqaffe:

Och vad tror du Telia (eller nån annan isp) har med kabeln in till dig att göra ? De flesta hyr sista kabelbiten in till dig, det är väldigt ovanligt att sista biten av kablaget ägs av ispn utan det är fastighetsägaren eller Skanova om du kör via telenätet som brukar äga den, klaga på dem om de har dåligt underhåll på sin anläggning, eller så kan du fixa en företagsanslutning med garanterad tillgänglighet och redundans, det går bra bara du betalar.

Förklara då för mig hur det skiljer dagar mellan Telia och Comhem? Snälla vill verkligen höra hur det kan skilja inte bara timmar utan dagar?

Det kan inte ha med att Telia är delägare i Skanova kanske?
5 dagar är åt helvete iaf! sen som sagt 5 helgfria dagar till för att få ett sketet modem! Ja jag tror jag kan kräva lite mer än så! Utan företags abb!

Ska dessutom ha kompensation för mitt mobilsurf jag använder nu! Blir några kronor per dag!

Sen är det okej att vara snäll ! Dock inget jag föredrar! Brukar lösa sig snabbast ju mer irriterad man är!

Av Thewiruz
Skrivet av zatheer:

Kan bara ge dig ett litet tips. Ge inte supporten ett helvete som du säger. Det tjänar ingen på, allra minst du. Har du bokat tid, fine. har det inte hänt något efter utlovad tid, ring och säg som problemet är. Skrik inte på dem, skäll inte på dem. Den som du pratar med sitter troligen på first line support och har bara en A4 med standardfrågor. Har inte nödvändigtvis någon kunskap mer än det som står på deras A4. Bara för att du skriker halsen av dig kommer ingen tekniker till dig. Bara förr eller senare "jag har gett dig den informationen jag kan ge dig, är det något annat jag kan hjälpa er med".

Nu kan jag inte Comhems rutinger men jag gissar att de inte kommer att ge dig kompensation för förlorad arbetstid men du kommer nog få komp efter tid från felanmälan till åtgärd.

Och att vända fem dagar på tekniker låter inte heller otroligt. Har du ADSL så ligger det tre arbetsdagar för att få en tekniker som kollar ledningen. Så det är ju inte heller konstigt tid i och med om du felanmäler idag så blir det tre arbetsdagar, inte orimligt.

Lite OT i sammanhanget men du får den support du förtjänar efter ditt beteende. Är du lung och säger att jag har ett problem och gör som teknikern/handläggaren vill så får du bättre service och de kommer även hjälpa dig lite om det ligger utanför deras ansvarsområde.

Tack för sitt inlägg! Kommer regga mig i alla forum jag kan hitta som jag skrev på deras FB sida och berätta hur jävla kassa dom är
Du tycker 5 dagar är okej fine! Men jag är van att få det fixat samma dag,Dock är det inte samma ISP jag vet och därav problemet!

Kommer gå tillbaks till Telia vilket kostar mer men när det brister sitter man inte i 14 dagar för att få igång internet!

Och ps

3 dagar att kolla linan eller att boka en tekniker? 3 dagar att kolla linan mellan telestationen och mitt hus då? För ingen annan har problem och det är ett stort område som delar station så utveckla gärna vad du menar! Vill veta i detalj vad du menar!

Nej jag kommer inte vara snäll och ja jag förväntar mig support och inget annat,Just nu är det något annat jag fått! Skitsupport kan man kalla det!

Av Thewiruz
Skrivet av Vboman:

Ett tips till dig! byt till Telia snabbt! har haft ComHem sen i juli och har inte fungerat felfritt i en månad hittils.... och sen skickar dom bullshit mail att problemet är löst fast det kommer tillbaka snabbt. (synd att jag inte kan ha nått annat) Jag säger byt till Telia

Du den tanken slog mig ganska snabbt efter jag hörde hur lång tid dom skulle behöva för att skicka ut en tekniker inom Stockholms omr!
Det är så sjukt så man baxnar! Det är väl antagligen en tekniker inom hela Stockholmsområdet!

Jag som kund ska betala 400:- i månaden men dom har inte råd att skicka ut en tekniker om skiten strejkar, Det är antagligen så det fungerar på Comhem som jag förstått det! Jag är som sagt inte den enda som haft denna typ av problem. Har en kompis som bytte tillbaks till Telia då han var innerligt trött på att sakerna aldrig fungerade.Dessutom att allt skulle ta dagar och inte timmar! Jag har haft tur och allt har fungerat helt okej tills nu!

Han kör Telia Fiber nu *lyx* men jag kommer förmodligen bryta mitt kontrakt med Comhem om det går på något vis! Kommer kräva det så jag kan gå till en ISP som har så kallade Support, Med det menar jag att man har mer än telefon support som Comhem uppenbarligen enbart har fokuserat på!

Telia dyrare men händer något så får man hjälp!
Börjar man söka så hittar man rätt intressanta historier. 5 dagar att skicka en tekniker verkar vara rätt vanligt när det kommer till comhem,Har några fler sidor jag kan posta !
http://www.alltomwindows.se/forum/topic/22257-sagan-om-comhem...

Av Thewiruz
Skrivet av eckim:

vadå så du tror att dem kan släppa precis ALLT som ligger på agendan och prioritera ditt ärende? fan det finns väl fler än du som har problem. Att telia hade en tekniker på 4 timmar var nog bara tur! Trust me I know!

bit ihop!

Du menar allvar eller? Ja 5 jävla dagar ska det fanimej inte ta! Och du tror på fullaste allvar att det skulle ta längre tid hos Telia? Jag har varit kund där sen ADSL levererades av Telia och jag har haft service tekniker här mer än en gång så nej jag tror inte dig! Samma dag har jag haft en Service tekniker här!

Men kombort behöver 5 dagar! Dessutom är modemet fuc*ed up !! jag har lånat ett annat som jag kan logga in på vilket jag inte kan på mitt längre! så det är ytterligare 5 arbetsdagar vilket gör att jag antagligen får ett nytt nästa måndag

Du tycker jag ska bita ihop?

Kan säga att supporten kommer ha ett rent jäv..a helvete med mig!! Och dom kommer inte få en spänn av mig förens efter jul någon gång!
Annars blir det att gå vidare med ett leende på läpparna!

Men jag ska tydligen behöva ta ledigt från jobbet för att få hem en tekniker mellan 08:30 -11:30 ? Det ska Comhem få betala!

Tror dom flesta skulle bli rätt avtända om det skulle ta 14 dagar att få tillbaks ett fungerande Internet pgr sjabbel. Finns andra ISP som sköter detta ljusår snyggare!

Av Thewiruz

*Suck* Så då får man vänta tills amatörerna dyker upp då .Tycker som sagt att det är amatöraktigt att behöva vänta i 5 jä**a dagar och sen kanske det är modemet som är trasigt.

Tack för alla svar! Då har man fått lite klarhet hur det ser ut!

Av Thewiruz
Skrivet av Mofasa:

Märkligt att så många gnäller på Metro. Framförallt kan jag inte förstå hur folk vågar påstå att UI:t med startknappen är mer användervänligt än Metro. Bara det faktumet att det står "start" på en knapp pekar på att det är en gammal kvarleva från en tid då ingen kunde något om datorer, och framförallt en tid då det inte existerade någon MDI-forskning. Metro är ett gränssnitt till stor del baserat på MDI-forskning, likt gränssnittet i Office 2007 och 2010. Det är med all sannolikhet objektivt bättre än UI:t med en startknapp. När det väl kommer pubika MDI-studier på Metro skall ni se!
Det är dumt att bestämma sig för att inte gilla Metro innan man ens har testat det. Sluta vara så konservativa, öppna upp sinnet och ge det en ärlig chans

Är din PC en pekplatta?Min är iaf inte det! Obotligt korkat upplägg!

Av Thewiruz

Justera signalstyrka i Comhem uttag ?

Okej
jag har ingen signal enligt modemet och såväl utan internet. Fine, ringer supporten som verifierar detta. Tar några timmar och sen får ett SMS att jag ska ringa och boka servicetekniker. Yess tänker man. Och får då veta att det ska ta dom 5 dagar att skicka ut en tekniker för att justera signalen i uttaget.

Seriöst, jag vill veta om man på egen hand kan göra detta? Hur svårt kan det vara och framför allt så tänker jag inte vara utan internet tills Comhem får fingrarna ur röven! Dax att byta tillbaks till ett seriöst bolag som Telia kanske? Det tog dom 4 timmar att skicka ut en tekniker sist jag hade problem!

Dessutom har jag svårt att tro att det är signalen då jag borde kunna logga in på modemet, Vilket jag inte längre kan! Men enligt supporten så skulle en tekniker först kolla uttaget och om det är fel på modemet så får jag vänta ytterligare 5 dagar på att få hem det.

Alltså i värsta fall så handlar det om 14 dagar. Tycker det är allt annat än seriöst! Han tyckte dessutom att om jag hade möjlighet så kunde jag köpa ett begagnat modem på blocket för att kolla själv då jag tydligen hade för bråttom att få igång mitt internet som jag betalar 399:- i månaden för heh

Av Thewiruz
Skrivet av Honk:

Undrar om Windows 8 går till historien som nya Windows Vista?

Snarare Win Me

Av Thewiruz

LOOOL! Apple sux! Börjar utveckla istället för tjafsa!

Av Thewiruz
Skrivet av Lasergurka:

*Suck* En ålders gräns vore inte helt fel i forumet...

Håller med!

Av Thewiruz
Skrivet av Lasergurka:

På vilket sätt är det ett "fail"? Eller menar du bara att du inte gillar spelen och därför tycker du att du måste skrika det i forumet, eftersom alla självklart bryr sig om din åsikt?

Och jag bryr mig om din? Ubisoft och du! Fail

Av Thewiruz

Får hoppas att Sweclockers MOD praktikanter inte tar bort min post igen!