Inlägg

Inlägg som LGZ85 har skrivit i forumet
Av LGZ85

Ada 107.... laptop chip nej tack, så länge Nvidia tjuras på att inte ge kunderna dom chippen som historiskt varit på 60,70,80 serierna så får det vara.

Av LGZ85

Annonsen är avslutad

Av LGZ85
Skrivet av DocentDAMP:

400 kr Toppen, då bjuder jag 400 kr + frakt.

jajamen blir det inga fler bud så är den din

Av LGZ85
Skrivet av DocentDAMP:

Du råkar inte ha en stockkylare att skicka med?

hej jajamen den ligger i boxen den.

Av LGZ85
Skrivet av potatis mos:

Drar tillbaka budet. Ursäktar mig.

Ok det är lungt.

Av LGZ85

Ryzen 2600x

säljer en 2600X, funkar som den ska, klarar 3466mhz IF hastighet med mina två 8gb 3200 cl16 ram stickor med lite pill i bios.

Läs hela annonsen här

Av LGZ85
Skrivet av kyro2:

Lägger min röst på någon av dessa kylare

Noctua NH-U14S
Noctua NH-D14
Noctua NH-D15

Håller med, min D15 kyler min cpu till 4.9ghz och håller den inom 72/62 gränserna vid stresstest.

Av LGZ85

Prova med bara en minnessticka i moderkortet, sätt minnet i andra porten från vänster tror jag jag det är enligt manualen.

Ingen led som lyser rött ?

Alla sladdar i ?

ommontering av cpu ?

Av LGZ85

Hur gick det ?

Av LGZ85

Alltså läste igenom din gamla tråd med, och vart lite konfunderad angående att du stoppade i en cpu på 220w tdp i ett 870A krets moderkort med am3 sockel.
am3+ är så vitt jag fattar kombitabel med äldre am3 cpu´s men inte tvärt om, alltså am3 kan inte funka med am3+ cpu´s bara några få moderkort som gör det och då får tdp´en inte vara högre än 125 eller lägre antar jag eftersom det är gamla tdp gränsen för 870 chip.

håller med dom andra i tråden att nätagget kan vara paj sen det försöket när jag läst igenom din andra tråd så låna ett fräscht av nån och pröva nya cpun och mobot och ram om du kan, ja allt när du ändå är i gång.

Av LGZ85

4.4ghz på stock volt 1.380v

Av LGZ85
Skrivet av anon241100:

Jag tror nånting hände med mitt gamla moderkort när jag stoppade in 9370'n eftersom systemet inte startade med min gamla CPU heller, efter hag testade med 9370. (Gjorde en tråd under det scenariot också, tror jag länkade den här)

Ja, jag har 2.0 Sabertooth.
Dock så funderar jag på att, innan jag överhuvudtaget tar ut CPU(C) ur kartongen, så ska ja försöka byta in detta moderkort (B) för 1290:- och sedan köpa ett Crosshair V Formula Z. Läste i den tråden som någon länkade ang min processor. Där skrev massa folk att den här processorn skulle behöva 8-pin kontakt + 4-pin kontakt som bara fanns på Crosshair kortet, inte på mitt.

För om mitt moderkort nu på nått sätt kanske har blivit skadat utav min CPU(B) känns det onödigt att testa om jag nu ändå kommer behöva ett annat moderkort för att effektivt kunna stödja 9370'n. Nu har jag dock inga större planer på o överklocka skiten ur processorn i och med att jag inte vet hur man gör

Angående nätagget, så vill jag nästan safea o köpa typ ett 750W.

Fyfan.... jag som bara ville uppgradera min lilla processor, slutar med en helt ny dator ungefär o.o

Hej du har en 8-pin kontakt som måste vara i ovanför cpun heter EATX12v annars bootar det icke, annars är det lika 8+2 fas strömförsörjning som crosshairkortet har så det är pengar i sjön och byta, Kör själv en 8350 i 4.7ghz på ett corsair cx 500m nätaggregat så jag tror inte det är det, låter som 8-pinnarn eller felaktig montering/bios.

Biosflash med usbsticka är lite klurigt ska vara rätt namn på filen, och rätt format på usb stickan tror jag, men kortet har stöd för cpun från bios version 1708 som är ganska gammal nu, mitt moderkort levererades med den versionen när jag köpte mitt för ett år sen, borde vara nyare på ditt men man kan ju inte vara säker.