Inlägg

Inlägg som arttu1240 har skrivit i forumet
Av arttu1240

Om du är på låg budget, funkar moderkortet ganska bra när man bara köper en bättre 1155 processor - tex i7 3770K. Den är redan supersnabb för en musikdator. Musik behöver inte värst mycket kraft. Sen gillar jag själv tysta musikdatorer dvs fläktar är tysta eller komponenterna är passiva. Som grafikkort skulle gå för en lagom snabb men strömsnål variant tex GTX960. Vad har du för nätagg?

Av arttu1240

Runt 4000 kr.

Av arttu1240

Asiatiska Damaskus... Är dessa av såkallat Damaskus-stål?

Av arttu1240

Jag skulle gå för WD Red most def. Har haft flera Seagates med mer problem och högre ljudnivå än WD. Toshiba har jag aldrig provat men verkar ha bra score.

Av arttu1240

Vid 30 träffade jag en tjej, dejtade ett par månader, flyttade ihop efter ett halvt år och fick första barnet efter 2 år. Allt kändes bra och fick två barn till. Men nu vid 40 separerade vi oss och jag fattade att vi hade haft stora skillnader i "grundprogrammering". Jag tänkte att vi skulle vara tillsammans tillsvidare, men hon konstaterade att "Varför skulle vi vara ihop vid 60?". För mig det var normalt att vara ihop, men inte för henne. Då förstod att det hade mycket med våra föräldrar att göra med. Mina är fortfarande ihop efter 50 år men hennes mamma är på sitt tredje äktenskap.

För att dela vad jag har lärt mig nu är att man ska ta en extra titt på hur era föräldrar lever sina liv och addera det med i "kollektion" av möjliga framtida visioner. Den programmeringen är extremt stark varken vi ville det eller inte. Det har jag märkt även med mina barn typ när man höjer rösten eller löser problem då inser jag ofta : "Shit, jag låter precis som min far!?!"

Lycka till!

Av arttu1240

200kr för MSI x79a-gd65 kortet.

Av arttu1240

Xbox och ratten

Hej!

Bjuder 1000 kr för Xbox360 och ratten. Bor på Södermalm och kan komma förbi och hämta dom isf