Inlägg

Inlägg som Houthes har skrivit i forumet
Av Houthes

Ny monitor till CS GO (144 hz BenQ)

Hejsan allesammans! Jag ska skaffa mig en ny monitor snarligen och har hittat två olika varianter jag gillar (Benq XL2420Z och BenQ XL2430T) och undrar om någon här har en kommentar gällande dessa skärmar från vad de vet eller eren erfarenhet. Tacksam för både åsikt och rekommendationer, tack i förväg!

Av Houthes

Tack för alla förslag grabbar, har nu ett antal stolar att kolla igenom!

Av Houthes
Skrivet av GreenSoap:

Själv har jag två st sånna här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20196807/

Riktigt bekväma och hyfsat billiga.

Varföra har du flera? Och jag tesade i affären och tyckte denna var bättre; http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/

Av Houthes

Ny stol

Så jag fyller år snart och vill ha en ny gaming stol då de jag använder just nu är väldigt obekväma. Har sett streamers som har bra gamingstolar men vet inte vart man hittar dem och hur mycket de kostar. Någon som kan rekommendera en bra gaming stol?

Av Houthes
Skrivet av boniz:

En mic som man fäster till hörlurarna!

Tog en titt hmmmm.... Finns det en lista över headsettsen som den funkar på? Ochhur kommer det sig att den själv är ganska dyr? O.o (50 $)

Av Houthes
Skrivet av funkyz:

De som #2 skrev är de du bör köra på, men köp även ett vettigt ljudkort också!

Det går inte att övertala dig att köpa Hörlurar och en Modmic ?

Vad är en modmic?

Av Houthes

Tips på nytt headset!

Hejsen alla datorkunniga!

Mitt förra headset (Steelseries Siberia V2 Vanilla) fick nyligen lite glapp och micen slutade funka och vill nu skaffa nytt headset och är redo att investera för ett bra ett (vill inte ha en extern mic som flera föreslagit innan) och undrar vad som rekommenderas av andra användare! Vilka tips som helst är välkommna!